Beauty Pixel voor de man

Dorien anti-ageing center beauty pixel voor en na

Beauty Pixel voor vrouwen? Klik hier

Beauty Pixel voor de man: huidverjonging door stimuleren collageen

Beauty Pixel voor de man is een relatief nieuwe non-chirurgische anti-ageing behandeling. Het kan de huid zichtbaar verjongen door het stimuleren van collageen-aanmaak. Veel van onze mannelijke klanten zien het als dé behandeling om snel een frisse en jonger uitziende huid te krijgen. De Beauty Pixel-laser ervaringen zijn doorgaans dan ook erg positief!

Aangename behandeling voor huidverjonging

Een behandeling stimuleert de herstellende werking van de huid. Hierdoor wordt er nieuw collageen aangemaakt wat zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Een Beauty Pixel laserbehandeling zorgt dus voor een betere huidstructuur. Het resultaat is een jonger en frisser uitziende huid*. De behandeling is een goede methode voor het verminderen van rimpels en acne littekens. 

Beauty Pixel Dorien

Intensieve training

De behandeling Beauty Pixel voor de man is zeer complex. Het is dan ook belangrijk dat het secuur en met de grootst mogelijke zorg wordt uitgevoerd. Vandaar dat bij Dorien.nl alleen gediplomeerde specialistes deze behandeling uitvoeren. Om deze reden voeren wij wekelijks slechts een beperkt aantal behandelingen uit.

Niet ieder huidtype en huidprobleem is geschikt voor deze behandeling. We adviseren dan ook pas voor deze behandeling na een uitgebreide intake en huidanalyse. Op basis van deze huidanalyse kunnen we de ideale veilige intensiteit van de laser bepalen die past bij jouw huid. Afhankelijk van de huidige staat van de huid is na de behandeling direct zichtbare verbetering en verjonging van de huid mogelijk. 

Beauty Pixel voor de man stimuleert dus de aanmaak van nieuw collageen waardoor de structuur en teint van de huid zichtbaar verbeteren en fijne lijntjes vervagen*. Onderstaand vindt u een tweetal foto’s van voor en na* een Beauty Pixel behandeling:

Dorien anti-ageing center beauty pixel voor en na
Dorien anti-ageing center beauty pixel voor en na

* De resultaten kunnen per cliënt verschillen.

 

Apparatuur

Apparatuur Beauty Pixel

Beauty Pixel Dorien.nl

De Beauty Pixel stimuleert de aanmaak van nieuw collageen waardoor de structuur en teint van de huid verbeteren en fijne lijntjes vervagen*. Hoe dit gebeurt? Beauty Pixel brengt duizenden microscopisch kleine perforaties aan in de huid met een innovatieve laserstraal. De huid rondom deze microperforaties wordt intact gelaten en dit zorgt er voor dat de gaatjes direct dichtgroeien. Dit gebeurt allemaal in de opperhuid. Het proces van collageenstimulatie waarbij het omliggend weefsel onbeschadigd blijft, zorgt voor een versnelde huidvernieuwing en geringe downtime voor de cliënt waardoor vrijwel meteen de dagelijkse gang van zaken weer kan worden opgepakt. Dit in tegenstelling tot de traditionele laserbehandelingen die veelal een lange hersteltijd en bijwerkingen hebben. De behandeling met Beauty Pixel is pijnloos en geeft ook erna over het algemeen geen klachten of zichtbare irritatie.

 

Alma Lasers

 

VideoErvaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

M.

Echt een goede investering! Geen grove poriën meer en de rimpeltjes bij mijn ogen zijn weg.

LH

Uitstekende behandeling bij Dorien gehad. Ik kwam voor rimpeltjes op mijn bovenlip en rond mijn mond en kreeg eerst een duidelijke uitleg. Inmiddels zijn de rimpels echt bijna weg.

Mirte

Voor lijntjes en rimpels boven mijn bovenlip heb ik een behandeling ondergaan. Inmiddels zie ik resultaat bij de fijne rimpeltjes, die zijn heel veel minder. Voor de grovere rimpels zal ik meer behandelingen moeten ondergaan, maar ik ben al erg tevreden.

Angelique

Dankzij deze behandeling zie ik er weer net zo oud uit als ik me voel! Ik stond echt versteld van het resultaat na de eerste behandeling. In mijn optiek is een Beauty Pixel behandeling veel beter dan een botoxbehandeling.

Prijzen

Prijzen Beauty Pixel

Voor behandelingen met de Beauty Pixel geldt een prijs op aanvraag.

Vooraf maken wij eerst een afspraak voor een intakegesprek. Naar aanleiding van een analyse van uw huid en uw huidprobleem komen wij tot bepaling van de behandelduur en kosten.

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief