Gratis consult Cryolipolyse Klik hier

Vet bevriezen

Wat is vet bevriezen?

Vet bevriezen, ook wel Cryolipolyse genoemd, is een methode om de ‘moeilijke’ pondjes en kilo’s kwijt te raken. Het is een behandeling voor figuurcorrectie zonder operatie. Het bevriezen van vetcellen kan helpen wanneer je af wilt van vet dat met sporten of een dieet maar niet wil verdwijnen. Denk bijvoorbeeld aan vet op bijvoorbeeld billen, buik, heupen en benen.

Vet bevriezen is natuurlijk niet écht het bevriezen van vet. Dit zou de huid namelijk beschadigen. We plaatsen pads op de te behandelen zones. Hierdoor kunnen we vetcellen in de bovenste laag van het lichaamsvet snel afkoelen tot 4˚C. Hierbij worden alleen de vetcellen aangepakt. Vetcellen kristalliseren namelijk al bij 4˚C. Voor de andere lichaamscellen gebeurt dit pas bij veel lagere temperaturen.

cryolipolyse vet bevriezen pads

Door een snelle afkoeling van vetcellen tot 4˚C, pakken we uitsluitend de vetcellen aan. Dus niet het omliggende weefsel. Deze vetcellen vallen na de behandeling uiteen. Het lichaam voert ze vervolgens op natuurlijke wijze zelf af via de lever en de nieren. Om dit proces te ondersteunen, is het belangrijk dat je tenminste 2 liter water per dag drinkt. je moet hiermee enkele dagen voor de behandeling mee beginnen tot ongeveer 4 weken na de behandeling, 

Het lichaam voert de afgebroken vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden af. Hierdoor heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamsvormen aan te passen. De huid zal dan ook niet verslappen. Het zal juist steviger aanvoelen dan voorheen!

Proces Cryolipolyse vet bevriezen

Wil je lezen hoe de behandeling bevriezen van vetcellen, ofwel cryolipolyse, precies in z’n werk gaat? Klik kan hier. 

Vetcellen bevriezen met CoolipoTwin

Het resultaat van het bevriezen van vet staat of valt bij goede apparatuur. Bij Dorien werken wij met de geavanceerde CoolipoTwin. Wij hebben drie apparaten waardoor wij geen tot een korte wachttijd hebben voor onze behandeling voor het bevriezen van vetcellen.

Cryolipolyse crème voor thuisgebruik

Je kunt de behandeling thuis verder ondersteunen door het gebruiken van de cryolipolyse crème. Deze crème is van onze eigen huidverbeteringslijn Beauty By Dorien. De crème stimuleert de natuurlijke vetverbranding. Daarnaast zorgt het voor een aantoonbaar stevigere huid en werkt het actief aan een mooier figuur. De crème kan gericht worden gebruikt op de probleemzones. Deze probleemzones zijn de plaatsen op het lichaam waar vet hardnekkig blijft zitten. Vaak zijn dit de gebieden rond de buik, benen, billen en heupen.

Vetcellen bevriezen ervaringen

Wil je lezen welke ervaringen onze klanten hebben met vet bevriezen? De recensies en ervaringen zijn afkomstig van KliniekErvaringen.nl. Dit is een informatief platform voor diverse behandelingen. Het werkt met geverifieerde reviews van echte klanten. Klik hier voor reviews en ervaringen over het bevriezen van vet.

Vet bevriezen kosten

Kuur van 3 behandelingen€ 659,00
Losse behandeling€ 249,00

Ben je geïnteresseerd in het bevriezen van vet? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis consult aan.

gratis consult Cryolipolyse vet bevriezen
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief