Permanente eyeliner – PMU ogen

PMU ogen Dorien permanente make-up

PMU ogen – Mooie, open blik door permanente eyeliner

Permanente make-up kan naast uw wenkbrauwen en lippen ook uw oogleden verfraaien; we spreken dan over een permanente eyeliner of PMU ogen. Een permanente eyeliner is dé uitkomst wanneer u iedere dag met mooie, verzorgde ogen voor de dag wilt komen. Zonder enige moeite met een strakke eyeliner die niet uit kan lopen.  

De PMU behandelingen bij Dorien worden uitsluitend uitgevoerd door gediplomeerde specialistes en zijn GGD-goedgekeurd. We hebben jarenlange ervaring met het zetten van permanente eyeliner. Bij Dorien bent u dus verzekerd van een veilige behandeling met een uitstekend resultaat.

Permanente make-up ogen / PMU ogen voor Dorien.nl

Permanente make-up ogen voor

Permanente make-up ogen / PMU ogen na Dorien.nl

Permanente make-up ogen erna*

* De resultaten kunnen per cliënt verschillen.

 

Behandeling

Behandeling Permanente make-up ogen

Tijdens de eerste afspraak bekijkt onze gecertificeerde schoonheidsspecialiste uw gezicht en de vorm van uw ogen. We brengen vervolgens met ‘gewone’ make-up een lijntje op het ooglid/oogleden aan. Zo ziet u direct wat het resultaat kan zijn. Bent u niet direct tevreden over de contouren en pigmentkleur? Dan passen we dit eenvoudig aan. We herhalen dit proces totdat u voor de volle 100% tevreden bent met de getekende eyeliner.

Hierna beginnen we met het aanbrengen van de permanente make-up op uw ooglid/oogleden. Na de eerste behandeling is het resultaat direct zichtbaar. Houd er wel rekening mee dat we de behandeling wellicht nog een of twee keer moeten herhalen voor een optimaal resultaat. Dit komt omdat, na het zetten van de permanente make-up, uw huid licht kan gaan vervellen. Hierdoor kan het pigment een beetje afnemen. De huid kan een beetje trekkerig aanvoelen en kan mogelijk een klein beetje zwellen. Hierover hoeft u zich geen zorgen te maken; het hoort bij het ‘genezen’ van de behandeling.

Bij PMU ogen kunt u kiezen voor de volgende behandelingen:

Een eyeliner:

  • boven het oog
  • onder het oog
  • boven én onder het oog

Bij deze behandeling pigmenteren we de eyeliner tussen de wimperhaartjes. Dit geeft een natuurlijke en volle oogopslag.

Video

Video’s over permanente make-up

Dorien heeft in verschillende tv-programma’s verteld over Permanente Make-Up (PMU). Nieuwsgierig naar de ins & outs en zien hoe de behandeling in z’n werk gaat? Bekijk het hier!Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Geverifieerde reviews en ervaringen PMU / Permanente Make-Up

Onze recensies zijn afkomstig van KliniekErvaringen.nl; een informatief platform voor diverse behandelingen. Het werkt met geverifieerde ervaringen en reviews van echte klanten.

Klik hier en lees hier de geverifieerde recensies over permanente make-up (PMU) bij Dorien.nl.

Prijzen

Prijzen Permanente Make-up Ogen – PMU ogen

Ooglid boven € 159,50
Ooglid onder € 159,50
Oogleden onder en boven incl. nacontrole € 279,00

 

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief