Permanente make-up (PMU)

permanente make-up Dorien pmu

PMU voor ogen, lippen en wenkbrauwen

Wilt u verzorgd voor de dag komen, maar dan zonder iedere ochtend make-up aan te moeten brengen? Geen omkijken meer naar uw make-up met permanente make-up, oftewel PMU! Permanente make-up kan veel tijd en ergernissen besparen. Zo is uitgelopen make-up door regen of sporten verleden tijd met permanente make-up.

Permanente make-up (PMU) bij Dorien

Wij brengen permanente make-up aan bij de ogen, lippen en wenkbrauwen.

  • Ogen: permanente eyeliner. Eyeliner is het aanbrengen van een lijntje rondom de ogen. U kunt kiezen voor eyeliner boven het oog, onder het oog of boven én onder het oog. Lees hier meer over onze permanente eyeliner behandeling.
  • Lippen: accentueren contouren lippen. Het zetten van een liplijntje door middel van permanente make-up corrigeert de lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen. Meer informatie over onze permanente make-up voor de lippen vindt u hier.
  • Wenkbrauwen: PMU wenkbrauwen hairstrokes. Door middel van de revolutionaire hairstroke techniek krijgen uw wenkbrauwen een mooie, natuurlijke en volle look. Lees hier meer over PMU wenkbrauwen hairstrokes.

  Voordelen permanente make-up (PMU) zetten

  • U bespaart tijd
  • U ziet er altijd verzorgd uit
  • Nooit meer uitgelopen make-up
  • U hoeft zich nooit meer zorgen te maken om uw make-up
Lees meer

Verschil tussen permanente make-up en een tatoeage

Permanente make-up lijkt qua techniek op een tatoeage, maar wordt in een andere huidlaag aangebracht. Permanente make up, ofwel PMU, is het inbrengen van kleurpigmenten in de lederhuid (de huidlaag onder de opperhuid). Daardoor is het aanbrengen van PMU niet definitief permanent, in tegenstelling tot een tatoeage, maar eerder lang blijvende make up.. De tijd dat permanente make-up blijft zitten varieert van persoon tot persoon. Hoe lang permanente make-up aanhoudt op uw huid heeft onder meer te maken met celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV-licht.

Is het aanbrengen van permanente make up pijnlijk?

Tijdens het aanbrengen van de PMU zult u kleine korte steekjes voelen van de naald die wordt gebruikt. Gelukkig is het aanbrengen van PMU veel minder pijnlijk dan een tatoeage zetten. De naald gaat namelijk veel minder diep in de huid. U hoeft zich dus geen zorgen te maken om een pijnlijke PMU behandeling.

permanente make up Dorien pmu

Hoe gaan wij te werk?

Wij begrijpen dat het laten zetten van PMU best een grote stap kan zijn. Dan is het fijn om te weten wat je te wachten staat. De behandeling bij Dorien.nl wordt uitgevoerd door gediplomeerde specialistes, die ingaan op uw wensen.

Tijdens uw eerste afspraak bespreken we de mogelijkheden die op u van toepassing zijn. We bekijken uw gezicht en brengen met ‘gewone’ make-up een lijntje om uw ogen aan, kleuren uw wenkbrauwen in of tekenen een lijntje om uw lippen. Omdat het in eerste instantie niet permanent is, kunt u zien wat het resultaat kan zijn zonder dat u daar direct aan vast zit. Mocht u niet direct tevreden zijn, dan passen we dit eenvoudig aan. Dit proces herhalen wij totdat u 100% tevreden bent met uw getekende eyeliner, lipliner of wenkbrauwen.

Pas als u 100% tevreden bent, beginnen we met het aanbrengen van de permanente make-up. Na de eerste behandeling is het resultaat direct zichtbaar. U moet er echter wel rekening mee houden dat de behandeling wellicht nog een of twee keer herhaald moet worden voor een optimaal resultaat. Na het zetten van de permanente make-up zal uw huid licht gaan vervellen, waardoor het pigment een beetje afneemt.

GGD-goedgekeurd
GGD Goedgekeurd

De PMU behandelingen bij Dorien worden uitsluitend uitgevoerd door gediplomeerde specialistes en zijn GGD-goedgekeurd. In Nederland geldt een wet die van toepassing is op het aanbrengen van cosmetische tatoeages en permanente make-up. Het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid heeft hygiënerichtlijnen opgesteld, en de behandelaars zijn verplicht deze richtlijnen na te leven. De GGD en Voedsel en Waren Autoriteit controleren eens per twee jaar of de behandelaars zich houden aan de richtlijnen. Bij Dorien bent u dus verzekerd van een veilige behandeling met een uitstekend resultaat.

Mogelijkheden permanente make-up

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van PMU. Bij Dorien.nl is het mogelijk permanente lipliner, permanente eyeliner of permanente wenkbrauwen te laten aanbrengen. Bekijk hieronder enkele permanente/definitieve make-up resultaten van Dorien.nl Anti-Ageing Center.

Permanente make-up wenkbrauwen voor

Permanente make-up wenkbrauwen voor

Permanente make-up wenkbrauwen na

Permanente make-up wenkbrauwen erna

Permanente make-up ogen voor Dorien.nl

Permanente make-up ogen voor

Permanente make-up ogen na Dorienl

Permanente make-up ogen na

Permanente make-up lippen voor Dorien.nl

Permanente make-up lippen voor

Permanente make-up lippen na Dorien.nl

Permanente make-up lippen na

* De resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Vragen of een afspraak maken?

Heeft u nog vragen over de behandeling of wilt u graag een afspraak met ons inplannen voor een eerste adviesgesprek? U kunt ons van maandag tot en met zaterdag bereiken op 0487-517534. U kunt ook gebruik maken van het online contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. In de tussentijd kunt u ook alvast de video’s onderaan deze pagina bekijken. Hierin komen veel vragen over PMU aan bod, die Dorien voor u beantwoordt.

Video’s over permanente make-up

Dorien heeft vaak verteld over PMU in de vele optredens op tv. In onderstaande aflevering kwam dit onderwerp aan bod en worden vele vragen beantwoord.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief