Definitieve ontharing voor de man

actie definitieve ontharing mannen

Ongewenste haargroei? Kies voor definitieve ontharing!

Klik hier voor informatie over definitieve ontharing voor de vrouw!

De lichaamsbeharing van mannen verschilt erg. De een heeft nauwelijks haargroei, terwijl de ander last heeft van overbeharing op bijvoorbeeld rug of borst. Wanneer u dit laatste probleem ervaart overweegt u misschien om een bepaald gebied definitief te laten ontharen. Dorien Anti-Ageing Center biedt hiervoor meerdere behandelmethodes. Feit is dat steeds meer mannen kiezen voor definitief ontharen bij (overmatige) haargroei op bijvoorbeeld rug, buik of borst. Dorien Anti-Ageing Center is al 16 jaar gespecialiseerd in het definitief verwijderen van ongewenst haar; niet voor niets vinden steeds meer mannen de weg naar ons instituut in Druten.

gratis consult definitief ontharen

Bij Dorien.nl bieden wij meerdere behandelmethodes voor definitief ontharen en kunnen we ongewenst haar van ieder haartype en op alle huidtypes definitief verwijderen*.

 

Klik hier voor de ‘mannenactie definitief ontharen’ en profiteer van een mooie korting!

Voordelen* definitieve ontharing voor de man

Voor mannen kan definitief ontharen een uitkomst bieden op meerdere vlakken. Hieronder hebben we een aantal voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Vergoeding zorgverzekering (informeer!)
  • Gladde borst, rug, benen of andere plek
  • Op alle plaatsen op het lichaam mogelijk
  • Geen geïrriteerde huid
  • Geen ingegroeide haartjes
  • Deskundige en eerlijke voorlichting
  • Behandeling van alle huidtypes en haartinten

Geschikt voor definitieve ontharing van alle haartinten en huidtypes

Er zijn steeds meer mannen die kiezen voor definitieve verwijdering van ongewenste haartjes. Maar wat is hiervoor de beste methode? Een behandelplan is voor iedereen verschillend en is afhankelijk van uw haartype en huidtint. Vaak wordt borsthaar gezien als mannelijk. Dat neemt niet weg dat het voor veel mannen ongewenst is. Net zoals overmatig rughaar of harige benen of buik. Met behulp van onze behandelmethodes voor definitieve ontharing kunt u uw lichaam nu relatief eenvoudig ontdoen van ongewenst haar.

Bij Dorien.nl Anti-Ageing Center beschikken we over twee verschillende apparaten voor definitieve ontharing :

  • De Ellipse IPL is zeer geschikt voor definitieve ontharing van donkere haartjes op een lichte huid. Lichtimpulsen zorgen ervoor dat ongewenste haartjes verwijderd worden.
  • Daarnaast beschikken wij over het Harmony Super Hair Removal apparaat dat geschikt is voor het verwijderen van blonde, rossige en grijze haartjes én verbluffende resultaten geeft op de donkere huid.

Harmony ellipse ipl definitieve ontharing

ANBOS Keurmerk

Dorien.nl Anti-Ageing Center beschikt over het ANBOS keurmerk dat staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis op het gebied van permanente ontharing. De kwalitatief hoogstaande apparatuur beschermt uw huid tegen pigmentvlekken. De kans op bijwerkingen is nihil omdat onze specialisten iedere behandeling met zorg en professionaliteit opbouwen. Na het definitief ontharen kunt u direct uw actieve leven weer oppakken. Dankzij de precisie en hoge intensiteit van onze apparaten, in combinatie met de deskundige begeleiding van onze ervaren schoonheidsspecialistes, verdwijnen de actieve haartjes definitief. Behandelde haartjes komen dus niet meer terug.

Anbos keurmerk Dorien.nl Anti-Ageing Center Dorien.nl Anti-Ageing Center is geregistreerd bij ANBOS als erkend specialist definitief ontharen

 

Klik hier voor de ‘mannenactie definitief ontharen’ en profiteer van een mooie korting!

 

Algemeen

Persoonlijk behandelplan

Steeds meer mensen kiezen voor het definitief laten verwijderen van ongewenste haartjes. Het laten opstellen van een persoonlijk behandelplan is dan de eerste stap. Advies op maat én de juiste apparatuur zorgen ervoor dat het ontharen zo effectief mogelijk gebeurt. Bij Dorien.nl Anti-Ageing Center analyseren wij uw huid- en haartype en bepalen zo de behandeling die we gaan uitvoeren. Dan kunnen we ook een indicatie geven van het te verwachten aantal behandelingen.

Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogstaande apparatuur. Apparatuur van mindere kwaliteit flitst met minder hoge intensiteit waardoor de haargroei op lange termijn kan verergeren (zie ook ‘Waarschuwing’). Bij Dorien.nl Anti-Ageing Center beschikken we over twee verschillende apparaten; Ellipse IPL en Harmony Super Hair Removal. Welk apparaat het meest voor uw huid- en haartype geschikt is, wordt uiteraard geadviseerd door onze gekwalificeerde schoonheidsspecialistes.

 

waarschuwing definitief ontharen

Aantal behandelingen

Haartjes hebben een groeicyclus met verschillende fasen. Wij vernietigen haren in de groeifase omdat ze op dat tijdstip in contact staan met de haarwortel. We herhalen de behandeling, van bijvoorbeeld het borsthaar verwijderen en het rughaar verwijderen, dus een aantal keer* zodat de actieve haartjes vernietigd worden en u definitief met ongewenst haar kunt afrekenen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van vele factoren en tijdens de intake zal een indicatie van het te verwachten aantal behandelingen aan bod komen. Dankzij de hoogfrequente lichtflitsen in combinatie met veilige techniek die de huid beschermt, is de behandeling bij Dorien Anti-Ageing Center zeer effectief*.

Tijdsduur behandeling definitief ontharen

Hoe lang een behandeling duurt, hangt af van het te behandelen oppervlak. Dankzij de royale afmeting van de flitskoppen worden bij elke flits honderden haarzakjes tegelijk vernietigd. Het definitief ontharen van de rug of beide benen is gemiddeld binnen 1 uur klaar.

Het verschil tussen laserontharen en lichttherapie

Voor het verwijderen van ongewenste haartjes werkt Dorien Anti-Ageing Center met lichttherapie. Het wordt vaak verward, maar er bestaat wel degelijk een verschil tussen laseren en lichttherapie. Ten eerste werkt lichttherapie met lichtimpulsen in plaats van laserstralen, wat zorgt voor een lagere lichtintensiteit. Daarnaast kan een IPL licht een grotere oppervlakte in één keer ontharen. Hierdoor verloopt de behandeling sneller dan een laserbehandeling en is het bovendien veel minder pijnlijk. Lichttherapie is dus een aangenamere behandeling voor definitieve ontharing dan ontharen met een laser.

Definitief ontharen voor en na*

Definitieve ontharing rug man

Definitieve ontharing rug: voor en na*

definitieve ontharing oksel

Definitieve ontharing close-up: voor en na*

* De resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Apparatuur

Apparatuur definitieve ontharing

Wij werken met een tweetal apparaten: Ellipse IPL en Harmony SHR

Apparatuur Ellipse IPL

Ongewenste haargroei wordt definitief verwijderd met de Ellipse door middel van lichtpulsen. Dit is een van de snellere en effectievere methodes van dit moment. Ellipse IPL heeft niet voor niets de reputatie van uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid en hoogstaande technologie.

De methode geeft een prikkelend of tintelend gevoel; dat is wel wat anders dan een hars- of epileerbehandeling! De Ellipse is geschikt voor ieder huidtype en vanzelfsprekend bewezen veilig en effectief.

 

Ellipse IPL systeem Anti-Ageing Center Dorien

 

Apparatuur Harmony Super Hair Removal (SHR)

De Harmony SHR werkt met een lage fluence, maar een hoge optische energie en veelvoudige pulsen met een hoge repetitieratio van 10 Hz. De Harmony SHR-technologie richt zich niet op de melanine, zoals klassieke systemen dat doen, maar op het eiwit in de stamcellen en pakt dit grondig aan. Omdat de focus nu op de stamcellen ligt, kunnen donkere huidtypes en pigmentarme, fijne haartjes – blond, grijs, rood – succesvol* worden behandeld met de Harmony SHR. Bovendien is de groeifase van de haartjes niet meer belangrijk, want het eiwit in de stamcellen is in elke fase aanwezig; de vervolgbehandelingen kunnen dus veel sneller achter elkaar plaatsvinden!

Deze nieuwe technologie laat een bewegende behandelmethode toe. Dit betekent dat we met het handstuk over de behandelzone glijden. De huid wordt verwarmd en de saffieren contactkoeling beschermt de bovenste huidlaag. Door een lichte druk op het handstuk te zetten, worden weefselvocht en bloed uit het behandelbereik weggehouden. Het behandeloppervlak wordt verwarmd tot maximaal 45ºC. Het omliggende weefsel fungeert hierbij als energiereservoir zodat de haarfollikel en de stamcellen ook de temperatuur van het omliggende weefsel krijgen.

 

HarmonySHR 

 

Video

Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Harm

Ik heb geen enkel probleem met het haar op mijn borst, maar op mijn rug vond ik het ontzettend lelijk (en mijn vriendin ook). Zelf harsen is lastig, ik heb het met de Ellipse IPL laten verwijderen. Goede, snelle methode, mijn haar is niet meer teruggekomen.

Michael

Het liefst laat ik mijn hele lichaam definitief  ontharen, ik vind het veel hygiënischer en mooier! Mijn borst is gelukkig helemaal glad nu. De volgende stap is mijn oksels.

Leon

Voor het wielrennen schoor ik mijn benen regelmatig. Je bent sneller, geen irritaties en haar op de benen is pijnlijk als je wordt gemasseerd. Scheren moest ik natuurlijk vaak herhalen, daarom heb ik ervoor gekozen het permanent te laten verwijderen van haar. Bij Dorien kan het snel en goed.

P.J.

Ik had last van de zogenaamde ‘unibrow’, oftewel wenkbrauwen die in elkaar door lijken te lopen. Ik heb een paar keer geprobeerd om het zelf weg te halen d.m.v. harsen maar het bleef terugkeren. Het werd dus tijd voor een blijvende oplossing. Na de IPL behandeling bij Dorien zijn alle haartjes permanent weg. Helemaal super!

 

Laat ons ook uw ervaringen weten via ons contactformulier.

Prijzen

Prijzen definitieve ontharing

Wanneer u een lichaamsdeel definitief wilt laten ontharen, maken wij eerst een afspraak voor een intakegesprek. Wij analyseren uw huid, de mate van overbeharing en uw haartype en zullen vanuit daar tot een indicatie van de behandelduur en kosten komen. Voor het tussenstuk van de wenkbrauwen en de bovenlip hanteren we vaste prijzen. Voor de overige lichaamsdelen geldt prijs op aanvraag.

Wenkbrauw tussenstuk € 39,00
Overige lichaamsdelen prijs op aanvraag

Klik hier voor de volledige prijslijst.

 

gratis consult definitief ontharen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief