Gratis consult Cryolipolyse? Klik hier

Cryolipolyse behandeling voor de man

cryo-behandeling man

Gratis consult cryolipolyse Klik hier

Cryolipolyse voor vrouwen? Klik hier

Cryolipolyse behandeling voor de man: vetcellen bevriezen op probleemzones

Cryolipolyse (het bevriezen van vetcellen of vet bevriezen) is een uitermate effectieve behandeling die het figuur corrigeert. Het is zeer geschikt is om de ‘moeilijke’ pondjes en kilo’s kwijt te raken. Steeds meer mannen zijn bewust met hun figuur en gewicht bezig. Traint u wekelijks maar komt u maar niet van vetophopingen of dat ene vetrandje af? Dat is niet zo gek. Juist de probleemzones als de buik, benen en armen, zijn de plekken waar je met sporten en diëten moeilijk resultaat boekt. Cryolipolyse voor mannen bij Dorien.nl kan dan dé oplossing bieden.

Meer video’s bekijken over Cryolipolyse? Klik hier!

Behaal je niet de gewenste resultaten met trainen en diëten? Dan is vet bevriezen misschien wel eens dé oplossing! Dit is een effectieve, pijnloze en snelle manier om van zwembandjes en ander overtollig vet af te komen. Een Cryo behandeling bij Dorien kan dus wel eens dé oplossing zijn voor overtollig vet op uw probleemzones! De afgebroken vetcellen worden op natuurlijke wijze door en uit het lichaam afgevoerd. Dit gebeurt langzaam en in kleine hoeveelheden. Hierdoor heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamsvormen aan te passen. De huid zal dan ook niet verslappen, maar juist steviger aanvoelen dan voorheen.

cryolipolyse button

 

Cryolipolyse is hét alternatief voor liposuctie

Overtollig vet op buik, billen of benen? Soms bereikt u met trainen en diëten niet het gewenste resultaat. In dat geval kan vet bevriezen door een cryolipolyse behandeling een uitweg bieden. Waarom zou u voor cryolipolyse kiezen en niet voor liposuctie? In tegenstelling tot liposuctie is vet bevriezen een uitwendige behandeling, waar geen naald bij aan te pas komt. U kunt dus afvallen zonder operatie. Dat is een stuk veiliger én prettiger!

Meer lezen over de overeenkomsten en verschillen tussen liposuctie en Cryolipolyse? Klik hier!

Dorien.nl Anti-Ageing center is de Nederlandse cryo behandeling specialist

Wat zijn de voordelen van Cryolipolyse bij Dorien?

Een cryolipolyse behandeling bij Dorien is veilig, verantwoord en vertrouwd. Wij geven altijd deskundig en persoonlijk advies over de behandeling. We bespreken uw wensen en verwachtingen en geven een passend advies. Twijfelt u nog? Alle voordelen van een cryo behandeling bij Dorien op een rijtje:

 • Wij behandelen meerdere zones tegelijk
 • Maximaal drie behandelingen nodig
 • Resultaat is meetbaar na circa twee maanden
 • Pijnloze behandeling
 • Geen hersteltijd; u kunt direct doorgaan met uw bezigheden
 • De kwaliteit van uw huid verbetert
 • In tegenstelling tot bv. liposuctie is cryolipolyse een uitwendige behandeling 

Tijdens onze cryo-behandeling / kuur werken wij, voor sneller resultaat* en tegen dezelfde prijs (!), met 4 pads tegelijkertijd!
Dit in tegenstelling tot veel andere behandelaars.

cryolipolyse bij dorien

Algemeen

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse is een technologie die uw figuur kan corrigeren door vetcellen te bevriezen. Bevriezing van de vetcellen resulteert in het feit dat deze vetcellen worden vernietigd en op een natuurlijke manier door uw lichaam afgevoerd kunnen worden. Een cryo behandeling kan geschikt zijn wanneer u kleine hoeveelheden vet op buik, billen, benen en andere probleemzones wilt verwijderen, die met sporten of een dieet maar niet willen verdwijnen.

Proces cryolipolyse

Lichaamsvet bestaat uit verschillende lagen, die allemaal invloed hebben op uw vetophopingen en anders moeten worden aangepakt. De onderhuidse laag kan door gezonde voeding en lichaamsbeweging worden verminderd. De bovenste laag daarentegen is hardnekkig omdat deze nauwelijks wordt doorbloed. Het is bekend dat vetcellen slechter tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Vetcellen kunnen daardoor aangepakt worden met een cryo behandeling, zonder dat daarbij het omringende weefsel wordt beschadigd. Bevriezing van de vetcellen in deze vetlaag zorgt ervoor dat deze definitief worden vernietigd en op een natuurlijke wijze door uw lichaam kunnen worden afgevoerd. Hierbij bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare behandeling, en hoeft u zich geen zorgen te maken om gezondheidsrisico’s.

Cryolipolyse voor na

Cryolipolyse voor de man, voor & na*

* De resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Hoe gaat een Cryo behandeling in z’n werk?

Een cryolipolyse-kuur bestaat uit drie behandelingen. Een losse Cryo-behandeling duurt ongeveer een uur. Tussen twee cryo behandelingen zit minimaal zes weken.

Cryolipolyse pads man

Bij Dorien.nl werken wij met het apparaat ‘CoolipoTwin‘. De pads van dit apparaat worden op de te behandelen probleemzone(s) geplaatst. Dit is pijnloos; het enige wat u voelt is warmte en kou. Waar de pads zijn geplaatst, worden de onderhuidse vetcellen afgebroken. De vetcellen kristalliseren en vallen uiteen door de precies gecontroleerde verwarming en snelle afkoeling, in combinatie met elektrostimulatie. Deze vetcellen worden vernietigd en komen ook niet meer terug.

Het lichaam voert deze uiteengevallen vetcellen vervolgens langzaam af via de lever en de nieren. De eerste 2 maanden* verdwijnen de meeste van deze cellen. Al na drie tot zes weken merkt u meestal duidelijk het effect van de behandeling. Na ongeveer zes maanden* zijn alle afgebroken vetcellen opgeruimd uit het lichaam. Omdat de vetcellen definitief worden vernietigd is er geen sprake van het jojo effect. De huid heeft voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen omdat de afgebroken vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd. Hierdoor zal de huid niet verslappen, maar eerder steviger aanvoelen dan voor de behandeling.

Na een Cryolipolyse behandeling is er geen sprake van ‘down-time’, zodat u direct verder kunt met uw dagelijkse bezigheden. Dit komt omdat het geen chirurgische ingreep is. Het is wel van groot belang dat u dagelijks minimaal 2 liter waterdrinkt, gedurende 4 weken na de behandeling. Dit is belangrijk zodat alle vrijgekomen afvalstoffen op natuurlijke wijze uit uw lichaam worden afgevoerd.

Op welke plekken kan Cryo worden ingezet?

De cryolipolyse behandeling bij Dorien.nl is een uitwendige behandeling die op verschillende plekken op het lichaam kan worden ingezet. Of u nu last heeft van overtollig vet op uw buik, armen, benen of billen! Tijdens een intakegesprek informeren wij u over de mogelijkheden en bespreken we welk(e) gebied(en) u wilt aanpakken. Bekijk hier de vele mogelijkheden van de zones die de CoolipoTwin kan aanpakken:

 • zwembandjes
 • borstvorming bij mannen
 • zadeltassen
 • lovehandles
 • benen
 • buik
 • taille
 • billen
 • bovenarmen
Cryolipolyse pads op bovenbenen en buik

Cryolipolyse, pads op bovenbenen en buik

Artikel over Cryolipolyse in Gelderse Klasse

De verbluffende resultaten van de Cryo behandeling bij Dorien.nl Anti-Ageing Center zijn ook in de media niet onopgemerkt gebleven. De Gelderse Klasse nam in 2014 al de proef op de som. Lees het artikel met de ervaringen van de behandeling hier!

gelderse_klasse_december_2014_1_klein gelderse_klasse_december_2014_2_klein
Klik hier voor een vergroting. Klik hier voor een vergroting.

Advies en contact

De Cryo behandeling bij Dorien is veilig, verantwoord en vertrouwd. Twijfelt u nog over de behandeling, heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een consultgesprek? Neem dan contact met ons op via het contactformulier! Tijdens een afspraak krijgt u deskundig en persoonlijk advies over de behandeling, waarbij wij de gehele behandeling en uw verwachtingen met u doorspreken.

Apparatuur

Cryolipolyse met de CoolipoTwin

cryolipolyse bij Dorien anti-ageing center CoolipoTwin

Bij Dorien.nl voeren wij onze cryolipolyse-behandelingen uit met de CoolipoTwin. Wij werken immers met de beste en meest geavanceerde apparatuur. 

Door het grote succes van onze kuur hebben wij zelfs een derde CoolipoTwin aangeschaft! Dat betekent dat wij geen lange wachttijden hebben voor een behandeling. Wij kunnen u dus vrijwel direct helpen. Bovendien kunt u nu, bijvoorbeeld samen met uw partner of vriendin, een duo-behandeling ondergaan.

Meer informatie over de CoolipoTwin en weten waarom juist deze apparatuur tot zeer goede resultaten leidt? Klik hier.

Video

Cryolipolyse in beeld

Dorien heeft in verschillende tv-programma’s verteld over Cryolipolyse. Nieuwsgierig naar de ins & outs en zien hoe de behandeling in z’n werk gaat? Bekijk het hier!Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Geverifieerde reviews en ervaringen Cryolipolyse

Onze recensies zijn afkomstig van KliniekErvaringen.nl; een informatief platform voor diverse behandelingen. Het werkt met geverifieerde ervaringen en reviews van echte klanten.

Klik hier en lees hier de geverifieerde recensies over Cryolipolyse bij Dorien.nl.

Prijzen

Prijzen Cryolipolyse

Kuur van 3 behandelingen € 659,00
Losse behandeling € 249,00

Tijdens onze behandelingen/kuur werken wij, voor sneller resultaat, met 4 pads tegelijkertijd!
Dit in tegenstelling tot veel andere behandelaars.

gratis consult cryolipolyse

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief