Ultra Body Shape

Figuurcorrectie binnen 4 weken* met de Ultra Body Shape!

Vet verwijderen met de Ultra Body Shape is een van de topbehandelingen bij Dorien.nl Anti-Ageing Center. Deze behandeling breekt vet- en vochtophopingen af, stimuleert de werking van enzymen én bevordert de spieraanmaak waardoor u slanker wordt en uw huid strakker oogt*! En dat binnen een periode van 4 weken*!

Tijdens onze behandelingen/kuur werken wij, voor sneller resultaat en tegen dezelfde prijs (!), met 8 pads tegelijkertijd!
Dit in tegenstelling tot veel andere behandelaars.

Behandelprogramma’s Ultra Body Shape

Het apparaat combineert vier behandelprogramma’s om tot het optimale resultaat te komen. De behandelprogramma’s hebben ieder een andere werking en pakken specifieke huidproblemen aan.

 • Elektrolypolyse → positieve werking op vocht- en vetophopingen
 • Ultrasound → stimuleert de lokale vetverbranding
 • Elektrostimulatie → stimuleert de spiermassa
 • Infrarood → bevordert de werking van enzymen

ultra body shape bij dorien

 

De voordelen* van Ultra Body Shape

 • Vetten worden definitief afgebroken
 • Het apparaat pakt meerdere probleemzones (billen, benen én buik) aan tijdens één behandeling
 • Uw omvang vermindert binnen 4(!) weken*
 • Cellulite en sinaasappelhuid nemen direct af waardoor de huid strakker wordt
 • Er vindt gerichte spieropbouw plaats zonder krachttraining
 • Uw bloedcirculatie wordt gestimuleerd waardoor vet- en vochtophopingen verminderen of verdwijnen
Algemeen

Hoe werkt de Ultra Body Shape?

Het bijzondere aan het Ultra Body Shape-apparaat is de combinatie van de verschillende behandelprogramma’s. Het apparaat combineert maar liefst vier verschillende behandelprogramma’s die ieder een andere werking op het lichaam hebben. Door de verschillende programma’s met elkaar te combineren ontstaat er een behandeling waarmee in in korte tijd goede resultaten behaald worden*.

ubs

 

De behandelprogramma’s

De vier verschillende behandelprogramma’s van de Ultra Body Shape hebben ieder een andere werking op het lichaam. Het apparaat kent de volgende behandelprogramma’s;

 • Ultrasound; stimuleert de lokale vetverbranding
 • Electrolipolysis; heeft een positieve werking op vocht- en vetophopingen
 • Infralight; bevordert de werking van enzymen
 • Stimulation; stimuleert de spiermassa waardoor de huid strakker oogt

behandelprogramma's ultra body shape

Binnen 4 weken* in shape!

Een Ultra Body Shape-kuur biedt uitkomst wanneer u binnen 4 weken in shape wil komen. Een kuur duurt 4 weken en bestaat uit 8 behandelingen van 30 minuten. Tijdens de behandeling wordt een combinatie van de verschillende programma’s uitgevoerd. De combinatie van de programma’s wordt afgestemd op uw persoonlijke behandelplan dat gemaakt wordt tijdens een gratis consult. Een kuur heeft onder andere een positieve werking op lokale vocht- en vetophopingen, bevordert de werking van enzymen en stimuleert de spiermassa waardoor de huid strakker oogt.

Binnen 4 weken* in shape komen? Bel ons voor een afspraak of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan.

 

Apparatuur

Apparatuur Ultra Body Shape

Het apparaat combineert vier behandelprogramma’s om tot het optimale resultaat te komen. De behandelprogramma’s hebben ieder een andere werking en pakken specifieke huidproblemen aan.

Het Ultrasound-programma stimuleert de lokale vetverbranding, het Electrolipolysis-programma heeft een positieve werking op vocht- en vetophopingen, het Infralight-programma bevordert de werking van enzymen en met het Stimulation-programma wordt de spiermassa gestimuleerd waardoor de huid strakker oogt. 

Het Ultra Body Shape apparaat dringt door tot in de diepere huidlagen waardoor vetten definitief verwijderd worden.

Tijdens onze behandelingen/kuur werken wij, voor sneller resultaat en tegen dezelfde prijs (!), met 8 pads tegelijkertijd! Dit in tegenstelling tot veel andere behandelaars.

werking ultra body care
ultra body shape  

 

VideoErvaringen

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Carla

Eerst zien, dan geloven. In een adviesgesprek werd ik geadviseerd over de UBS- behandeling. Het was een helder verhaal en ik had er alle vertrouwen in. En dit vertrouwen is niet beschaamd. Je hebt na de behandeling ook echt het gevoel dat er iets is gebeurd. Maar dat zie je ook.

Merel B.

Een beetje gek gevoel in het begin, maar daar wen je snel aan. En het resultaat mag er wezen. Ik heb twee behandelingen in de week gehad. Dan zie je echt supersnel resultaat. Als je dan mensen een poosje niet hebt gezien, krijg je direct complimentjes. Ik heb dan ook al meerdere vriendinnen doorgestuurd naar Dorien.

Prijzen

Prijzen Ultra Body Shape

De kosten per Ultra Body Shape-behandeling bedragen €125,-.

Voor een kuur, bestaande uit 8 behandelingen, betaalt u bij Dorien.nl Anti-Ageing Center slechts € 699,-.

Het aantal behandelingen dat nodig is om huid te verbeteren, is afhankelijk van de conditie van uw huid. Het behandelplan bepalen we tijdens een gratis consult.

Tijdens onze behandelingen/kuur werken wij, voor sneller resultaat en tegen dezelfde prijs (!), met 8 pads tegelijkertijd!
Dit in tegenstelling tot veel andere behandelaars.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief