OXYjet voor de man

Oxyjet voor de man bij Dorien.nl

OXYjet Star voor vrouwen? Klik hier

OXYjet Star: huidverjonging door zuurstofbehandeling.

De OXYjet Star is een behandeling voor huidverjonging op basis van pure zuurstof. Bij Dorien.nl Anti-Ageing Center werken we al lange tijd met deze behandeling die de huid intensief verzorgt. Steeds meer mannen ondergaan deze gezichtsbehandeling om de huid een echte oppepper te geven.

Deze zuurstofbehandeling biedt een combinatie van:

  • huidverzorging
  • gezichtsverzorging
  • huidverbetering
  • huidverjonging

 Klik hier voor informatie over de Oxyjet behandeling voor de vrouw!

Algemeen

OXYjet: huidverbetering door zuurstoftherapie

Naarmate we ouder worden, vermindert het vermogen van de huid om van binnenuit zuurstof op te nemen. Hierdoor wordt het verouderingsproces geactiveerd.
Ook door invloeden van buitenaf als luchtvervuiling, stress, roken, voedingspatroon en erfelijkheid kunnen daarbij een rol spelen. De huid kan aanzienlijk worden verbeterd door pure zuurstof, in combinatie met huideigen stoffen, van buitenaf toe te voegen. En dat is wat de OXYjet Star doet.

Oxyjet_huidlaag

Huidverzorging XL

OXYjet is een gezichtsbehandeling die uw huid intensief verzorgt. De zuurstoftherapie is een huidbehandeling die een droge huid, uitgeputte huid of verouderde huid weer volop energie geeft. Deze huidverzorging kan uw huid na de behandeling weer laten stralen en uw huid oogt egaler*. Het is een veilige en pijnloze behandeling die erg effectief is. 

Eenmalige behandeling of in kuurverband

De OXYjet Star zuurstofbehandeling kunt u eenmalig ondergaan of in kuurverband. Ondergaat u de behandeling met OXYjet Star in kuurverband, dan kan uw huid structureel verbeteren en verjongen*. Het is ook mogelijk zuurstof om te inhaleren voor een fris en energiek gevoel.

Meer weten?

De OXYjet methode is gepatenteerd en medisch onderzocht door het Frauenhof-Institut für Biomedizinische Technik. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes. Vooral bij dikkere huiden zien wij de grootste resultaten omdat daar de doorbloeding het best geactiveerd wordt. Wilt u meer weten over de OXYjet-behandeling voor mannen, neem dan contact op via (0487) 51 75 34 of vul het contactformulier in.

 

Apparatuur

Apparatuur Oxyjet

De Nora Bode OXYjet Star zuurstofbehandeling maakt het ons mogelijk om bepaalde werkstoffen, waaronder hyaluronzuur, phytohormonen en vitaminen, geheel pijnloos, effectief en veilig in te brengen, d.m.v. een gepatenteerde pulserende zuurstofdrukinjectie van 2,2 bar – zonder naalden.

Het resultaat is na ongeveer een half uur zichtbaar. De huid wordt mooi van structuur, voller, steviger en frisser; de huid ziet er gelift uit en de poriën zijn verfijnd.* En dat alles al na één behandeling!

oxyjet_apparaat

 

Video
Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Karel

Heerlijke behandeling met een snel resultaat. Ik ben van het ‘eerst zien, dan geloven’ en ben nu overtuigd. Het is een behandeling die direct resultaat laat zien.

M.H.

Top-behandeling. Mijn huid oogde direct jonger en frisser. Fijne, ontspannen sfeer, goed advies en professionele schoonheidsspecialistes.

Prijzen

Prijzen OXYjet

Kort (alleen gelaat) € 99,00
Lang (gelaat, hals, borst) € 199,00

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief