Microdermabrasie voor de man

Microdermabrasie voor de man bij Dorien.nl

Huidverbetering en huidverjonging met microdermabrasie voor de man!

Een jonge en gezonde huid vernieuwt zich iedere 30 dagen. Dit houdt de huid sterk en fris. Maar als we ouder worden, vertraagt dit proces van huidvernieuwing. De huid vernieuwt zich dan minder snel en kan futloos en dof worden. Er kunnen rimpels ontstaan en huidbeschadigingen genezen moeilijker. Dan kan een behandeling microdermabrasie voor de man uitkomst bieden want de huid kan dan wel wat hulp gebruiken! Dit is de behandeling die goed als eerste stap kan worden gebruikt voor een betere huid. 

Wat is Microdermabrasie?

Het laat zich het eenvoudigst omschrijven als een mechanische peeling die dode huidcellen verwijdert. Letterlijk betekent het huid (derma) afslijpen (brasie) op microniveau. En dat is dan ook precies wat er gebeurt tijdens een behandeling. Door middel van aluminium microkristallen worden de dode huidcellen op het toplaagje van de opperhuid  verwijderd (peeling). Het verwijderen van de dode huidcellen gebeurt op microniveau; hierdoor voelt de behandeling niet onaangenaam aan. De huid krijgt een nauwkeurige, gecontroleerde peeling totdat het gewenste resultaat is bereikt. En dat is al direct na de eerste behandeling zichtbaar; je huid heeft een mooiere, gladdere en frissere uitstraling dan voor de behandeling! En daar komen geen naalden aan te pas!

Kopstuk IONTO-SKIN ABRASION SONO (Microdermabrasie) bij Dorien.nl Anti-Ageing Center

Kopstuk microdermabrasie-apparaat

Welke huidproblemen pak je aan met microdermabrasie voor de man?

De behandeling kan worden ingezet bij een breed scala aan huidproblemen. Je kunt hierbij denken aan:

 • Vette huid
 • Acne
 • Verstopte poriën
 • Rokershuid
 • Acne littekens
 • Futloze huid
 • Droge huid
 • Pigmentvlekken
 • Verslapte huid
 • Ondiepe rimpels en fijne lijntjes in de huid
 • Huidbeschadigingen door de zon
 • Milia (gerstekorrels)

De behandeling is voor bijna iedereen geschikt. Bij bepaalde indicaties (bijv. huidontstekingen) mag je deze behandeling niet ondergaan. Tijdens de intake komt dit uiteraard aan bod. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

 Klik hier voor informatie over de microdermabrasie-behandeling voor de VROUW!

Algemeen

Microdermabrasie voor de man. Hoe werkt dat?

Microdermabrasie kan de structuur en conditie van de huid aanzienlijk verbeteren. Door middel van aluminium microkristallen verwijdert het microdermabrasie apparaat het toplaagje van de bovenste huidlaag (opperhuid). Deze peeling versnelt de afvoer van dode huidcellen en stimuleert de huid om nieuwe cellen aan te maken. De werkstoffen worden d.m.v. ultra-geluid dieper in de huid gebracht. Deze golven bewegen de cellen van links naar rechts en zorgen er zo voor dat de cellen gerangschikt worden waardoor er ruimte wordt gecreëerd. Ruimte waar vloeistoffen in kunnen trekken. Buiten dat er nieuwe vloeistoffen de huid in kunnen treden, verlaten oude vloeistoffen via de lymfe-banen de huid. Deze combinatie zorgt er voor dat vloeistoffen zoals hyaluronzuur, collageen en vitamines de kans krijgen in de huid te trekken.

De betere doorbloeding en aanmaak van collageen zorgen voor een strakkere, frissere en gezondere huid! Dankzij de dieptereiniging worden verstoppingen verwijderd en krijgt u een gezondere, strakkere en meer egale en zuivere huid*.

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft voor een optimaal resultaat verschilt per persoon, maar de leeftijd speelt een belangrijke rol. Als we ouder worden gaat de celdeling trager en zijn er vaak meer behandelingen nodig. Tijdens een eerste gesprek zullen wij uw huid goed bekijken en advies geven over hoeveel behandelingen wij verwachten dat voor het resultaat zorgt dat u wil. 

Ultra-Microdermabrasie

Ook is het bij Dorien mogelijk om een Ultra-Microdermabrasie behandeling te ondergaan. Deze behandeling brengt het huidvernieuwende effect van Microdermabrasie en het insluizen van effectieve, werkzame stoffen door middel van ultrasone golven op deze vernieuwde huid samen. Er wordt een serum met anti-ageing intrediënten, zoals hyaluronzuur, collageen en verschillende vitamines, de huid in gemasseerd. Door de ultrasone golven kunnen de werkzame stoffer dieper de huid intrekken waar ze effectiever zijn. Ultra-Microdermabrasie is dus een goede combinatie waarvan de resultaten direct zichtbaar zijn!

Dé behandeling om de huid te verjongen zonder naalden!

Bij de (ultra-)microdermabrasie behandeling komen er geen naalden aan te pas. De huid wordt ‘geslepen’ met de IONTO-SKIN® ABRASION SONO. De behandeling op microniveau resulteert in een pijnloze behandeling die direct resultaat laat zien.*

Apparatuur

Apparatuur Microdermabrasie

Bij Dorien.nl Anti-Ageing Center beschikken we over maar liefst drie Microdermabrasie apparaten: IONTO-SKIN® ABRASION SONO.

Het kopstuk van de IONTO-SKIN® ABRASION SONO brengt radio-frequente golven in de huid waardoor er een elektromagnetisch veld in het behandelgebied ontstaat. De elektromagnetische energie wordt omgezet in warmte waardoor fibroblasten geactiveerd worden, de collageenaanmaak gestimuleerd wordt en stevigheid en celvernieuwing toenemen. De basis voor huidverbetering…

Lift_RF_Stab_einzeln

Kopstuk microdermabrasie apparaat

IONTO-SKIN® ABRASION SONO

IONTO-SKIN® ABRASION SONO apparaat

Microdermabrasie Dorien.nl

De behandeling

Video

Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Ernst

Ik heb altijd gerookt en dat kon je ook wel zien. Via via hoorde ik over de microdermabrasie-behandeling bij Dorien. Na wat aarzeling heb ik een afspraak gemaakt en was direct enthousiast. Ik heb nu een veel gezondere huid en, afgaand op de reactie van anderen, is dat ook goed te zien. 

Wim K.

Sinds mijn pubertijd heb ik altijd rondgelopen met acne. Na van alles te hebben geprobeerd zag ik een uitzending op RTL4 over microdermabrasie. Bij het lezen van alle informatie op de site wist ik direct dat dit voor mij wel eens zou kunnen werken. Ik heb de eerste paar behandelingen achter de rug en ben nu al zeer tevreden. En dan ben ik nog niet eens klaar!

Prijzen

Prijzen Microdermabrasie

Microdermabrasie € 129,-
Ultra Microdermabrasie € 169,-

 

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief