Voedingsadvies

Ons voedingsadvies: Avi-Slank

Het jojo-effect… een bekend probleem voor iedereen die weleens geprobeerd heeft af te vallen. In eerste instantie vliegen de kilo’s eraf, maar al snel heeft je dieet geen effect meer. Sterker nog, alles wat je eet, lijkt er dubbel zo hard weer aan te komen. En voordat je het weet ben je zwaarder dan voor je begon met diëten. Als je af wilt vallen en aan je gewicht wilt werken , is het belangrijk dat op een gezonde, verantwoorde manier doen.

Naast een drietal behandelingen voor figuurcorrectie, kunt u ook voor voedingsadvies bij Dorien.nl Anti-Ageing Center terecht; wij raden Avi-Slank aan.

Avi-Slank is een complete maaltijdvervanger

Het proteïne-dieet van Avi-Slank is een natuurlijk eiwitdieet. Een Avi-Slank shake is een smakelijke maaltijdvervanger, is eiwitrijk en vezelrijk en bevat vitamine en mineralen.

AVI-SLANK:

 • Eiwitrijk
 • Vezelrijk
 • Bevat vitaminen en mineralen
 • Heerlijke smaken shakes: banaan, aardbei, bosbessen, chocola, cappuccino, vanille
 • Heerlijke groene thee: Citroen en bosvruchten
 • Betaalbaar
 • Gemakkelijk
Algemeen

Waar komt het jojo-effect vandaan?

Veel diëten zijn proteïnearm. Proteïnen zijn belangrijk voor de spieren in je lichaam. Door de afname ervan verlies je spiermassa en val je af. Maar naarmate je
spiermassa afneemt, bespaart je lichaam op je energieverbruik waardoor het afvallen stopt. Je lichaam merkt het tekort aan proteïne op. Zodra je nu wat eet, slaat je lichaam het direct op, voor het geval je weer een tekort krijgt waardoor je extra aankomt. Dat is niet de bedoeling van een dieet en erg ongezond.

Hoe kun je verantwoord afvallen?

Avi-Slank is een proteïnedieet, waarmee je voldoende hoogwaardige eiwitten binnenkrijgt. Je spiermassa blijft dus behouden en je lichaam wordt gedwongen vet te verbranden. De insulinespiegel blijft laag en je suikerspiegel hoog. Hierdoor blijf je je goed voelen en is het dieet makkelijk vol te houden.

avislank_pakket

Avislank pakket

Voedingsadvies: Avi-Slank

De smakelijke proteïne shakes van Avi-Slank zijn natuurlijk. Ze zijn gemaakt van de beste proteïnen, vitaminen en mineralen. Alle belangrijke aminozuren, vezels en koolhydraten zijn aanwezig, waardoor je geen voedingssupplementen nodig hebt en je bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Een Avi-Slank proteïne shake is een smakelijke maaltijdvervanger, met zeer weinig calorieën. Een lekkere, gezonde en verantwoorde manier van afvallen!

avislank_thee

Avi-Slank thee

Alle voordelen* van Avi-Slank op een rij:

 • Natuurlijk
 • Gemakkelijk en lekker
 • Geen jojo-effect
 • Geen hongergevoel
 • Verlies van lichaamsvet, behoud van spiermassa
 • Diverse lekkere smaken
 • Gemakkelijk vol te houden
 • Voedingssupplement is niet nodig
Ervaringen

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Marleen

Ik heb al meerdere diëten geprobeerd. Alleen ik heb er nooit een in zijn geheel afgemaakt. Het is niet dat ik geen doorzetter ben of wilskracht heb. Juist wel! Maar of ze bleken niet gezond te zijn of niet uitvoerbaar. Te strenge diëten houd je gewoon niet lang vol. Na een tijd volkomen afgeschrikt te zijn van diëten, heb ik het toch nog een keer geprobeerd. Een vriendin raadde Avi-Slank aan. Volgens haar waren het lekkere shakes, waardoor je het gevoel hebt dat je gewoon iets lekkers en gezonds binnen krijgt. En daarnaast verdwijnt de drang om continu te willen eten of zelfs aan eten te denken. En niets is minder waar, de shakes zijn geweldig. Na twee weken voelde ik me niet meer ellendig als ik in de spiegel keek. En nu twee maanden verder bijna op mijn streefgewicht!

Ton

Ik heb gewoon weer zin in alles. Ik wilde graag 15 kilo afvallen. Door mijn kantoorbaan en niet meer te sporten en veel uit eten ben ik de afgelopen jaren veel aangekomen. Het was tijd om niet meer mijn kop in het zand te steken. Na veel internetgezoek kwam ik op het dieet van Avi-Slank. Het sprak mij direct aan, beter dan die ongezonde uithonger troep, waarna je gewoon weer tonnetje rond wordt. Gebruik de shakes nu 1 maand, ben 1 keer in de week aan het hardlopen en uiteten,ja dat doe ik af en toe nog! En ben al 5 kilo afgevallen! Daarnaast ben ik nu weer de leuke papa in plaats van de saaie papa, voel me energieker en beter.

Karlijn

Ik ben zeer fors. Alles is dan onwijs onpraktisch. Ik at ook veel en sport niet, ben best lui aangelegd helaas. Heb al een hele hoop geprobeerd en overwogen. Meer diëten dan me lief is en zelfs gedacht aan liposuctie. Gelukkig kwam ik Dorien.nl tegen. Ik las daar over de behandeling cryo lipolyse. Aan het begin vrij sceptisch, maar toch een afspraak gemaakt. Na een gesprek was duidelijk dat ik naast de behandeling ook op mijn voeding moet letten en lichaamsbeweging. Anders had die cryo-kuur ook minder zin. Dus zo gedaan, iedere dag lopen en aan de AVI-slank (lekkere dingen trouwens) en het gaat goed! Morgen begin ik aan de eerste cryo-behandeling!

Prijzen

4 doosjes met 7 zakjes, een shakebeker en een potje thee €83,95

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief