Gratis consult cryolipolyse? Klik hier

Cryolipolyse

Gratis consult cryolipolyse?

Cryolipolyse voor mannen? 

Cryolipolyse is een behandeling om het figuur te corrigeren en de ‘moeilijke’ pondjes en kilo’s kwijt te raken. Cryolipolyse kan een oplossing zijn als vet op bijvoorbeeld buik, billen en benen met sporten of een dieet maar niet verdwijnt.

De vetcellen breken af en worden door het lichaam zelf afgevoerd. Dit gebeurt langzaam en in kleine hoeveelheden. Hierdoor krijgt de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamsvormen aan te passen. De huid verslapt daarom niet en voelt juist steviger aan dan voorheen!

Meer video’s bekijken over Cryolipolyse? Klik hier!

Algemeen

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse wordt ook wel vet bevriezen of vetcellen bevriezen genoemd. Cryolipolyse is het verliezen van lichaamsvet door het bevriezen van vetcellen. Er worden elementen (pads) op het lichaam geplaatst. Deze koelen de vetcellen in de bovenste laag van het lichaamsvet af tot 4˚C. Alleen vetcellen worden aangepakt, zonder het omringend weefsel te beschadigen. Het koelen breekt de vetcellen af en het lichaam voert deze op natuurlijke wijze af. 

Bevriezen van vetcellen

Lichaamsvet bestaat uit verschillende lagen. De dikte van de onderhuidse laag kan verminderen door bijvoorbeeld gezonde voeding en lichaamsbeweging. De bovenste laag is hardnekkig omdat deze nauwelijks wordt doorbloed.

Vetcellen kunnen slechter tegen kou dan andere lichaamscellen. Daardoor kunnen we juist de vetcellen tijdens een cryo-behandeling aanpakken. Natuurlijk zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen. De behandeling is volledig veilige en je hoeft je geen zorgen te maken om gezondheidsrisico’s*. 

*Bij bepaalde (huid)aandoeningen en ziekten, zoals fenomeen van Raynaud, hartkwalen en epilepsie wordt cryolipolyse afgeraden. Daarnaast wordt de behandeling afgeraden voor personen met diabetes en zwangere vrouwen. Tijdens het eerste gratis en vrijblijvende consult beoordeelt onze specialiste of een cryolipolyse behandeling voor u geschikt is.

Elementen op benen en buik Cryolipolyse

Hét alternatief voor liposuctie

Cryolipolyse kan een oplossing bieden wanneer je af wilt van vet op bijvoorbeeld buik, billen en benen die met sporten of een dieet maar niet willen verdwijnen. Daar waar je met trainen en diëten of afvallen niet het gewenste resultaat bereikt, kan Cryolipolyse de moeilijke centimeters verwijderen*. Bij deze behandeling worden de vetcellen gekoeld, waardoor ze afbreken en niet meer terugkomen.

In tegenstelling tot liposuctie is vet bevriezen (Cryolipolyse) een uitwendige behandeling. Hier komt geen naald bij aan te pas. Je kunt dus – in tegenstelling tot liposuctie – afvallen zonder operatie. Cryolipolyse is dus niet alleen vele malen veiliger dan liposuctie maar ook heel wat prettiger!

Meer lezen over de verschillen en overeenkomsten tussen liposuctie en Cryolipolyse? Klik hier!

Op welke plekken kan Cryolipolyse worden ingezet?

De behandeling kan op vrijwel alle ‘probleemzones’ van uw lichaam worden ingezet, zoals:

 • Buik
 • Taille
 • Bovenarmen
 • Heupen
 • Billen
 • Lovehandles
 • Benen

cryolipolyse zones

Zo kom je eindelijk af van hardnekkige lovehandles of buikje en kunt u uw taille en bovenbenen laten slinken. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult informeren wij u over uw mogelijkheden en stellen een persoonlijk behandelplan voor u op.

Behandeling

Cryolipolyse behandeling

Dorien werkt tijdens de behandelingen met de geavanceerde CoolipoTwin. De behandeling met de CoolipoTwin is veilig, verantwoord en vertrouwd. Wij werken (in tegenstelling tot veel andere aanbieders) met maar liefst vier speciale elementen (pads). Deze pads koelen de vetcellen precies in die zone waar u overtollig vet kwijt wilt raken.

Cryolypolyse behandeling Dorien

Het is een geleidelijk proces waarbij de vetcellen op een natuurlijke wijze uit het lichaam verdwijnen, net zoals dat gebeurt met stoffen uit voeding. De elementen verwarmen eerst het weefsel en daarna koelen ze terug tot circa 4˚C. De verwarming en vervolgens snelle afkoeling van de vetcellen, in combinatie met elektro-stimulatie, zorgt ervoor dat de vetcellen kristalliseren en uiteen vallen. Met andere woorden, als gevolg van de thermische schok gaan de vetcellen kapot. Deze vetcellen komen niet meer terug; dit wordt ook wel apoptose (gecontroleerde celdood) genoemd.

keurmerk cryospecialist Dorien

Een cryolipolyse-kuur bestaat uit drie behandelingen. Een losse behandeling duurt ongeveer een uur. Tussen twee behandelingen moeten minimaal zes weken zitten.

Proces cryolipolyse

De behandeling is niet pijnlijk. Het enige wat u voelt zijn de temperatuurwisselingen van de Cryo-elementen. Warme en koudere temperaturen worden afgewisseld om de vetcellen te vernietigen. De elementen (pads) worden uiteraard niet onaangenaam warm of koud.

Na de behandelingen

Na een behandeling is er geen sprake van ‘down-time’; u kunt daardoor direct verder gaan met uw dagelijkse bezigheden. Het is van groot belang dat u dagelijks, tot minimaal 4 weken na de behandeling, minimaal 2 liter water drinkt. Hierdoor worden de uiteengevallen vetcellen en de vrijgekomen afvalstoffen langzaam op een natuurlijke wijze door het lichaam zelf (via de lever en de nieren) afgevoerd. De eerste 2 maanden* verdwijnen de meeste cellen en meestal merkt u al na drie tot zes weken het effect van de behandeling. Na ongeveer zes maanden* zijn alle afgebroken vetcellen door en uit het lichaam afgevoerd. Omdat de afgebroken vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. Uw huid zal dan ook niet verslappen, maar juist steviger aanvoelen dan voorheen.

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze cryolipolyse behandeling? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen! Of vraag een gratis en vrijblijvend eerste consult aan.

Resultaat

Resultaten Cryolipolyse

Drie tot zes weken na een behandeling ziet u al resultaat*. Het afvoerproces van de dode vetcellen duurt maximaal zes maanden*. Het resultaat van de behandeling is dus optimaal na zes maanden. Wellicht het allerbelangrijkste: het resultaat van Cryolipolyse is blijvend. De dode vetcellen worden door het lichaam afgevoerd. Dit betekent echter niet dat er geen nieuwe vetcellen kunnen ontstaan. Het is dus van belang om na een behandeling of kuur gezond te blijven eten, veel water te drinken en voldoende te blijven bewegen.

Bekijk hieronder enkele voor en na foto’s van Dorien.nl Anti Ageing Center.

Cryolipolyse buik voor en na Dorien buik, voor en na*
Cryo lipolyse rug, love-handles, benen voor en na rug, benen, love-handles, voor en na*
Cryolipolyse voor na buik man, voor & na*
Cryolipolyse voor na buik, heupen, lovehandles, voor & na*
* De resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Artikel ‘Cryolipolyse: vet verliezen door te bevriezen’

De behandelwijze en de verbluffende resultaten bij Dorien.nl zijn niet onopgemerkt gebleven. Glossy magazine Gelderse Klasse nam in ons instituut de proef op de som en schreef een artikel over de ervaringen van de cryo-behandeling. Het artikel, met de ervaringen van de journalist, kunt u hieronder lezen.

gelderse_klasse_december_2014_cryo lipolyse gelderse_klasse_december_2014_cryo lipolyse
   
Klik hier voor een vergroting. Klik hier voor een vergroting.
Apparatuur

Cryolipolyse met de CoolipoTwin

Apparaat Cryolipolyse CoolipoTwin

Bij Dorien werken wij met de beste en meest geavanceerde apparatuur voor cryolipolyse. Zo voeren wij onze cryolipolyse-behandelingen uit met de CoolipoTwin. 

Door het grote succes van onze kuur hebben wij een derde CoolipoTwin aangeschaft! Dat betekent dat u geen lange wachttijden meer heeft voor een behandeling en vrijwel gelijk kunt worden geholpen. Bovendien kunt u nu, bijvoorbeeld samen met uw partner of vriendin, een duo-behandeling ondergaan.

Meer informatie over de CoolipoTwin en weten waarom juist deze apparatuur tot zeer goede resultaten leidt? Klik hier.

Video

Cryolipolyse in beeld

Dorien heeft in verschillende tv-programma’s verteld over Cryolipolyse. Nieuwsgierig naar de ins & outs en zien hoe de behandeling in z’n werk gaat? Bekijk het hier!Vragen

Veelgestelde vragen over Cryolipolyse

Wij krijgen regelmatig vragen over onze cryolipolyse behandeling. Bijvoorbeeld:

 • is cryolipolyse gevaarlijk?
 • is cryolipolyse pijnlijk?
 • voor wie is cryolipolyse geschikt?

Wil je antwoord op deze en andere vragen? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen over cryolipolyse!

Kun je het antwoord op uw vraag niet vinden? Stel je vraag dan via ons contactformulier. Of stuur een e-mail naar info@dorien.nl. Wil je direct een antwoord op je vraag? Bel ons dan op (0487) 51 75 34.

Ervaringen

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Geverifieerde reviews en ervaringen Cryolipolyse

Onze recensies zijn afkomstig van KliniekErvaringen.nl; een informatief platform voor diverse behandelingen. Het werkt met geverifieerde ervaringen en reviews van echte klanten.

Klik hier en lees hier de geverifieerde recensies over Cryolipolyse bij Dorien.nl.

Cryolipolyse bij Dorien.nl

Bent u geïnteresseerd in cryolipolyse en wilt u weer weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis consult aan. Tijdens het consult bespreekt een van onze medewerkers wat ‘vetcellen bevriezen’ kan betekenen voor uw lichaam.

De voordelen van cryolipolyse bij Dorien.nl Anti-Ageing Center

 • Dorien.nl behandelt meerdere zones tegelijk, in tegenstelling tot veel andere behandelaars
 • Er zijn maximaal drie behandelingen nodig
 • Het resultaat is meetbaar na circa twee maanden
 • De behandeling is pijnloos
 • Geen hersteltijd, u kunt direct doorgaan met uw bezigheden
 • De kwaliteit van uw huid kan verbeteren
 • Het is een uitwendige behandeling (in tegenstelling tot bijvoorbeeld liposuctie)
 • Dorien.nl is erkend Cryospecialist

Prijzen Cryolipolyse

Kuur van 3 behandelingen € 659,00
Losse behandeling € 249,00

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Gratis consult cryolipolyse

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief