Wimpers en wenkbrauwen

wimpers en wenkbrauwen Dorien

Mooie wenkbrauwen en wimpers

Uw oogopslag is zeer bepalend voor uw uitstraling. Bij Schoonheidsinstituut Dorien kunt u terecht voor het op professionele wijze epileren van uw wenkbrauwen. De vorm van uw wenkbrauwen past dan perfect bij uw gezicht. Ook kunnen we de wenkbrauwen verven. U krijgt hierdoor een meer expressieve uitdrukking.

Ook kunt u bij ons terecht voor het verven van uw wimpers. Wanneer u lenzen draagt, is het verven van uw wimpers erg praktisch. Ook mensen met heel lichte wimpers kiezen vaak voor het verven van hun wimpers. De wimpers zijn dan vanaf de aanzet egaal donker. De verf kan als basis onder de mascara worden gebruikt.

De mogelijkheden

Epileren wenkbrauwen

Bij het epileren verwijderen onze schoonheidsspecialistes met een pincet alle overtollige haartjes. Het model van de wenkbrauwen passen we optimaal aan aan de gezichtsvorm. Wij verzorgen ook permanent make-up voor wenkbrauwen.

Verven wimpers en/of wenkbrauwen

Voordat we met de behandeling beginnen, brengen onze schoonheidsspecialistes een zachte crème aan op de gevoelige huid rond de ogen. Daarna wordt de verf ingezet. U heeft ongeveer zes weken plezier van deze behandeling.

Dus ook voor mooi geverfde wimpers en wenkbrauwen kun je bij Dorien terecht!

Prijzen

Epileren wenkbrauwen  € 12,95 
Wimpers verven  € 12,95 
Wimpers + wenkbrauwen verven  € 18,95 

 

Klik hier voor onze volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief