Cryolipolyse

Vetverbranding met Cryolipolyse pads buik

Cryolipolyse wordt in de volksmond ook wel vet bevriezen of het bevriezen van vetcellen genoemd. Cryolipolyse is een zeer effectieve, figuurcorrigerende behandeling die zeer geschikt is om de ‘moeilijke’ pondjes en kilo’s kwijt te raken. 

gratis consult cryolipolyse

Afvallen met Cryolipolyse kan een oplossing bieden wanneer u af wilt van vet op bijvoorbeeld buik, billen en benen dat met sporten of een dieet maar niet wil verdwijnen. Tijdens de behandeling worden de vetcellen in de bovenste laag van uw lichaamsvet snel afgekoeld tot 4˚C; zo worden selectief de vetcellen aangepakt zonder daarbij het omringend weefsel te beschadigen. De afgebroken vetcellen worden vervolgens, op een geheel natuurlijke wijze, door en uit het lichaam afgevoerd. Omdat de afgebroken vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. Uw huid zal dan ook niet verslappen, maar juist steviger aanvoelen dan voorheen.

Cryolipolyse-behandeling voor MANNEN: klik hier voor meer informatie

Dorien.nl Anti-Ageing Center is de Nederlandse cryo lipolyse specialist

 

Bij Dorien.nl werken we tijdens onze cryo behandelingen / cryokuur met 4 pads tegelijkertijd! Dit in tegenstelling tot veel andere behandelaars/aanbieders. Hierdoor bereiken wij sneller resultaat. En dat tegen dezelfde prijs als de behandelaars die met minder pads tegelijkertijd werken!  

 

Bekijk onderstaande video waarin Dorien vertelt en laat zien hoe de behandeling in z’n werk gaat.

Cryolipolyse is hét alternatief voor liposuctie

Overtollig vet op uw billen, buik, armen of bovenbenen? Daar waar u met trainen en diëten of afvallen niet het gewenste resultaat bereikt, kan Cryolipolyse de moeilijke centimeters verwijderen*. Bij deze behandeling worden de vetcellen bevroren, waardoor ze afbreken en niet meer terugkomen. In tegenstelling tot liposuctie is vet bevriezen een uitwendige behandeling, waar geen naald bij aan te pas komt. Kortom, u kunt afvallen zonder operatie. Een stuk veiliger én heel wat prettiger!

Cryolypolyse behandeling Dorien

Tijdens onze Cryo-behandeling werken wij bij Dorien.nl met vier behandelpads tegelijkertijd; zo kunnen wij meerdere zones tegelijkertijd behandelen. Daardoor kunt u bij ons sneller het gewenste resultaat behalen dan bij de meeste andere behandelaars. Bij Dorien.nl kunnen Cryo behandelingen dus wel eens dé oplossing zijn voor overtollig vet op uw probleemzones! Vraag nu een gratis consult aan. Tijdens dit consult kunnen we u meer vertellen over de behandeling en ingaan op al uw vragen

cryolipolyse bij dorien

Algemeen

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse is een figuurcorrigerende technologie die u kan helpen afslanken door het bevriezen van de vetcellen in de bovenste laag van uw lichaamsvet. Lichaamsvet bestaat uit verschillende lagen. De dikte van de onderhuidse laag kan door gezonde voeding en lichaamsbeweging worden verminderd. De bovenste laag is echter hardnekkig omdat deze nauwelijks wordt doorbloed. Bevriezing van de vetcellen in deze vetlaag  zorgt ervoor dat de cellen worden vernietigd en op een natuurlijke wijze door uw lichaam kunnen worden afgevoerd. Het is bekend dat vetcellen slechter tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Daardoor kunnen deze vetcellen tijdens een cryo-behandeling worden aangepakt zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen. U ondergaat dan ook een volledig veilige behandeling en hoeft zich geen zorgen te maken om gezondheidsrisico’s. Cryolipolyse kan een oplossing bieden wanneer u wilt afvallen of af wilt van vet op bijvoorbeeld buik, billen en benen die met sporten of een dieet maar niet willen verdwijnen. 

Cryolipolyse pads op bovenbenen en buik

Cryolipolyse, pads op bovenbenen en buik

 

Hoe gaat een cryo-behandeling in z’n werk?

Bij Dorien.nl werken wij met de CoolipoTwin. De pads van dit apparaat worden direct op de probleemzone(s) geplaatst. Dit is pijnloos; het enige wat u voelt is warmte en kou. Daar waar de pads zijn geplaatst worden de onderhuidse vetcellen afgebroken. Het weefsel wordt eerst gecontroleerd verwarmd en daarna sterk gekoeld tot circa 4˚C. Als gevolg van deze thermische schok gaan de vetcellen kapot. De verwarming en vervolgens snelle afkoeling, in combinatie met elektro-stimulatie, zorgt ervoor dat de vetcellen kristalliseren uiteen vallen. Deze vetcellen worden vernietigd en komen niet meer terug; dit wordt ook wel apoptose (gecontroleerde celdood) genoemd.

De uiteengevallen vetcellen worden langzaam door het lichaam zelf, via de lever en de nieren, afgevoerd. De eerste 2 maanden* verdwijnen de meeste cellen en meestal merkt u al na drie tot zes weken het effect van de behandeling. Na ongeveer zes maanden* zijn alle afgebroken vetcellen door en uit het lichaam afgevoerd. Omdat de afgebroken vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. Uw huid zal dan ook niet verslappen, maar juist steviger aanvoelen dan voorheen.

Na een Cryolipolyse-behandeling is er geen sprake van ‘down-time’; u kunt daardoor direct verder gaan met uw dagelijkse bezigheden. We is het van groot belang dat u dagelijks, tot 4 weken na de behandeling, minimaal 2 liter water drinkt. Dit is zeer belangrijk om alle vrijgekomen afvalstoffen op een natuurlijke wijze af te voeren uit het lichaam.

Proces cryolipolyse

Op welke plekken kan Cryo worden ingezet?

Cryo-lipolyse is een uitwendige behandeling die op vrijwel alle probleemzones kan worden ingezet. Zo komt u eindelijk af van hardnekkige lovehandles en kunt u uw taille laten slinken. Tijdens een intakegesprek informeren wij u over uw mogelijkheden en stellen een persoonlijk behandelplan voor u op. 

cryo lipolyse zones, armen,taille, billen buik, zwembandjes heubpen zadeltassen

Wat zijn de voordelen* Cryolipolyse bij Dorien.nl?

  • Dorien.nl behandelt meerdere zones tegelijk, in tegenstelling tot veel andere behandelaars
  • Er zijn maximaal drie behandelingen nodig
  • Het resultaat is meetbaar na circa twee maanden
  • De behandeling is pijnloos
  • Geen hersteltijd, u kunt direct doorgaan met uw bezigheden
  • De kwaliteit van uw huid kan verbeteren
  • Het is een uitwendige behandeling (in tegenstelling tot bijvoorbeeld liposuctie)

Advies en contact

Wilt u van het vet op uw probleemzones af? Dan is Cryolipolyse wellicht de juiste behandeling voor u. Maak een afspraak voor een persoonlijk consultgesprek waarin wij de gehele behandeling en verwachtingen met u doorspreken. Benieuwd naar de cryo behandeling kosten? Bekijk dan onze prijslijst! Natuurlijk zijn de kosten afhankelijk van uw persoonlijke behandelplan.

Bekijk hieronder enkele Cryolipolyse voor en na foto’s van Dorien.nl Anti Ageing Center.

Cryolipolyse buik voor en na Dorien
Cryolipolyse buik, voor en na*
Cryo lipolyse rug, love-handles, benen voor en na
Cryolipolyse rug, benen, love-handles, voor en na*
 
Cryolipolyse voor na
Cryolipolyse buik man, voor & na* 
Cryolipolyse voor na
Cryolipolyse buik, heupen, lovehandles, voor & na*
* De resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Artikel over Cryolipolyse bij Dorien.nl

De behandelwijze en de verbluffende resultaten zijn niet onopgemerkt gebleven. Glossy magazine Gelderse Klasse nam in ons instituut de proef op de som en schreef een artikel over de ervaringen van de cryo-behandeling. Het artikel kunt u hieronder lezen.

gelderse_klasse_december_2014_cryo lipolyse gelderse_klasse_december_2014_cryo lipolyse
   
Klik hier voor een vergroting. Klik hier voor een vergroting.

 

Apparatuur

CoolipoTwin

Dorien werkt tijdens de cryolipolyse behandelingen met de geavanceerde CoolipoTwin. De behandeling met de CoolipoTwin is veilig, verantwoord en vertrouwd. Wij werken (in tegenstelling toch veel andere aanbieders) met vier speciale pads die de vetcellen koelen precies in de zone waar u overtollig vet kwijt wilt raken. Het is een geleidelijk proces waarbij de vetcellen op een natuurlijke wijze uit het lichaam verdwijnen, net zoals dat gebeurt met stoffen uit voeding.

Apparaat Cryolipolyse CoolipoTwin

Hardnekkig vet zit in de bovenste vetlaag, vlak onder de huid. Het is nauwelijks doorbloed en daarom krijgen we dit vet niet of heel moeilijk weg met training en gezonde voeding. Dit hardnekkige vet kunt u aanpakken met een behandeling met Coolipo Twin! Door een snelle afkoeling van vetcellen tot 4˚C, worden de vetcellen selectief aangepakt. Vetcellen kristalliseren namelijk, in tegenstelling tot andere lichaamscellen, al bij 4˚C.  Voor de andere lichaamscellen gebeurt dit pas bij veel lagere temperaturen. De vetcellen vallen uiteen en worden afgevoerd via de lever en de nieren. Hiervoor is het van belang dat u daags voor, en tot 4 weken na de behandeling, tenminste 2 liter water per dag drinkt. 

Let op: veel concurrenten werken met apparatuur die terugkoelt tot 5˚C of 6˚C. Behandelingen met deze apparatuur zijn niet blijvend effectief omdat de vetcellen niet verdwijnen bij deze temperatuur. Na verloop van tijd ‘lopen ze weer vol’ en is een nieuwe behandeling nodig. Voor cryo-behandelingen met de Coolipo Twin verdwijnen de vetcellen (blijvend) uit het lichaam. 

Geen lange wachttijden

Door het grote succes van onze kuur hebben wij een derde CoolipoTwin aangeschaft! Dat betekent dat u geen lange wachttijden meer heeft voor een behandeling en vrijwel gelijk kunt worden geholpen. Bovendien kunt u nu, bijvoorbeeld samen met uw partner of vriendin, een duo-behandeling ondergaan.

cryo lipolyse

 

Video


 

Meer video’s bekijken over Cryolipolyse? Bekijk het op ons YouTube-kanaal


Vragen

Veelgestelde vragen over Cryolipolyse

Wij krijgen regelmatig vragen over vet bevriezen of een Cryolipolyse-behandeling en hebben hieronder een overzicht gemaakt met veelgestelde vragen. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Stel uw vraag dan via ons contactformulier stuur of een mailtje naar info@dorien.nl. Direct een antwoord op uw vraag ontvangen? Bel ons dan even: (0487) 51 75 34.

Wat is Cryolipolyse precies?

Veel mensen vragen zich af wat Cryolipolyse precies is. Cryolipolyse, ook wel vet bevriezen, is een afslanktechniek waarbij vetcellen plaatselijk bevroren worden. Bevriezing van de vetcellen zorgt ervoor dat deze vetcellen vernietigd worden en op een natuurlijke manier worden afgevoerd. Als u af wilt van plaatselijk vet en met sporten en diëten niet het gewenste resultaat bereikt, dan is Cryolipolyse wellicht de oplossing!

Wat houdt een Cryolipolyse behandeling in?

Het is bekend dat vetcellen slechter tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Er worden speciaal ontwikkelde Cryo-pads op probleemzones geplaatst, waarmee vetcellen worden gekoeld zonder daarbij omliggend weefsel te beschadigen. Door warmte en kou af te wisselen worden uitsluitend de vetcellen definitief vernietigd en afgevoerd door het lichaam. 

Hoe lang duurt een Cryolipolyse behandeling?

Een losse Cryo-behandeling duurt een uur. Een kuur bestaat uit drie behandelingen. Tussen twee behandelingen moeten minimaal zes weken zitten.

Wanneer zie ik resultaat na een Cryolipolyse behandeling?

Drie tot zes weken na een Cryolipolyse-behandeling ziet u al resultaat*. Het afvoerproces van de dode vetcellen duurt maximaal zes maanden*. Het resultaat van de behandeling is dus optimaal na zes maanden. Wellicht het allerbelangrijkste: het resultaat van Cryolipolyse is blijvend. De dode vetcellen worden door het lichaam afgevoerd. Dit betekent echter niet dat er geen nieuwe vetcellen kunnen ontstaan. Het is dus van belang om na een behandeling of kuur gezond te blijven eten, veel water te drinken en voldoende te blijven bewegen.

Is een Cryolipolyse behandeling pijnlijk?

Nee, Cryolipolyse doet geen pijn. Het enige wat u voelt zijn de temperatuurwisselingen van de Cryo-pads. Warme en koudere temperaturen worden afgewisseld om de vetcellen te vernietigen. De Cryo-pads worden uiteraard niet onaangenaam warm of koud.

Wat kost een Cryolipolyse behandeling?

Een losse Cryo-behandeling kost € 249,-. Een vet bevriezen kuur bestaat uit drie behandelingen en kost € 659,-. Wij adviseren om een Cryo-kuur te ondergaan om een optimaal resultaat te bereiken.

Let op: veel concurrenten bieden goedkopere behandelingen aan. Zij werken veelal met apparatuur die terugkoelt tot 5˚C of 6˚C. Behandelingen met deze apparatuur zijn niet blijvend effectief omdat de vetcellen niet verdwijnen bij deze temperatuur. Na verloop van tijd ‘lopen de vetcellen weer vol’ en is een nieuwe behandeling nodig. Voor cryo-behandelingen met de Coolipo Twin verdwijnen de vetcellen (blijvend) uit het lichaam. 

 

Ervaringen

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Hanna

Ik beweeg genoeg en ben tevreden met mijn lichaam, alleen niet met mijn bovenbenen. De verhouding klopte niet, omdat mijn buik slank is en dus waren mij broeken bij mijn buik te wijd. Sporten hielp niet, terwijl ik echt niet ongezond eet, het is gewoon een lastige plek. Ik heb nu twee behandelingen gehad en merk echt al heel veel verschil! Ik hoef er nog maar een, maar ben nu al blij!

Anoniem

Heb net een cryolipoloysekuur ondergaan en ben heel tevreden. Het was een grote stap, heb eerst veel informatie opgezocht want ik wilde geen liposuctie. Heel fijn was het om te zien dat je vet echt verdwijnt. Echt een aanrader.

Maaike

Tijdens het intakegesprek werd ik gerustgesteld, de specialistes bij Dorien zijn deskundig en vriendelijk. Ik vond het best spannend toen ik begon, maar het viel reuze mee. Je voelt alleen warmte en kou, geen pijn gelukkig. Je ziet ook echt resultaat! De behandelingen zijn afgelopen, maar nog steeds merk ik dat het effect doorgaat. Het is ook veel goedkoper dan bijvoorbeeld liposuctie en ik denk zelfs goedkoper dan wanneer ik het zou proberen in de sportschool!

Willeke

Ik heb me tijdenlang ontzettend gestoord aan vetranden rondom mijn buik. Hoewel ik niet dik ben kreeg ik het niet strak. Ik heb in 2012 een cryolipolysebehandeling bij Dorien ondergaan en mijn ervaringen zijn erg positief. Er werd duidelijk uitgelegd hoe de behandeling zou verlopen en wat ik kon verwachten van het resultaat. De behandeling zelf viel ontzettend mee en het buikvet invriezen heeft een heel mooi resultaat gegeven.

L.K.

Door een ziekte kan mijn lichaam het niet aan om naar de sportschool te gaan. De cryolipolyse behandeling is daarom echt een oplossing voor mij! Ik zit niet alleen lekkerder in mijn vel, maar ik kan ook beter met mijn ziekte omgaan dankzij deze behandeling.

*  Resultaten en ervaringen kunnen per cliënt verschillen

Prijzen

gratis consult cryolipolyse

 Tijdens cryo-behandelingen/kuur werken wij bij Dorien.nl, voor sneller resultaat en tegen dezelfde prijs, met 4 pads tegelijkertijd! Dit in tegenstelling tot veel andere behandelaars.

Kuur van 3 behandelingen € 659,00
Losse behandeling € 249,00

 

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief