Permanente eyeliner – PMU ogen

PMU ogen Dorien permanente make-up

PMU ogen – Mooie, open blik door permanente eyeliner

Permanente make-up kan naast uw wenkbrauwen en lippen ook uw oogleden verfraaien; we spreken dan over een permanente eyeliner of PMU ogen. Een permanente eyeliner is dé uitkomst wanneer u iedere dag met mooie, verzorgde ogen voor de dag wilt komen. Zonder enige moeite met een strakke eyeliner die niet uit kan lopen.  

De PMU behandelingen bij Dorien worden uitsluitend uitgevoerd door gediplomeerde specialistes en zijn GGD-goedgekeurd. We hebben jarenlange ervaring met het zetten van permanente eyeliner. Bij Dorien bent u dus verzekerd van een veilige behandeling met een uitstekend resultaat.

Permanente make-up ogen / PMU ogen voor Dorien.nl

Permanente make-up ogen voor

Permanente make-up ogen / PMU ogen na Dorien.nl

Permanente make-up ogen erna*

* De resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Behandeling PMU ogen

Tijdens de eerste afspraak bekijkt onze gecertificeerde schoonheidsspecialiste uw gezicht en vorm van uw ogen. We brengen vervolgens met ‘gewone’ make-up een lijntje op uw ooglid/oogleden aan. Omdat dit niet permanent is, ziet u direct wat het resultaat kan zijn zonder dat u daar gelijk aan vast zit. Bent u niet direct tevreden over de contouren en pigmentkleur, dan passen we dit eenvoudig aan. We herhalen dit proces totdat u voor de volle 100% tevreden bent met de (met make-up) getekende eyeliner.

Hierna beginnen we met het aanbrengen van de permanente make-up op uw ooglid/oogleden. Al na de eerste behandeling is het resultaat direct zichtbaar. Houd er wel rekening mee dat de behandeling wellicht nog een of twee keer moet worden herhaald voor een optimaal resultaat. Dit komt omdat, na het zetten van de permanente make-up, uw huid licht kan gaan vervellen, waardoor het pigment een beetje afneemt. De huid kan een beetje trekkerig aanvoelen en kan mogelijk een klein beetje zwellen. Hierover hoeft u zich geen zorgen te maken want dit hoort bij het ‘genezen’ van de behandeling.

Bij PMU ogen kunt u kiezen voor de volgende behandelingen: 

  • een eyeliner boven het oog
  • een eyeliner onder het oog
  • een eyeliner boven en onder het oog

Bij deze behandeling wordt de eyeliner tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, wat een natuurlijke en volle oogopslag geeft.

 Klik hier voor algemene informatie, filmpjes et cetera over permanente make-up ofwel PMU.

Video


Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Astrid

Ik ga nooit de deur uit zonder een lijntje boven mijn ogen te tekenen. Een vriendin wees mij op de mogelijkheid het permanent te laten zetten. Het scheelt elke ochtend weer tijd, ontzettend blij dat ik het heb gedaan!

Sjan

Voor de zomer eye-liner laten zetten bij Dorien. Heerlijk, kunnen zwemmen zonder je zorgen te hoeven maken over je make-up. Dit had ik nou eerder moeten doen.

Barbara

Al heel lang wil ik permanenten eye-liner laten zetten. Lang over nagedacht. Bij Dorien laten zetten en ben er super blij mee. Het scheelt heel veel tijd in de ochtend. Echt een aanrader!

Prijzen

Prijzen Permanente Make-up Ogen – PMU ogen

Ooglid boven € 159,50
Ooglid onder € 159,50
Oogleden onder en boven incl. nacontrole € 279,00

 

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief