NIEUW: Huidverjonging

huidverjonging man

Huidverjonging & Carbon Peel voor de man met Alma Switch Collageen Booster

Een jonge huid is gaaf, glad van structuur en straalt. Naarmate je ouder wordt, heeft dat effecten op de huid. Dat geldt ook voor blootstelling aan de zon, het klimaat en de levensstijl. Dat zie je terug in onvolkomenheden van de huid. Denk daarbij aan rimpeltjes, fijne lijntjes, een ongelijkmatige teint en een slappe huid.

 

Wij bieden een tweetal behandelingen aan met het Alma Switch Collageen Booster apparaat, te weten:

 • Huidverjonging
 • Carbon Peel

Huidverjonging voor de man

Onze nieuwste behandeling Huidverjonging met de Alma Switch Collageen Booster is zeer geschikt voor mannen en revitaliseert de ouder wordende huid. Zo krijgt de huid, op een natuurlijke wijze, een jonger, gladder, frisser en gezonder aanzien.

Voordelen van huidverjonging met de Alma Switch Collageen Booster bij Dorien.nl op een rijtje:

 • Relatief snelle behandeltijd
 • Geen hersteltijd
 • Langdurig resultaat
 • Natuurlijk resultaat
 • Bewezen veilig
 • Nagenoeg pijnloos

De behandeling maakt de huid weer natuurlijk stralend en vitaal.

Wij hebben inmiddels ruim 30 jaar ervaring en weten als anti-ageing specialist alles van natuurlijke huidverjonging zonder operatie. En de behandeling voor huidverjonging met de Alma Switch Collageen Booster is hiervoor uitermate geschikt. De behandeling is zeer geschikt voor je gezicht, handen en hals. Onze specialistes adviseren graag over alle mogelijkheden!

Carbon Peel voor de man

Een ultieme peeling van de huid bereiken we met de Carbon Peel behandeling. Deze behandeling voeren we ook uit met de apparatuur van de Alma Switch Collageen Booster. Het aanbrengen van carbon (koolstof) op het gezicht, in combinatie met de krachtige en veelzijdige (en veilige!) laser, peelt de huid, ontstopt en verkleint de poriën, vermindert de talgproductie en maakt een ruwe en oneffen huid glad.

In goede handen bij Dorien.nl

Voor behandelingen met het beste resultaat (én zonder operatie) ben je bij Dorien.nl Anti-Ageing Center in goede handen : 

 • Dorien Anti-Ageing Center is lid van het ANBOS huidinstituut dat zich richt op het bevorderen van de kwaliteit van schoonheidsbehandelingen. Ons lidmaatschap van deze brancheorganisatie, staat garant voor goede en verantwoorde behandelingen.
 • Dorien.nl is erkend door de HUIDspecialist ®, het kwaliteitsmerk voor de huidverzorgingsbranche. Daarmee staat ons instituut garant voor professionaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van huidverbetering en huidverzorging.

 

Algemeen

Verouderingsproces van de huid

Je kunt er niet onderuit; zodra je ouder worden, verandert de huid. De huid verzorgt en vernieuwt zichzelf nog wel maar  dit proces verloopt wel steeds trager. Dit start ongeveer al vanaf je twintigste levensjaar. De ouder wordende huid verliest meer vocht en talg en gaat hierdoor droog aanvoelen. Hierdoor ontstaan rimpels en neemt de elasticiteit van de huid af. 

Het verouderingsproces verloopt bij iedereen anders. Wel is bekend dat een aantal factoren de veroudering van de huid versnelt, namelijk:

 • alcohol
 • roken
 • zonnen
 • stress

Deze factoren vertragen de vernieuwing van de huidcellen. Bovendien onttrekken ze vocht aan de huid. Het resultaat is een sneller verloop van het verouderingsproces van de huid. 

Tips natuurlijke huidverjonging gezicht

 • Drink geen, of met mate, alcohol
 • Rook niet
 • Zorg voor voldoende ontspanning en voorkom stress
 • Bescherm je huid tegen zonlicht met een goede sunblock crème
 • Reinig en verzorg je huid dagelijks met goede huidverbeteringsproducten.
 • Bezoek regelmatig de schoonheidsspecialiste behandelingen op maat.

Behandeling

Persoonlijk behandelplan

Voordat wij met de behandeling starten, maken wij een grondige huid- en probleemanalyse. Hierna stellen wij een persoonlijk behandelplan samen waarmee we het beste resultaat kunnen behalen.

Behandeling huidverjonging voor de man

Onze behandeling start met het goed reinigen van de huid. U krijgt vervolgens een bril op om uw ogen te beschermen. De huidtherapeute of schoonheidsspecialiste beweegt vervolgens met het handstuk over de huid.

De laserstralen dringen diep door in de huid tot bij de fibroblasten. Dit zijn langlevende cellen die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen en elastine. Deze fibroblasten zijn in onze jeugd zeer actief. Naarmate we ouder worden, worden ze echter steeds minder actief. Door de fibroblasten te stimuleren, worden ze weer actief. En dat is precies wat er gebeurt tijdens de behandeling.

De stralen maken minuscule incisies in de lederhuid; dit is nauwelijks voelbaar en gebeurt vanzelfsprekend zonder de opperhuid te beschadigen. De fibroblasten worden zo gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken. Met andere woorden, door de fibroblasten in de huid te stimuleren, wordt de aanmaak van collageen en elastine geactiveerd. Uw huid wordt dus aan het werk gezet; hierdoor kan het enige tijd duren voordat de resultaten zichtbaar zijn.

 

 

Na de behandeling voelt uw huid enigszins warm aan. Er is geen hersteltijd dus u kunt direct verder met uw bezigheden van die dag. Deze behandeling voor huidverjonging is summerproof dus kan het gehele jaar worden uitgevoerd. Afhankelijk van de conditie van uw huid heeft u een of meerdere behandelingen nodig. 

Behandeling Carbon Peel voor de man

De behandeling start met het aanbrengen van een laagje (zwarte) carbon (koolstof) op het gezicht. Je krijgt vervolgens een bril op om de ogen te beschermen. De specialiste beweegt vervolgens met het handstuk over de huid. 

De carbon dient als lichtversterker. Zo worden de effecten van het apparaat op het behandelgebied verhoogd. Zodra het carbon de poriën binnendringt, verhit en vernietigt de (veilige) laser de carbon op het oppervlak van de huid. En binnen de poriën. Met andere woorden: het peelt de huid, ontstopt en verkleint de poriën, vermindert de talgproductie en maakt een ruwe en oneffen huid glad. Het gevolg? Een diepe peeling en een direct gladdere huid. 

 

 

De behandeling verloopt snel en er is geen hersteltijd. Je kunt dus snel door met de dagelijkse werkzaamheden. De Carbon Peel behandeling is summerproof en kunnen we dus het gehele jaar uitvoeren.  

Voordelen van de Carbon Peel behandeling:

Voordelen Alma Switch Collageen Booster

Apparatuur

Krachtige oplossing voor huidverjonging

Het Alma Switch Collageen Booster apparaat is de krachtigste oplossing voor laserbehandelingen die op dit moment verkrijgbaar is. 

Alma Switch  

Dankzij drie krachtige lasertechnologieën (Q-switched, lange puls en quasi lange puls) behandelt de apparatuur een groot aantal huidindicaties zoals:

 • huidveroudering
 • fijne lijntjes
 • rimpels
 • verminderende elasticiteit

Het apparaat is uitermate geschikt voor een nauwkeurige en accurate behandelingen. Het is geschikt voor alle huidtypen; zowel bij de dunnere, lichtere als de donkere huid worden zeer goede resultaten geboekt.

Gecertificeerde apparatuur

fda approved logo dorien  

De apparatuur is voorzien van het FDA-keurmerk. Hiermee voldoet het aan de strengste eisen op het gebied van laserveiligheid. 

Prijzen

Kosten huidverjonging & Carbon Peel voor de man met de Alma Switch Collageen Booster

Gezichtslift € 198,00
Halslift € 179,00
Combi deal € 329,00
Bovenlip € 98,00
Handen € 149,00
Carbon Peel incl. ampul € 179,00

Klik hier voor de volledige prijslijst van Dorien.nl Anti-Ageing Center.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief