Gratis consult Cryolipolyse? Klik hier

Cryolipolyse behandeling voor de man

cryo-behandeling man

Cryolipolyse behandeling voor de man: vetcellen bevriezen op probleemzones

Cryolipolyse behandeling voor VROUWEN: klik hier!

Cryolipolyse (het bevriezen van vetcellen of vet bevriezen) is een uitermate effectieve, figuurcorrigerende behandeling die zeer geschikt is om de ‘moeilijke’ pondjes en kilo’s kwijt te raken. Steeds meer mannen zijn bewust met hun figuur en gewicht bezig. Traint u wekelijks maar komt u maar niet van vetophopingen of dat ene vetrandje af? Dat is niet zo gek, want juist de probleemzones als de buik, benen en armen, zijn de plekken waar je met sporten en diëten moeilijk resultaten boekt. Cryolipolyse voor mannen bij Dorien.nl kan dan dé oplossing bieden; een methode waarmee we vetcellen aanpakken door bevriezing.

gratis consult cryolipolyse

Behaal je niet de gewenste resultaten met trainen en diëten? Dan is vet bevriezen misschien wel eens dé oplossing! Dit is een effectieve, pijnloze en snelle manier om van uw zadeltassen, zwembandjes en ander overtollig vet af te komen. Een Cryo behandeling bij Dorien kan dus wel eens dé oplossing zijn voor overtollig vet op uw probleemzones! De afgebroken vetcellen worden op natuurlijke wijze door en uit het lichaam afgevoerd. Omdat de afgebroken vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. De huid zal dan ook niet verslappen, maar juist steviger aanvoelen dan voorheen.

cryolipolyse button

 

Cryolipolyse is hét alternatief voor liposuctie

Overtollig vet op buik, billen of benen? Soms bereikt u met trainen en diëten niet het gewenste resultaat. In dat geval kan vet bevriezen door een cryolipolyse behandeling een uitweg bieden. Maar waarom zou u voor cryolipolyse kiezen en niet voor liposuctie? In tegenstelling tot liposuctie is vet bevriezen een uitwendige behandeling, waar geen naald bij aan te pas komt. Kortom, u kunt afvallen zonder operatie. Dat is een stuk veiliger én prettiger!

Meer lezen over de overeenkomsten en verschillen tussen liposuctie en Cryolipolyse? Klik hier!

Dorien.nl Anti-Ageing center is de Nederlandse cryo behandeling specialist

Wat zijn de voordelen van Cryolipolyse bij Dorien?

Een cryolipolyse behandeling bij Dorien is veilig, verantwoord en vertrouwd. Wij geven altijd deskundig en persoonlijk advies over de behandeling, waarbij we ook uw wensen en verwachtingen met u doorspreken. Twijfelt u nog? Alle voordelen van een cryo behandeling bij Dorien op een rijtje:

 • Wij behandelen meerdere zones tegelijk
 • Maximaal drie behandelingen nodig
 • Resultaat is meetbaar na circa twee maanden
 • Pijnloze behandeling
 • Geen hersteltijd; u kunt direct doorgaan met uw bezigheden
 • De kwaliteit van uw huid verbetert
 • Het is een uitwendige behandeling; dit in tegenstelling tot bv. liposuctie

Tijdens onze cryo-behandeling / kuur werken wij, voor sneller resultaat* en tegen dezelfde prijs (!), met 4 pads tegelijkertijd!
Dit in tegenstelling tot veel andere behandelaars.

cryolipolyse bij dorien

Algemeen

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse is een technologie die uw figuur kan corrigeren door vetcellen te bevriezen. Bevriezing van de vetcellen resulteert in het feit dat deze vetcellen worden vernietigd en op een natuurlijke manier door uw lichaam afgevoerd kunnen worden. Een cryo behandeling kan geschikt zijn wanneer u kleine hoeveelheden vet op buik, billen, benen en andere probleemzones wilt verwijderen, die met sporten of een dieet maar niet willen verdwijnen.

Proces cryolipolyse

Lichaamsvet bestaat uit verschillende lagen, die allemaal invloed hebben op uw vetophopingen en anders moeten worden aangepakt. De onderhuidse laag kan door gezonde voeding en lichaamsbeweging worden verminderd. De bovenste laag daarentegen is hardnekkig omdat deze nauwelijks wordt doorbloed. Het is bekend dat vetcellen slechter tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Vetcellen kunnen daardoor aangepakt worden met een cryo behandeling, zonder dat daarbij het omringende weefsel wordt beschadigd. Bevriezing van de vetcellen in deze vetlaag zorgt ervoor dat deze definitief worden vernietigd en op een natuurlijke wijze door uw lichaam kunnen worden afgevoerd. Hierbij bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare behandeling, en hoeft u zich geen zorgen te maken om gezondheidsrisico’s.

Cryolipolyse voor na

Cryolipolyse voor de man, voor & na*

* De resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Hoe gaat een Cryo behandeling in z’n werk?

Een cryolipolyse-kuur bestaat uit drie behandelingen. Een losse Cryo-behandeling duurt ongeveer een uur. Tussen twee cryo behandelingen zit minimaal zes weken.

Cryolipolyse pads man

Bij Dorien.nl werken wij met het apparaat ‘CoolipoTwin‘. De pads van dit apparaat worden op de te behandelen probleemzone(s) geplaatst. Dit is pijnloos; het enige wat u voelt is warmte en kou. Waar de pads zijn geplaatst, worden de onderhuidse vetcellen afgebroken. De vetcellen kristalliseren en vallen uiteen door de precies gecontroleerde verwarming en snelle afkoeling, in combinatie met elektrostimulatie. Deze vetcellen worden vernietigd en komen ook niet meer terug.

Het lichaam voert deze uiteengevallen vetcellen vervolgens langzaam af via de lever en de nieren. De eerste 2 maanden* verdwijnen de meeste van deze cellen. Al na drie tot zes weken merkt u meestal duidelijk het effect van de behandeling. Na ongeveer zes maanden* zijn alle afgebroken vetcellen opgeruimd uit het lichaam. De huid heeft voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen omdat de afgebroken vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd. Hierdoor zal de huid niet verslappen, maar eerder steviger aanvoelen dan voor de behandeling.

Na een Cryolipolyse behandeling is er geen sprake van ‘down-time’, zodat u direct verder kunt met uw dagelijkse bezigheden. Het is wel van groot belang dat u dagelijks minimaal 2 liter waterdrinkt, gedurende 4 weken na de behandeling. Dit is belangrijk zodat alle vrijgekomen afvalstoffen op natuurlijke wijze uit uw lichaam worden afgevoerd.

Op welke plekken kan Cryo worden ingezet?

De cryolipolyse behandeling bij Dorien.nl is een uitwendige behandeling die op verschillende plekken op het lichaam kan worden ingezet. Of u nu last heeft van overtollig vet op uw buik, armen, benen of billen! Tijdens een intakegesprek informeren wij u over de mogelijkheden en bespreken we welk(e) gebied(en) u wilt aanpakken. Bekijk hier de vele mogelijkheden van de zones die de CoolipoTwin kan aanpakken:

 • zwembandjes
 • borstvorming bij mannen
 • zadeltassen
 • lovehandles
 • benen
 • buik
 • taille
 • billen
 • bovenarmen
Cryolipolyse pads op bovenbenen en buik

Cryolipolyse, pads op bovenbenen en buik

Artikel over Cryolipolyse in Gelderse Klasse

De verbluffende resultaten van de Cryo behandeling bij Dorien.nl Anti-Ageing Center zijn ook in de media niet onopgemerkt gebleven. De Gelderse Klasse nam in 2014 al de proef op de som. Lees het artikel met de ervaringen van de behandeling hier!

gelderse_klasse_december_2014_1_klein gelderse_klasse_december_2014_2_klein
Klik hier voor een vergroting. Klik hier voor een vergroting.

Advies en contact

De Cryo behandeling bij Dorien is veilig, verantwoord en vertrouwd. Twijfelt u nog over de behandeling, heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een consultgesprek? Neem dan contact met ons op via het contactformulier! Tijdens een afspraak krijgt u deskundig en persoonlijk advies over de behandeling, waarbij wij de gehele behandeling en uw verwachtingen met u doorspreken.

Apparatuur

Dorien beschikt over de CoolipoTwin. Vier speciale pads koelen de vetcellen precies in de zone waar u overtollig vet kwijt wilt raken. Het is een geleidelijk proces waarbij de vetcellen op natuurlijke wijze uit het lichaam verdwijnen, net zoals gebeurt met stoffen uit voeding.

Hardnekkig vet zit in de bovenste laag vlak onder de huid. Het is nauwelijks doorbloed en daarom krijgen we dit vet niet weg met training en gezonde voeding. Dit hardnekkige vet kunt u aanpakken met Cryolipolyse! De snelle afkoeling tot 4˚C pakt vetcellen selectief aan; deze kristalliseren namelijk al bij 4˚C. Dit in tegenstelling met andere lichaamscellen waarbij dit pas bij veel lagere temperaturen gebeurt. De vetcellen vallen uiteen en worden vervolgens afgevoerd via de lever en de nieren. Om dit proces te ondersteunen en te bevorderen is het belangrijk dat u voor en tot 4 weken na de behandeling tenminste 2 liter water per dag drinkt.

cryolipolyse bij Dorien anti-ageing center CoolipoTwin

Door het grote succes van onze cryolipolyse kuur hebben wij een derde CoolipoTwin aangeschaft!

U kunt nu een duo-behandeling Cryolipolyse ondergaan! Samen met bijvoorbeeld uw partner tegelijk een cryolipolysekuur!

Video
Meer video’s bekijken over Cryolipolyse? Bekijk het op ons YouTube-kanaal


Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

LK

Ik ben afgelopen jaar veel afgevallen, door onder andere zeer veel discipline. Maar ik blijf vet houden op bepaalde delen, zoals bij mijn buik. Zag er niet uit! Nog meer trainen, het hielp allemaal niet. Uiteindelijk heb ik besloten de hulp van een specialiste in te roepen. Zo kwam ik bij Dorien.nl. Zeer vakkundige hulp en duidelijke uitleg. Mijn beslissing werd puur aan mij overgelaten en werd niet stiekem een bepaalde richting opgeduwd, heel fijn! Inmiddels mijn derde en laatste behandeling gehad! En het resultaat mag er zijn! Het was het geld zeker waard. Heb mijn buik en benen laten doen!

Lars

Top, kan het iedereen aanraden. De beste aanvulling op je afvalproces. Er wordt pijnloos korte metten gemaakt met die laatste kilo’s!

John

Ik heb vorige week een gesprek gehad over de cryo-behandling. Ik twijfelde wel. Het is natuurlijk duur, met het geld kan ik ook een hoop andere leuke dingen doen. Maar goed, ik stoor me al jaren aan bepaalde vetdelen die ik niet weg krijg. Dus eigenlijk is het mijn geld zeker waard! Gesprek was goed, ze legden me alles rustig uit en beschreven de behandeling. Nog even nadenken, maar denk dat ik het ga doen! Ben benieuwd naar jullie mening…

G

Ik begin morgen met mijn eerste cryo-behandeling. Mijn vrouw heeft de behandelingen al eerder gedaan. Can’t wait!

Stefan

Ik kampte al een hele tijd met overtollig vet op mijn buik. De ergernis was groot. Ik heb geprobeerd te trainen en diëten maar ik miste vaak de discipline vanwege mijn drukke werk. Een aantal weken geleden heb ik de eerste behandeling gehad en ik zie nu al resultaat! Nog twee behandelingen te gaan… zie erg uit naar het eindresultaat! Tot nu toe in ieder geval erg positief verrast!

Nigel

Ik was er helemaal klaar mee! Altijd net iets te dik en weinig puf om echt te sporten. Maar een poosje geleden had ik er genoeg van en ben bij Dorien op gesprek geweest. Daar werd mij duidelijk gemaakt dat een cryolipolyse-behandeling extra effect heeft als je erbij sport en goed eet. Is natuurlijk altijd goed maar ik had dat steuntje in de rug van de cryo-behandeling nodig. Ik ben nu klaar met de kuur en ben super tevreden. Om het mezelf nog iets gemakkelijker te maken ben ik ook begonnen met Avi-Slank. Ik kan iedereen de cryo-behandeling  aanraden!

Prijzen

Prijzen Cryolipolyse

Kuur van 3 behandelingen € 659,00
Losse behandeling € 249,00

Tijdens onze behandelingen/kuur werken wij, voor sneller resultaat, met 4 pads tegelijkertijd!
Dit in tegenstelling tot veel andere behandelaars.

Klik hier voor de volledige prijslijst.

gratis consult cryolipolyse

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief