Hydra-boost voor de man

Hydra Boost – uw huid weer steviger dan ooit

Hydra Boost is een exclusieve behandeling die uitsluitend wordt toegepast door ervaren schoonheidsspecialistes; u krijgt in iets meer dan een uur van ontspanning weer een ‘nieuwe huid’. Hydra Boost is het hele jaar door geschikt, zodat uw huid er in alle jaargetijden fris en stevig uitziet.

Naast de reguliere Hydra Boost behandelingen bieden wij ook de gezichtsbehandelingen

 • Hydra Boost Lift
 • Hydra Boost Lift eye, speciaal voor de oogcontouren.

Bij de Hydra Boost behandelingen maken wij gebruik van speciaal ontwikkelde salonproducten van onze eigen huidverbeteringslijn Beauty By Dorien, te weten:

 • Serum
 • Hydra Boost Complex-gel

Klik hier voor informatie over Hydra Boost behandeling voor de VROUW!

Algemeen

Ultieme gezichtsbehandeling voor huidverbetering

Een Hydra Boost behandeling brengt werkstoffen in de huid van uw gezicht en hals in. Dit gebeurt met behulp van speciale rol- en bolelektroden. Daarnaast stimuleert de behandeling de bloedcirculatie, wat de zuurstofvoorziening naar de cellen verbetert.
Wij passen de Hydra Boost behandeling aan ieder huidtype aan. We reinigen en hydrateren de huid in de diepte; hierdoor krijgt uw huid weer nieuwe energie. Hydra Boost is een zeer doeltreffende behandeling. Het resultaat is een zuivere, schone huid die in topconditie is!

Hydra-boost cryo-kop Dorien.nl Hydra-boost kop Dorien.nl Hydra-boost kop rimpeltjes bovenlip Dorien.nl

Hydra Boost Lift – een natuurlijke facelift

Hydra Boost Lift heeft een tweeledige werking; zowel de huid als de spieren worden aangepakt en opgepept.

 • Op de huid: activeert de bloedcirculatie, verbetert het celmetabolisme en verbetert de oxygenatie en stevigheid.
 • Op de spieren: activeert de spiercontractie, verbetert het volume en verstevigt en verfijnt de contouren.

De geheimen van de gezichtsbehandeling

 • Draineren om afvalstoffen af te voeren:
  Dankzij de stimulerende stroom wordt de bloedsomloop en lymfecirculatie geactiveerd, wat de zuurstoftoevoer naar de cellen en de afvoer van gifstoffen bevordert.
 • Stimuleren om de spieren van gelaat en hals te verstevigen:
  Door de spierwerking wordt eveneens de stevigheid en de omvang van de onderhuidse spieren vergroot met als gevolg een zichtbaar liftend effect op gezicht, hals en ogen.

Resultaat Hydra Boost

 • Natuurlijke facelift
 • Plooien worden gladgestreken
 • Wallen verdwijnen
 • De gezichtshuid en hals worden steviger
 • Gezicht- en oogcontouren verbeteren

Hydra Boost Lift eye – versteviging van de oogcontouren

Hydra Boost Lift eye is ontwikkeld om de oogopslag, en in het bijzonder de oogcontouren, een huidontspannende verzorging te geven. Al bij de eerste toepassing vervaagt deze behandeling sporen van vermoeidheid; als kuur helpt ze om de oogcontouren glad te strijken en uw oogopslag weer een jeugdig aanzien te geven. Het resultaat is snel zichtbaar en duurzaam.

Apparatuur

Apparatuur Hydra Boost

Door elektrodes die zachtjes over uw gezicht glijden en een licht galvanische stroom afgeven, wordt de huid ontvankelijker en absorbeert als een spons de doelgerichte werkstoffen die zijn aangebracht. Vervolgens wordt het gezicht bedekt met een gaas waarover de elektrode een wisselstroom verspreidt. De micro-circulatie van de cellen wordt hierdoor gestimuleerd en de celfuncties geactiveerd, met als gevolg een betere zuurstofafvoer naar de cellen. Uw huid wordt tevens gestimuleerd tot het aanmaken van collageen in de elastine vezels. Dit gaat rimpelvorming tegen en herstelt uw huidstructuur.

Hydra-boost Dorien apparaat

 

Wij beschikken over 5 apparaten.

Video

Hydra Boost in beeld

Dorien heeft in verschillende tv-programma’s verteld over de Hydra Boost gezichtsbehandeling. Nieuwsgierig naar de ins & outs en zien hoe de behandeling in z’n werk gaat? Bekijk het hier!Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Hans

Ik twijfelde eerst over deze behandeling maar heb uiteindelijk besloten om hem toch te ondergaan. De huid bij mijn ogen ziet er veel beter uit nu!

Joris

Ik gebruik normaal gesproken geen crèmes voor mijn gezicht en verzorg mijn huid amper. Mijn partner vond dat mijn huid er vermoeid uitzag. Zij ondergaat zelf vaker een behandeling om de huid een oppepper te geven. Ze dacht dat mijn huid er van op zou knappen. We zijn samen een keer naar Dorien geweest en ik ben blij dat ik de stap heb gezet.

Laat uw ervaring achter in ons contactformulier.

Prijzen

Prijzen Hydra Boost

Hydra Boost € 83,50
Hydra Boost Lift € 89,50
Hydra Boost Lift eye € 46,50

 

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief