Gratis consult cryolipolyse? Klik hier

Cryolipolyse

Gratis consult cryolipolyse Klik hier Cryolipolyse voor mannen? Klik hier

Cryolipolyse is een effectieve, figuurcorrigerende behandeling die zeer geschikt is om de ‘moeilijke’ pondjes en kilo’s kwijt te raken. Afvallen met Cryolipolyse kan een oplossing bieden wanneer u af wilt van vet op bijvoorbeeld buik, billen en benen dat met sporten of een dieet maar niet wil verdwijnen. Omdat de afgebroken vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. Uw huid zal dan ook niet verslappen, maar juist steviger aanvoelen dan voorheen!

Meer video’s kijken over Cryolipolyse? Bekijk ons YouTube-kanaal!

Algemeen

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse (ook wel vet bevriezen genoemd) is het verwijderen van lichaamsvet door het bevriezen van vetcellen. De vetcellen in de bovenste laag van het lichaamsvet worden door pads afgekoeld tot 4˚C. Zo worden de vetcellen selectief aangepakt zonder het omringend weefsel te beschadigen. De vetcellen worden afgebroken en op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. 

Bevriezen van vetcellen

Lichaamsvet bestaat uit verschillende lagen. De dikte van de onderhuidse laag kan door gezonde voeding en lichaamsbeweging worden verminderd. De bovenste laag is echter hardnekkig omdat deze nauwelijks wordt doorbloed. Het is bekend dat vetcellen slechter tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Daardoor kunnen deze vetcellen tijdens een cryo-behandeling worden aangepakt zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen. U ondergaat dan ook een volledig veilige behandeling en hoeft zich geen zorgen te maken om gezondheidsrisico’s. Cryolipolyse kan een oplossing bieden wanneer u wilt afvallen of af wilt van vet op bijvoorbeeld buik, billen en benen die met sporten of een dieet maar niet willen verdwijnen.

Cryolipolyse pads op bovenbenen en buik

Cryolipolyse, pads op bovenbenen en buik

Hét alternatief voor liposuctie

Overtollig vet op uw billen, buik, armen of bovenbenen? Daar waar u met trainen en diëten of afvallen niet het gewenste resultaat bereikt, kan Cryolipolyse de moeilijke centimeters verwijderen*. Bij deze behandeling worden de vetcellen bevroren, waardoor ze afbreken en niet meer terugkomen. In tegenstelling tot liposuctie is vet bevriezen (Cryolipolyse) een uitwendige behandeling, waar geen naald bij aan te pas komt. Kortom, u kunt – in tegenstelling tot liposuctie – afvallen zonder operatie. Cryolipolyse is dus niet alleen vele malen veiliger dan liposuctie maar ook heel wat prettiger!

Cryolypolyse behandeling Dorien

Op welke plekken kan Cryolipolyse worden ingezet?

cryolipolyse zones

Cryolipolyse kan op vrijwel alle ‘probleemzones’ van uw lichaam worden ingezet. Zo komt u eindelijk af van hardnekkige lovehandles of buikje en kunt u uw taille en bovenbenen laten slinken. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult informeren wij u over uw mogelijkheden en stellen een persoonlijk behandelplan voor u op.

Behandeling

Cryolipolyse behandeling

Dorien werkt tijdens de cryolipolyse behandelingen met de geavanceerde CoolipoTwin. De behandeling met de CoolipoTwin is veilig, verantwoord en vertrouwd. Wij werken (in tegenstelling toch veel andere aanbieders) met vier speciale pads die de vetcellen precies koelen in de zone waar u overtollig vet kwijt wilt raken. Het is een geleidelijk proces waarbij de vetcellen op een natuurlijke wijze uit het lichaam verdwijnen, net zoals dat gebeurt met stoffen uit voeding. Het weefsel wordt eerst gecontroleerd verwarmd en daarna sterk gekoeld tot circa 4˚C. De verwarming en vervolgens snelle afkoeling van de vetcellen, in combinatie met elektro-stimulatie, zorgt ervoor dat de vetcellen kristalliseren uiteen vallen. Met andere woorden, als gevolg van de thermische schok gaan de vetcellen kapot. Deze vetcellen komen niet meer terug; dit wordt ook wel apoptose (gecontroleerde celdood) genoemd.

keurmerk cryospecialist Dorien

Een cryolipolyse-kuur bestaat uit drie behandelingen. Tussen twee behandelingen moeten minimaal zes weken zitten.

Proces cryolipolyse

Na de behandelingen

Na een Cryolipolyse-behandeling is er geen sprake van ‘down-time’; u kunt daardoor direct verder gaan met uw dagelijkse bezigheden. Het is van groot belang dat u dagelijks, tot minimaal 4 weken na de behandeling, minimaal 2 liter water drinkt. Hierdoor worden de uiteengevallen vetcellen en de vrijgekomen afvalstoffen langzaam op een natuurlijke wijze door het lichaam zelf (via de lever en de nieren) afgevoerd. De eerste 2 maanden* verdwijnen de meeste cellen en meestal merkt u al na drie tot zes weken het effect van de behandeling. Na ongeveer zes maanden* zijn alle afgebroken vetcellen door en uit het lichaam afgevoerd. Omdat de afgebroken vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. Uw huid zal dan ook niet verslappen, maar juist steviger aanvoelen dan voorheen.

Resultaat

Resultaten Cryolipolyse

Drie tot zes weken na een Cryolipolyse-behandeling ziet u al resultaat*. Het afvoerproces van de dode vetcellen duurt maximaal zes maanden*. Het resultaat van de behandeling is dus optimaal na zes maanden. Wellicht het allerbelangrijkste: het resultaat van Cryolipolyse is blijvend. De dode vetcellen worden door het lichaam afgevoerd. Dit betekent echter niet dat er geen nieuwe vetcellen kunnen ontstaan. Het is dus van belang om na een behandeling of kuur gezond te blijven eten, veel water te drinken en voldoende te blijven bewegen.

Bekijk hieronder enkele Cryolipolyse voor en na foto’s van Dorien.nl Anti Ageing Center.

Cryolipolyse buik voor en na Dorien Cryolipolyse buik, voor en na*
Cryo lipolyse rug, love-handles, benen voor en na Cryolipolyse rug, benen, love-handles, voor en na*
Cryolipolyse voor na Cryolipolyse buik man, voor & na*
Cryolipolyse voor na Cryolipolyse buik, heupen, lovehandles, voor & na*
* De resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Artikel ‘Cryolipolyse: vet verliezen door te bevriezen’

De behandelwijze en de verbluffende resultaten bij Dorien.nl zijn niet onopgemerkt gebleven. Glossy magazine Gelderse Klasse nam in ons instituut de proef op de som en schreef een artikel over de ervaringen van de cryo-behandeling. Het artikel, met de ervaringen van de journalist, kunt u hieronder lezen.

gelderse_klasse_december_2014_cryo lipolyse gelderse_klasse_december_2014_cryo lipolyse
   
Klik hier voor een vergroting. Klik hier voor een vergroting.
Apparatuur

Cryolipolyse met de CoolipoTwin

Apparaat Cryolipolyse CoolipoTwin

Bij Dorien werken wij met de beste en meest geavanceerde apparatuur. Zo voeren wij onze cryolipolyse-behandelingen uit met de CoolipoTwin. 

Door het grote succes van onze kuur hebben wij een derde CoolipoTwin aangeschaft! Dat betekent dat u geen lange wachttijden meer heeft voor een behandeling en vrijwel gelijk kunt worden geholpen. Bovendien kunt u nu, bijvoorbeeld samen met uw partner of vriendin, een duo-behandeling ondergaan.

Meer informatie over de CoolipoTwin en weten waarom juist deze apparatuur tot zeer goede resultaten leidt? Klik hier.

Vragen

Veelgestelde vragen over Cryolipolyse

Wij krijgen regelmatig vragen over onze cryolipolyse behandeling en hebben hieronder een overzicht gemaakt met veelgestelde vragen. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Stel uw vraag dan via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@dorien.nl. Direct een antwoord op uw vraag ontvangen? Bel ons dan even: (0487) 51 75 34.

Hoe lang duurt een Cryolipolyse behandeling?

Een losse Cryo-behandeling duurt een uur. Een kuur bestaat uit drie behandelingen. Tussen twee behandelingen moeten minimaal zes weken zitten.

Is een Cryolipolyse behandeling pijnlijk?

Nee, Cryolipolyse doet geen pijn. Het enige wat u voelt zijn de temperatuurwisselingen van de Cryo-pads. Warme en koudere temperaturen worden afgewisseld om de vetcellen te vernietigen. De Cryo-pads worden uiteraard niet onaangenaam warm of koud.

Ervaringen

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Hanna

Ik beweeg genoeg en ben tevreden met mijn lichaam, alleen niet met mijn bovenbenen. De verhouding klopte niet, omdat mijn buik slank is en dus waren mij broeken bij mijn buik te wijd. Sporten hielp niet, terwijl ik echt niet ongezond eet, het is gewoon een lastige plek. Ik heb nu twee behandelingen gehad en merk echt al heel veel verschil! Ik hoef er nog maar een, maar ben nu al blij!

Anoniem

Heb net een cryolipoloysekuur ondergaan en ben heel tevreden. Het was een grote stap, heb eerst veel informatie opgezocht want ik wilde geen liposuctie. Heel fijn was het om te zien dat je vet echt verdwijnt. Echt een aanrader.

Maaike

Tijdens het intakegesprek werd ik gerustgesteld, de specialistes bij Dorien zijn deskundig en vriendelijk. Ik vond het best spannend toen ik begon, maar het viel reuze mee. Je voelt alleen warmte en kou, geen pijn gelukkig. Je ziet ook echt resultaat! De behandelingen zijn afgelopen, maar nog steeds merk ik dat het effect doorgaat. Het is ook veel goedkoper dan bijvoorbeeld liposuctie en ik denk zelfs goedkoper dan wanneer ik het zou proberen in de sportschool!

Willeke

Ik heb me tijdenlang ontzettend gestoord aan vetranden rondom mijn buik. Hoewel ik niet dik ben kreeg ik het niet strak. Ik heb in 2012 een cryolipolysebehandeling bij Dorien ondergaan en mijn ervaringen zijn erg positief. Er werd duidelijk uitgelegd hoe de behandeling zou verlopen en wat ik kon verwachten van het resultaat. De behandeling zelf viel ontzettend mee en het buikvet invriezen heeft een heel mooi resultaat gegeven.

L.K.

Door een ziekte kan mijn lichaam het niet aan om naar de sportschool te gaan. De cryolipolyse behandeling is daarom echt een oplossing voor mij! Ik zit niet alleen lekkerder in mijn vel, maar ik kan ook beter met mijn ziekte omgaan dankzij deze behandeling.

Cryolipolyse bij Dorien.nl

Bent u geïnteresseerd in cryolipolyse en wilt u weer weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis consult aan. Tijdens het consult bespreekt een van onze medewerkers wat cryolipolyse kan betekenen voor uw lichaam.

De voordelen van cryolipolyse bij Dorien.nl Anti-Ageing Center

  • Dorien.nl behandelt meerdere zones tegelijk, in tegenstelling tot veel andere behandelaars
  • Er zijn maximaal drie behandelingen nodig
  • Het resultaat is meetbaar na circa twee maanden
  • De behandeling is pijnloos
  • Geen hersteltijd, u kunt direct doorgaan met uw bezigheden
  • De kwaliteit van uw huid kan verbeteren
  • Het is een uitwendige behandeling (in tegenstelling tot bijvoorbeeld liposuctie)
  • Dorien.nl is erkend Cryospecialist

Prijzen Cryolipolyse

Kuur van 3 behandelingen € 659,00
Losse behandeling € 249,00

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Gratis consult cryolipolyse Klik hier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief