Behandelingen voor de man

Welkom bij Dorien.nl voor de man

Ook mannen kunnen bij Dorien.nl Anti-Ageing Center terecht voor behandelingen op het gebied van uiterlijke verzorging, anti-ageing, vet verwijderen voor de man en definitief ontharen voor mannen. De moderne man let steeds meer op zijn uiterlijke verzorging. Hij is zich bewust van zijn lichaam en beseft dat de toestand en gezondheid van zijn lijf directe invloed heeft op zijn geestelijke gezondheid, (werk)prestaties en sportieve vermogen. Dorien.nl Anti-Ageing Center is ook voor mannen the place to be. Wij beschikken over alle kennis en vaardigheden om snel tot een gewenst resultaat te komen.

Nieuw bij Dorien.nl: Plasma ProLift.

Dé ooglidcorrectie zonder operatie!

Voor een overzicht van alle behandelingen voor de vrouw, klik hier!

Lees meer

Onze specialistes adviseren u graag welke behandeling het beste aansluit bij uw vraag. Een greep uit ons aanbod voor de man:

Anti-Ageing & gezichtsbehandelingen voor de man

  • Huidverjonging met de Alma Switch Collageen Booster is uitermate geschikt voor de ouder wordende huid. Het revitaliseert de huid door de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Zo krijgt de huid, op een natuurlijke wijze, een jonger, gladder, frisser en gezonder aanzien.

  • Ultramicrodermabrasie is geschikt voor het behandelen van onder meer rimpeltjes en lijntjes, door de zon beschadigde huid, pigmentvlekken, littekens en onzuiverheden. De apparatuur is voorzien van een ultrasound-toepassing waarbij ultrasone golven het huidverbeterende en anti-ageing effect versterken. Dit zorgt voor een frisse en natuurlijke uitstraling.

  • Naarmate we ouder worden vermindert het vermogen van de huid om van binnenuit zuurstof op te nemen. Hierdoor wordt het verouderingsproces geactiveerd en versnelt. Dit gebeurt nog eens extra door ongezonde invloeden zoals luchtvervuiling, stress, roken, voedingspatroon en erfelijkheid. De OXYjet behandeling mengt pure zuurstof met externe, huideigen stoffen waardoor de huid aanzienlijk verbetert.
  • Of denk eens aan Hydra-boost. Dit is een exclusieve behandelmethode, uitsluitend uitgevoerd door ervaren schoonheidsspecialistes, waarmee u in ongeveer een ontspannend uurtje een laagje ‘nieuwe huid’ krijgt. Deze optie is voor mannen ideaal om weer van een frisse look te genieten.
  • De Beauty Pixel is voor man en vrouw de ultieme anti-ageing behandeling. Het proces van collageenstimulatie waarbij het omliggend weefsel onbeschadigd blijft, zorgt voor een snelle huidvernieuwing en geringe downtime voor de cliënt. Dit in tegenstelling tot de traditionele laserbehandelingen die veelal een lange hersteltijd én verschillende bijwerkingen hebben.

Vet verwijderen voor de man

  • Door middel van Cryolipolyse zijn wij in staat vetcellen te onderkoelen, waarbij in slechts één behandeling tot 22% reductie van onderhuids vetweefsel kan worden bereikt*. Een Cryolipolyse behandeling is een uitwendige en pijnloze manier om effectief en definitief vet te verwijderen.

Definitief ontharen voor de man

  • Bij Dorien.nl Anti-Ageing Center bent u ook voor definitieve ontharing aan het juiste adres. Wij werken met de allernieuwste, veiligste, snelste, effectiefste en meest veelzijdige apparatuur voor permanent ontharen: de Soprano ICE Platinum.

Bekijk de ‘mannenactie definitief ontharen’ en profiteer van een mooie korting!

Ooglift / ooglidcorrectie zonder operatie

  • Plasma ProLift: Onze nieuwe ooglidcorrectie /ooglift zonder operatie.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief