Voedingsadvies

Ons voedingsadvies: Avi-Slank

Het jojo-effect… een bekend probleem voor iedereen die weleens geprobeerd heeft af te vallen. In eerste instantie vliegen de kilo’s eraf, maar al snel heeft het dieet geen effect meer. Sterker nog, alles wat u eet, lijkt er dubbel zo hard weer aan te komen. En voordat u het weet, bent u zwaarder dan voor u begon met diëten. Als u af wilt vallen en aan uw gewicht wilt werken, is het belangrijk om dat op een gezonde, verantwoorde manier doen.

Wij bieden in ons instituut Dorien.nl een drietal behandelingen aan voor figuurcorrectie:

Maar ook voor voedingsadvies kunt u bij Dorien.nl Anti-Ageing Center terecht; wij raden Avi-Slank aan.

Avi-Slank is een complete maaltijdvervanger

Het proteïne-dieet van Avi-Slank is een natuurlijk eiwitdieet. Een Avi-Slank shake is een smakelijke maaltijdvervanger, is eiwitrijk en vezelrijk en bevat vitamine en mineralen.

 • Eiwitrijk
 • Vezelrijk
 • Bevat vitaminen en mineralen
 • Diverse heerlijke smaken shakes: banaan, aardbei, bosbessen, chocola, cappuccino, vanille
 • Heerlijke groene thee: Citroen en bosvruchten
 • Betaalbaar
 • Gemakkelijk
Algemeen

Waar komt het jojo-effect vandaan?

Veel diëten zijn arm aan proteïne. Proteïnen zijn echter belangrijk voor de spieren in het lichaam. Als je weinig proteïne binnen krijgt,  verlies je spiermassa. En val je af. Maar… naarmate de spiermassa afneemt, bespaart het lichaam op het energieverbruik. Hierdoor stopt het afvallen. Het lichaam merkt het tekort aan proteïne op. Zodra u nu wat eet, slaat uw lichaam het direct op. Het lichaam doet dit voor het geval u weer een tekort krijgt. Het resultaat is dat u extra aankomt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling van een dieet en erg ongezond.

Hoe kun je verantwoord afvallen?

Avi-Slank is een proteïnedieet, waarmee je voldoende hoogwaardige eiwitten binnenkrijgt. De spiermassa blijft dus behouden en het  lichaam wordt gedwongen vet te verbranden. De insulinespiegel blijft laag en de suikerspiegel hoog. Hierdoor blijft u zich goed voelen en is het dieet makkelijk vol te houden.

avislank_pakket

Avi-Slank pakket

Voedingsadvies: Avi-Slank

De smakelijke proteïne shakes van Avi-Slank zijn natuurlijk. Ze zijn gemaakt van de beste proteïnen, vitaminen en mineralen. Alle belangrijke aminozuren, vezels en koolhydraten zijn aanwezig. Hierdoor heeft u geen voedingssupplementen nodig. Bovendien blijft de bloedsuikerspiegel stabiel. Een Avi-Slank proteïne shake is een smakelijke maaltijdvervanger, met zeer weinig calorieën. Een lekkere, gezonde en verantwoorde manier van afvallen!

avislank_thee

Avi-Slank thee

Voordelen van Avi-Slank op een rijtje:

 • Natuurlijk
 • Gemakkelijk en lekker
 • Geen jojo-effect
 • Geen hongergevoel
 • Verlies van lichaamsvet, behoud van spiermassa
 • Diverse lekkere smaken
 • Gemakkelijk vol te houden
 • Voedingssupplement is niet nodig
Ervaringen

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Ton

Ik heb gewoon weer zin in alles. Ik wilde graag 15 kilo afvallen. Door mijn kantoorbaan en niet meer te sporten en veel uit eten ben ik de afgelopen jaren veel aangekomen. Het was tijd om niet meer mijn kop in het zand te steken. Na een zoektocht kwam ik op het dieet van Avi-Slank. Het sprak mij direct aan. Het is beter dan dat ongezonde uithongeren, waarna je gewoon weer aankomt. Het is goen vol te houden en ben al wat kilootjes kwijt. Ik ben weer de leuke papa in plaats van de saaie papa, voel me energieker en beter.

Karlijn

Ik ben best fors. Ik at veel en sport niet, ben best lui aangelegd helaas. Heb al een hele hoop geprobeerd en overwogen. Meer diëten dan me lief is en zelfs gedacht aan liposuctie. Gelukkig kwam ik Dorien.nl tegen. Ik las daar over de behandeling cryo lipolyse. Aan het begin vrij sceptisch, maar toch een afspraak gemaakt. Na een gesprek was duidelijk dat ik naast de behandeling ook op mijn voeding moet letten en lichaamsbeweging. Anders had die cryo-kuur ook minder zin. Dus zo gedaan, iedere dag lopen en aan de AVI-slank (lekkere dingen trouwens) en het gaat goed! Morgen begin ik aan de eerste cryo-behandeling!

Prijzen

4 doosjes met 7 zakjes, een shakebeker en een potje thee €88,95

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief