OXYjet voor de man

Oxyjet voor de man bij Dorien.nl

OXYjet Star voor vrouwen? Klik hier

OXYjet Star: huidverjonging door zuurstofbehandeling.

De OXYjet Star is een behandeling voor huidverjonging op basis van pure zuurstof. Bij Dorien.nl Anti-Ageing Center werken we al lange tijd met deze behandeling die de huid intensief verzorgt. Steeds meer mannen ondergaan deze gezichtsbehandeling om de huid een echte oppepper te geven.

Deze zuurstofbehandeling biedt een combinatie van:

  • huidverzorging
  • gezichtsverzorging
  • huidverbetering
  • huidverjonging

Algemeen

OXYjet: huidverbetering door zuurstoftherapie

Naarmate we ouder worden, vermindert het vermogen van de huid om van binnenuit zuurstof op te nemen. Hierdoor wordt het verouderingsproces geactiveerd.
Ook door invloeden van buitenaf als luchtvervuiling, stress, roken, voedingspatroon en erfelijkheid kunnen daarbij een rol spelen. De huid kan aanzienlijk worden verbeterd door pure zuurstof, in combinatie met huideigen stoffen, van buitenaf toe te voegen. En dat is wat de OXYjet Star doet.

Oxyjet_huidlaag

Huidverzorging XL

OXYjet is een gezichtsbehandeling die uw huid intensief verzorgt. De zuurstoftherapie is een huidbehandeling die een droge huid, uitgeputte huid of verouderde huid weer volop energie geeft. Deze huidverzorging kan uw huid na de behandeling weer laten stralen en uw huid oogt egaler*. Het is een veilige en pijnloze behandeling die erg effectief is. 

Eenmalige behandeling of in kuurverband

De OXYjet Star zuurstofbehandeling kunt u eenmalig ondergaan of in kuurverband. Ondergaat u de behandeling met OXYjet Star in kuurverband, dan kan uw huid structureel verbeteren en verjongen*. Het is ook mogelijk zuurstof om te inhaleren voor een fris en energiek gevoel.

Meer weten?

De OXYjet methode is gepatenteerd en medisch onderzocht door het Frauenhof-Institut für Biomedizinische Technik. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes. Vooral bij dikkere huiden zien wij de grootste resultaten omdat daar de doorbloeding het best geactiveerd wordt. Wilt u meer weten over de OXYjet-behandeling voor mannen, neem dan contact op via (0487) 51 75 34 of vul het contactformulier in.

 

Behandeling

De OXYjet zuurstofbehandeling

Na een goede reiniging van de huid, wordt een serum op de huid gebracht. Met behulp van het OXYjet-apparaat worden de huideigen stoffen in het serum diep in de huid ‘geblazen’: 

  • hyaluronzuur
  • phitohormonen
  • vitamines

Dit gebeurt met behulp van een pulserende druk van  pure, medicinale zuurstof. Het is een no-needle behandeling dus er worden geen naalden gebruikt. Het gevoel van de pulserende lucht wordt vaak omschreven als ‘klopjes op de huid’.

De behandeling wordt vervolgd met een bindweefselmassage. Hiervoor wordt een verstevigend serum op de huid gebracht. De bindweefselmassage zorgt ervoor dat de huid wordt gestimuleerd op het gebied van collageen en elastine. Hierdoor wordt de huid verstevigd en gelift. De massage zorgt voor een goede doorbloeding van de huid waardoor de huid direct een echte oppepper krijgt en er fris uitziet. 

Het is mogelijk zuurstof te inhaleren via een masker. Hierdoor wordt de huid ook van binnenuit gevoed met zuurstof. 

Het resultaat van de OXYjet-behandeling is direct zichtbaar.

OXYjet in kuurverband voor het beste resultaat

De OXYjet Star zuurstofbehandeling kunt u eenmalig ondergaan; als u bijvoorbeeld een feestje of speciale gelegenheid heeft. De huid krijgt dan direct een oppepper.

Het beste resultaat van deze behandeling wordt behaald in kuurverband. Uw huid kan dan structureel verbeteren en verjongen. Vanzelfsprekend is de conditie van de huid leidend voor het persoonlijke behandelplan dat onze schoonheidsspecialistes opstellen. Over het algemeen geldt dat de behandeling, bij aanvang, eens in de twee weken plaatsvindt. Dit wordt 4 à 5 keer herhaald. Daarna volstaat het om de behandeling eens per 6 à 7 weken te herhalen. Het resultaat? Een frisse en verbeterde huid!

Apparatuur

Apparatuur Oxyjet

De Nora Bode OXYjet Star zuurstofbehandeling maakt het ons mogelijk om bepaalde werkstoffen, waaronder hyaluronzuur, phytohormonen en vitaminen, geheel pijnloos, effectief en veilig in te brengen, d.m.v. een gepatenteerde pulserende zuurstofdrukinjectie van 2,2 bar – zonder naalden.

Het resultaat is na ongeveer een half uur zichtbaar. De huid wordt mooi van structuur, voller, steviger en frisser; de huid ziet er gelift uit en de poriën zijn verfijnd.* En dat alles al na één behandeling!

Video
Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Karel

Heerlijke behandeling met een snel resultaat. Ik ben van het ‘eerst zien, dan geloven’ en ben nu overtuigd. Het is een behandeling die direct resultaat laat zien.

M.H.

Top-behandeling. Mijn huid oogde direct jonger en frisser. Fijne, ontspannen sfeer, goed advies en professionele schoonheidsspecialistes.

Prijzen

Prijzen OXYjet

Kort (alleen gelaat) € 99,00
Lang (gelaat, hals, borst) € 199,00

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief