Bel me terug

Stel uw vraag

Cryo Lipolyse

Vetverbranding met Cryolipolyse pads buik

Onze Cryo Lipolyse-kuur: Snel een beter figuur door vet bevriezen.

Klik hier voor meer informatie over de Cryo lipolyse behandeling voor de MANNEN.

Gratis consult

Alternatief voor liposuctie

Overtollig vet op uw billen, buik of htbovenbenen? Daar waar u met trainen en diëten niet het gewenste resultaat bereikt, kan Cryo lipolyse 3 tot 5 cm vet per kuur* (3 behandelingen) verwijderen. Cryo lipolyse houdt in dat uw vetcellen worden bevroren, waardoor ze afbreken en niet meer terug kunnen komen. In tegenstelling tot liposuctie is vet bevriezen een uitwendige behandeling, waarbij er geen naald aan te pas komt. Tijdens een Cryo behandeling bij Dorien.nl Anti-Ageing center worden meerdere lichaamszones tegelijkertijd behandeld. Daardoor kunt u bij ons sneller het gewenste resultaat behalen dan bij de meeste andere behandelaars. Bij Dorien.nl kunnen Cryo behandelingen dus wel eens dé oplossing zijn voor overtollig vet op uw probleemzones!

Tijdens onze behandelingen/kuur werken wij, voor sneller resultaat en tegen dezelfde prijs (!), met 4 pads tegelijkertijd! Dit in tegenstelling tot veel andere behandelaars.

Dorien.nl Anti-Ageing center is de Nederlandse cryo lipolyse specialist

Voordelen Cryo Lipolyse Dorien

 

De behandelingswijze en het verbluffende resultaat is niet onopgemerkt gebleven. De Gelderse Klasse nam de proef op de som in onze salon en schreef een artikel over de ervaringen van de cryo lipolyse behandeling. Het artikel kunt u hieronder lezen.

gelderse_klasse_december_2014_cryo lipolysegelderse_klasse_december_2014_cryo lipolyse
Klik hier voor een vergroting.Klik hier voor een vergroting.

 

Wat is Cryo lipolyse?

Cryo lipolyse is een figuurcorrigerende technologie die u kan helpen afslanken door de vetcellen in de bovenste laag van uw lichaamsvet te bevriezen. Lichaamsvet bestaat namelijk uit verschillende lagen. De onderhuidse laag kan door gezonde voeding en lichaamsbeweging worden verminderd. De bovenste laag daarentegen is hardnekkig omdat deze nauwelijks wordt doorbloed. Bevriezing van de vetcellen in deze vetlaag  zorgt ervoor dat deze worden vernietigd en op een natuurlijke wijze door uw lichaam kunnen worden afgevoerd. Het is wetenschappelijk bekend dat vetcellen slechter tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Daardoor kunnen deze vetcellen tijdens een cryo behandeling worden aangepakt zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen. U ondergaat dan ook een volledig veilige behandeling en hoeft zich geen zorgen te maken om gezondheidsrisico’s. Cryo lipolyse kan voor u een oplossing bieden wanneer u kleine hoeveelheden vet op buik, billen en benen wilt verwijderen die met sporten of een dieet maar niet willen verdwijnen. 

Cryolipolyse pads op bovenbenen en buik

Cryo lipolyse, pads op bovenbenen en buik

 

Hoe gaat een cryo-behandeling in z’n werk?

Bij Dorien.nl werken wij met de CoolipoTwin. De pads van dit apparaat worden direct op de probleemzone(s) geplaatst. Dit is pijnloos; het enige wat u voelt is warmte en kou. Daar waar de pads zijn geplaatst worden de onderhuidse vetcellen afgebroken: door precies gecontroleerde verwarming en snelle afkoeling, in combinatie met elektrostimulatie, kristalliseren de vetcellen en vallen uiteen. Deze vetcellen worden vernietigd en komen niet meer terug.

De uiteengevallen vetcellen worden vervolgens langzaam door het lichaam zelf, via de lever en de nieren, afgevoerd. De eerste 2 maanden* verdwijnen de meeste cellen, en meestal merkt u al na drie tot zes weken het effect van de behandeling. Na ongeveer zes maanden* zijn alle afgebroken vetcellen uit het lichaam afgevoerd. Omdat de afgebroken vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. Uw huid zal dan ook niet verslappen, maar juist steviger aanvoelen dan voorheen.

Na een Cryo lipolyse-behandeling is er geen sprake van ‘down-time’, zodat u direct verder kunt met uw dagelijkse bezigheden. Het is wel van groot belang dat u dagelijks minimaal 2 liter water drinkt, gedurende 4 weken na de behandeling. Dit is belangrijk zodat alle vrijgekomen afvalstoffen op natuurlijke wijze worden afgevoerd.

Al in één cryo-behandeling kan onderhuids vetweefsel worden verminderd met 22%* door de vetcellen te onderkoelen. In een kuur van drie behandelingen kunt u al het maximale resultaat voor uzelf behalen (vanzelfsprekend verschilt dit van persoon tot persoon).

Proces cryolipolyse

CoolipoTwin

De behandeling met de CoolipoTwin is veilig, verantwoord en vertrouwd. Door het grote succes van onze Cryo lipolysekuur hebben wij een derde CoolipoTwin aangeschaft! Dat betekent dat u geen lange wachttijden meer heeft voor een behandeling en vrijwel gelijk kunt worden geholpen. Bovendien kunt u nu, bijvoorbeeld samen met uw partner of vriendin, een duo-behandeling Cryo lipolyse ondergaan.

cryolipolyse button

Op welke plekken kan Cryo worden ingezet?

Cryo-lipolyse is een uitwendige behandeling die op vrijwel alle probleemzones kan worden ingezet. Zo kunt u eindelijk uw hardnekkige lovehandles verwijderen en uw taille slinken. Tijdens een intakegesprek informeren wij u over uw mogelijkheden en stellen een persoonlijk behandelplan voor u op. Hieronder geven wij u alvast een inblik in de fantastische mogelijkheden van de CoolipoTwin.

cryo lipolyse zones, armen,taille, billen buik, zwembandjes heubpen zadeltassen

 

 

Voordelen* Cryo lipolyse bij Dorien.nl op een rijtje

 • Dorien.nl behandelt meerdere zones tegelijk, in tegenstelling tot veel andere behandelaars
 • Er zijn maximaal drie behandelingen nodig
 • Het resultaat is meetbaar na circa twee maanden
 • Pijnloos
 • Geen hersteltijd, u kunt direct doorgaan met uw bezigheden
 • De kwaliteit van uw huid kan verbeteren
 • Het is een uitwendige behandeling (in tegenstelling tot bijvoorbeeld liposuctie)

Advies en contact

Wilt u van uw probleemzones af? Dan is cryo lipolyse wellicht de juiste behandeling voor u. Maak een afspraak voor een persoonlijk consultgesprek waarin wij de gehele behandeling en verwachtingen met u doorspreken. Benieuwd naar de cryo behandeling kosten? Bekijk dan onze prijslijst! Natuurlijk zijn de kosten afhankelijk van uw persoonlijke behandelplan.

Bekijk hieronder enkele cryo lipolyse voor en na foto’s van Dorien.nl Anti Ageing Center.

Cryo lipolyse voor en na

Cryo lipolyse voor en na*

Cryo lipolyse benen voor en na

Cryo lipolyse voor en na*

* De resultaten kunnen per cliënt verschillen.
Cryolipolyse voor na

Cryo lipolyse, voor & na* man

Cryolipolyse voor na

Cryo lipolyse, voor & na* vrouw

* De resultaten kunnen per cliënt verschillen.

 

Dorien beschikt over de CoolipoTwin. Vier speciale pads koelen de vetcellen precies in de zone waar u overtollig vet kwijt wilt raken. Het is een geleidelijk proces waarbij de vetcellen op natuurlijke wijze uit het lichaam verdwijnen, net zoals gebeurt met stoffen uit voeding.

Hardnekkig vet zit in de bovenste laag vlak onder de huid. Het is nauwelijks doorbloed en daarom krijgen we dit vet niet weg met training en gezonde voeding. Dit hardnekkige vet kunt u aanpakken met Cryo lipolyse! Door een snelle afkoeling tot 4˚C worden vetcellen selectief aangepakt, omdat deze al kristalliseren bij 4˚C.  Voor de andere lichaamscellen gebeurt dit pas bij veel lagere temperaturen. De vetcellen vallen uiteen en worden afgevoerd via de lever en de nieren. Om deze reden dient u daags voor en tot 4 weken na de behandeling tenminste 2 liter water per dag te drinken. De CoolipoTwin is een geavanceerd apparaat waarmee u tot 22% vetreductie bij de eerste behandeling kunt bereiken*. Gedurende de tweede en derde behandeling kan de vetlaag 30% tot 40% worden gereduceerd*.

CoolipoTwin
 

Door het grote succes van onze cryo lipolysekuur hebben wij een derde CoolipoTwin aangeschaft!
U kunt nu een duo-behandeling Cryo lipolyse ondergaan! Samen met bijvoorbeeld uw partner tegelijk een cryo lipolysekuur!

Veelgestelde vragen over Cryo lipolyse

Wij krijgen regelmatig vragen over een Cryo lipolyse-behandeling en hebben hieronder een overzicht gemaakt met veelgestelde vragen. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Stel uw vraag dan via ons contactformulier stuur of een mailtje naar info@dorien.nl. Direct een antwoord op uw vraag ontvangen? Bel ons dan even: (0487) 51 75 34.

Wat is Cryo lipolyse precies?

Veel mensen vragen zich af wat Cryo lipolyse precies is. Cryo lipolyse is een afslanktechniek waarbij vetcellen plaatselijk bevroren worden. Bevriezing van de vetcellen zorgt ervoor dat deze vetcellen vernietigd worden en op een natuurlijke manier worden afgevoerd. Als u af wilt van plaatselijk vet en met sporten en diëten niet het gewenste resultaat bereikt, dan is Cryo lipolyse wellicht de oplossing!

Wat houdt een Cryo-behandeling in?

Het is bekend dat vetcellen slechter tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Er worden speciaal ontwikkelde Cryo-pads op probleemzones geplaatst, waarmee vetcellen worden bevroren zonder daarbij omliggend weefsel te beschadigen. Door warmte en kou af te wisselen worden de vetcellen definitief vernietigd en afgevoerd door het lichaam.

Hoe lang duurt een Cryo-behandeling?

Een losse Cryo-behandeling duurt een uur. Een kuur bestaat uit drie behandelingen. Tussen twee behandelingen moeten minimaal zes weken zitten.

Wanneer zie ik resultaat na een Cryo-behandeling?

Na drie tot zes weken na een Cryo lipolyse-behandeling ziet u al resultaat*. Het afvoerproces van de dode vetcellen duurt maximaal zes maanden*. Het resultaat van de behandeling is dus optimaal na zes maanden. Wellicht het allerbelangrijkste: het resultaat van Cryo lipolyse is blijvend. De dode vetcellen worden door het lichaam afgevoerd. Dit betekent echt niet dat er geen nieuwe vetcellen kunnen ontstaan. U kunt Cryo lipolyse gedeeltelijk vergelijken met afvallen. Als u afvalt dan breken uw vetcellen af, als u daarna aankomt ontstaan er nieuwe vetcellen. Het is dus van groot belang om na een behandeling of kuur gezond te blijven eten, veel water te drinken en voldoende te blijven bewegen.

Doet een Cryo Lipolyse-behandeling zeer?

Nee, Cryo Lipolyse doet geen pijn. Het enige wat u voelt zijn de temperatuurwisselingen van de Cryo-pads. Warme en koudere temperaturen worden afgewisseld om de vetcellen te vernietigen. De Cryo-pads worden uiteraard niet onaangenaam warm of koud.

Hoeveel vet verlies ik tijdens een Cryo-behandeling?

In slechts één behandeling kunt u tot 22% onderhuids vetweefsel verliezen! Vanzelfsprekend kan dit verschillen van persoon tot persoon.

Wat kost een Cryo lipolyse-behandeling?

Een losse Cryo-behandeling kost € 249,-. Een Cryo-kuur bestaat uit drie behandelingen en kost € 659,-. Wij adviseren om een Cryo-kuur te ondergaan om een optimaal resultaat te bereiken.

 

We krijgen regelmatig de vraag hoe onze klanten een Cryo-behandeling ervaren. Hieronder vindt u een overzicht met ervaringen van onze klanten.

Klantervaringen

Hanna

Ik beweeg genoeg en ben tevreden met mijn lichaam, alleen niet met mijn bovenbenen. De verhouding klopte niet, omdat mijn buik slank is en dus waren mij broeken bij mijn buik te wijd. Sporten hielp niet, terwijl ik echt niet ongezond eet, het is gewoon een lastige plek. Ik heb nu twee behandelingen gehad en merk echt al heel veel verschil! Ik hoef er nog maar een, maar ben nu al blij!

Anoniem

Heb net een cryolipoloysekuur ondergaan en ben heel tevreden. Het was een grote stap, heb eerst veel informatie opgezocht want ik wilde geen liposuctie. Heel fijn was het om te zien dat je vet echt verdwijnt. Echt een aanrader.

Maaike

Tijdens het intakegesprek werd ik gerustgesteld, de specialistes bij Dorien zijn deskundig en vriendelijk. Ik vond het best spannend toen ik begon, maar het viel reuze mee. Je voelt alleen warmte en kou, geen pijn gelukkig. Je ziet ook echt resultaat! De behandelingen zijn afgelopen, maar nog steeds merk ik dat het effect doorgaat. Het is ook veel goedkoper dan bijvoorbeeld liposuctie en ik denk zelfs goedkoper dan wanneer ik het zou proberen in de sportschool!

Willeke

Ik heb me tijdenlang ontzettend gestoord aan vetranden rondom mijn buik. Hoewel ik niet dik ben kreeg ik het niet strak. Ik heb in 2012 een cryolipolysebehandeling bij Dorien ondergaan en mijn ervaringen zijn erg positief. Er werd duidelijk uitgelegd hoe de behandeling zou verlopen en wat ik kon verwachten van het resultaat. De behandeling zelf viel ontzettend mee en het buikvet invriezen heeft een heel mooi resultaat gegeven.

L.K.

Door een ziekte kan mijn lichaam het niet aan om naar de sportschool te gaan. De cryolipolyse behandeling is daarom echt een oplossing voor mij! Ik zit niet alleen lekkerder in mijn vel, maar ik kan ook beter met mijn ziekte omgaan dankzij deze behandeling.

Kuur van 3 behandelingen€ 659,00
Losse behandeling€ 249,00

Tijdens onze behandelingen/kuur werken wij, voor sneller resultaat en tegen dezelfde prijs (!), met 4 pads tegelijkertijd!
Dit in tegenstelling tot veel andere behandelaars.

Klik hier voor de volledige prijslijst.

 • Alleen cijfers
  bijv. 0487517534 (zonder spaties)

 • Een van onze medewerkers neemt ’s avonds telefonisch contact met u op of stuurt u zo spoedig mogelijk een e-mail.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief