Definitieve ontharing voor de man

actie definitieve ontharing mannen

Gratis consult definitief ontharen Klik hier

Definitief ontharen voor vrouwen? Klik hier

Ongewenste haargroei? Kies voor definitieve ontharing!

De lichaamsbeharing van mannen verschilt erg. De een heeft nauwelijks haargroei, terwijl de ander last heeft van overbeharing op bijvoorbeeld rug of borst. Ervaar je dit als een probleem? Overweeg dan eens om een bepaald gebied definitief te laten ontharen. Denk bijvoorbeeld aan definitieve ontharing van de rug, buik of borst. Dorien Anti-Ageing Center is al 25 jaar gespecialiseerd in het definitief verwijderen van ongewenst haar. Niet voor niets vinden steeds meer mannen de weg naar ons instituut in Druten.

Definitieve ontharing is een behandeling voor het permanent verwijderen van ongewenste haartjes. Wij werken met de allernieuwste, veiligste, snelste, effectiefste en meest veelzijdige apparatuur voor permanent ontharen: de Soprano ICE Platinum.

Voordelen Soprano ICE Platinum

 • geschikt voor donkere én lichte huid
 • geschikt voor alle haartypen en -kleuren
 • drie technologieën in één
 • gepatenteerde technologie
 • het gehele jaar door mogelijk; summerproof
 • nagenoeg pijnloos
 • snelle behandeltijd
 • uitsluitend behandelingen door gecertificeerde specialisten
 • altijd gratis intake

Nieuwe ontwikkelingen definitieve ontharing

Dorien is al 25 jaar erkend behandelaar definitief ontharen. In die tijd heeft de ontharingsbranche zich continu ontwikkeld. In het verleden kozen wij nooit voor laserontharen. Heel bewust omdat de behandelingen pijnlijk en duur waren en ontzettend lang duurden. Bovendien konden ze de huid beschadigen. Om die reden kozen wij in het verleden voor de IPL-apparatuur dat met licht werkt. 

Tijden veranderen; zo ook de ontwikkelingen op de markt van apparatuur. Dorien.nl volgt de ontwikkelingen op de voet en herkent als er een pareltje op de markt verschijnt. En dát is de Soprano ICE Platinum; een laserapparaat dat definitieve ontharing naar het hoogste plan tilt. 

Nog nooit was een behandeling definitief ontharen zo effectief, veilig, pijnloos, comfortabel en snel! En nog nooit eerder konden we zo eenvoudig haartjes van alle haar- en huidtinten definitief verwijderen. We omschrijven de behandeling met de Soprano ICE Platinum dan ook niet voor niets als definitief ontharen 2.0.

definitieve ontharing promo

Effectief definitief ontharen

Er is nogal wat te doen over het ontharen van de getinte en donkere huidtinten; het zou zeer pijnlijk zijn en de resultaten zijn soms teleurstellend. Met de komst van de Soprano ICE Platinum zijn deze problemen als sneeuw voor de zon verdwenen. Hoe? Doordat de drie meest effectieve golflengtes voor ontharen zijn gecombineerd in dit revolutionaire apparaat. Behandelingen met de Soprani ICE Platinum zijn effectief voor alle huidtypen; dus ook voor de getinte en donkere huid.

Comfortabel en nagenoeg pijnloos ontharen

Met de komst van de Soprano Ice Platinum is pijn bij laseren verleden tijd. Bij laseren komt hitte vrij, alleen voel je deze hitte niet of nauwelijks door de nieuw ontwikkelde bevroren kop (-4 graden) van het handstuk. De huid wordt gekoeld (naar 25 graden) en de haarzakjes worden behandeld (tot boven de 43 graden). Je voelt hier net, of nauwelijks iets, van. Het haarzakje sterft na enkele behandelingen af. Dat is pas vrijwel pijnloos en cool ontharen.

Snel definitief ontharen

Geen pijnlijke, urenlang durende laserbehandelingen meer. Dankzij de Soprano ICE Platinum ben je sneller klaar en kun je weer door met je dagelijkse werkzaamheden. Dat kan dankzij de in-motion technologie van de Soprano ICE Platinum. Het handstuk beweegt over de huid en geeft tien kleine laserflitsjes per seconde af. Zo behandelen we in een kort tijdsbestek een groot behandelvlak. 

Veilig definitief ontharen

Dorien.nl Anti-Ageing Center beschikt over het ANBOS keurmerk en is geregistreerd als erkend specialist definitieve ontharing.

anbos logo  

Het ANBOS keurmerk staat garant voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis op het gebied van het permanent verwijderen van ongewenste haartjes. Zo bent u bij Dorien verzekerd van behandelingen op het hoogste niveau.

Algemeen

Definitieve ontharing voor het hele lichaam!

Bij Dorien.nl kunt u terecht voor permanente ontharing van top tot teen. Wij werken namelijk met apparatuur die geschikt is voor alle haartypen en de lichte én donkere huid

Onderstaand een overzicht van een aantal mogelijkheden bij mannen:

Definitief ontharen gezicht

 • wenkbrauwen
 • haartjes bovenlip
 • rondom de mond
 • haartjes kin 

Definitief ontharen lichaam

 • oksels 
 • billen
 • buik
 • borst (bekijk ook onze actie)
 • rug (bekijk ook onze actie)
 • benen, bovenbenen, onderbenen
 • knieën
 • tenen en/of wreef
 

Vraag een gratis én vrijblijvend consult aan en wij vertellen u graag alle mogelijkheden!

 

 

 

 

Waarschuwing definitief ontharen

Wij hechten zeer veel belang aan effectieve en veilige behandelingen. Niet voor niets is Dorien.nl ‘erkend specialist ontharingstechnieken’ van ANBOS. We werken uitsluitend met geschoold personeel en met kwalitatief hoogstaande apparatuur.

waarschuwing definitief ontharen  

Apparatuur van mindere kwaliteit, veelal van goedkope aanbieders, kan de haargroei op lange termijn verergeren. Dit kan zelfs de reden zijn dat de haartjes naar verloop van tijd resistent worden voor de verdere ontharingsbehandelingen. 

Meer informatie over de ‘gevaren’ van ondeugdelijke apparatuur en behandelingen? Klik hier!

 

Definitief ontharen man voor en na

definitieve ontharing mannen buik

Definitief ontharen buik voor & na

definitieve ontharing borst mannen

Definitief ontharen borst en buik voor & na

definitieve ontharing rug mannen

Definitief ontharen rug voor & na

 

* De resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Apparatuur

Apparatuur Soprano ICE Platinum

 

Soprano ICE Platinum is uniek door het 3D-handstuk. Het combineert de drie meest effectieve lasergolflengten in één innovatief handapparaat. Samen met de SHR In-Motion* technologie en het comfort van de geïntegreerde koeling in de kop (ICE™ technologie), maakt dit het apparaat, en dus ook de behandeling, onnavolgbaar. De Soprano ICE Platinum is hierdoor de veiligste en het meest veelzijdige behandeling voor definitieve ontharing ter wereld.

*  In-motion™ techniek –> het handstuk dat over de huid beweegt, dekt het te behandelen gebied snel en volledig.

** ICE™ technologie –> de kop van het handstuk is gekoeld én koelt het huidoppervlak. Zo voorkomt het schade aan het omliggende weefsel en maakt het de behandeling vrijwel pijnloos. 

 

De Soprano ICE Platinum combineert als eerste en enige systeem voor laserontharing drie golflengten gelijktijdig. Dat is het geheim voor het mooiste en gladste resultaat. Bovendien zijn er, in vergelijking met ieder ander apparaat, minder behandelingen nodig.

 

 

 

Golflengte Alexandrite 755nm pakt lichte en dunne haartjes aan
Golflengte Diodelaser 810nm pakt donkere haartjes aan
Golflengte ND:YAG laser 1064nm voor donkere haartjes en bij donkere huidtypen

Gecertificeerde apparatuur

fda approved logo dorien  

De Soprano ICE Platinum is voorzien van het CE-merkteken volgens de Europese Richtlijn 93/42 en is goedgekeurd door de FDA

Daarnaast heeft de Soprano ICE de Aesthetics Awards gewonnen en is het uitgeroepen tot het beste ontharingsplatform dat er op de markt beschikbaar is.

 

Video

Definitief ontharen in beeld

Dorien heeft in verschillende tv-programma’s verteld over definitieve ontharing. Nieuwsgierig naar de ins & outs en zien hoe de behandeling in z’n werk gaat? Bekijk het hier!Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Geverifieerde reviews en ervaringen Definitief ontharen

Onze recensies zijn afkomstig van KliniekErvaringen.nl; een informatief platform voor diverse behandelingen. Het werkt met geverifieerde ervaringen en reviews van echte klanten.

Klik hier en lees hier de geverifieerde recensies over definitief ontharen bij Dorien.nl.

  Wij worden door onze klanten beoordeeld met maar liefst het cijfer 8.9!

 

Prijzen

Kosten definitieve ontharing mannen

Voordat we met de behandeling starten, maken wij eerst een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Naar aanleiding van een analyse van de huid, overbeharing en haartype komen wij tot inschatting van de behandelduur en kosten.
Voor het tussenstuk van de wenkbrauwen en de bovenlip hanteren we vaste prijzen. Voor de overige lichaamsdelen geldt een prijs op aanvraag.

Wenkbrauw tussenstuk € 39,00
Overige lichaamsdelen prijs op aanvraag
Nu actie: bij ontharen van de rug –> borst gratis 

prijs op aanvraag

 

gratis consult definitief ontharen

Klik hier voor onze volledige prijslijst.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief