Vet bevriezen benen

Wil je vet bevriezen op je benen, maar lukt dit niet met diëten of sporten? Denk dan eens aan cryolipolyse (ook wel vet bevriezen) bij Dorien.nl in Druten. Cryolipolyse is een behandeling die vetcellen bevriest, of beter gezegd, koelt. Het lichaam voert na de behandeling de vetcellen op een natuurlijke wijze af door ongeveer 2 liter water per dag te drinken.

Vet verliezen op de benen

Tijdens de behandeling worden de vetcellen in de bovenste laag van het lichaamsvet afgekoeld tot 4˚C. Dit afkoelen gebeurt door middel van pads die aan een apparaat zijn gekoppeld. Deze pads zijn geschikt voor verschillende lichaamsdelen, waaronder dus de benen en zadeltassen. Hierdoor is het dus mogelijk om alleen op de benen en zadeltassen vet te verliezen.

Hoe werkt cryolipolyse?

De bovenste laag vetcellen breken langzaam af door de lage temperatuur. Het lichaam voert de vetcellen vervolgens in kleine hoeveelheden af. Hiervoor is het belangrijk dat u voldoende water drinkt (minimaal 2 liter per dag). Omdat het afvoeren van de vetcellen geleidelijk gebeurt, passen het lichaam en de huid zich beter aan je nieuwe figuur aan. De huid verslapt niet, maar wordt steviger na de behandeling. Zo verlies je vet op de benen zonder dat je last krijgt van overtollig vel.

Cryolipolyse heeft alleen een actieve werking op vetcellen; vetcellen kristalliseren namelijk al bij 4˚C. Andere cellen breken pas af bij een veel lagere temperatuur. Hierdoor beschadigen andere cellen niet door een cryolipolyse-behandeling. Dit is de reden dat we de behandeling gericht kunnen inzetten op probleemgebieden zoals de benen.

Veilig en verantwoord vet bevriezen op de benen

Vet op de benen verwijderen met behulp van cryolipolyse is veilig en verantwoord. Je hoeft geen operatie of liposuctie te ondergaan om van het vet af te komen. Het is veilig voor de huid en organen omdat cryolipolyse alleen de vetcellen aanpakt. Er vindt ook geen chemisch proces plaats, want het lichaam voert de cellen op een natuurlijke wijze af. Hierbij is het wel belangrijk dat je een aantal dagen voor, en tot 4 weken na de behandeling, tenminste 2 liter water per dag drinkt. Dit ondersteunt en stimuleert het natuurlijke afvoerproces van de vetcellen.

Vet op benen verwijderen met behulp van de CoolipoTwin

Dorien.nl gebruikt de geavanceerde CoolipoTwin voor het verwijderen van vet op de benen. De CoolipoTwin is zeer effectief. De CoolipoTwin maakt gebruik van vier pads in plaats van twee pads (ook wel elementen genoemd).

Pads ofwel elementen op de benen

De CoolipoTwin is een verantwoord en veilig apparaat. Het heeft een CE medische klasse II goedkeuring. Dorien.nl heeft meerdere gecertificeerde specialistes in dienst. Hierdoor zijn er geen lange wachttijden en kunnen we je snel behandelen voor het verliezen van vet op de benen.

Cryolipolyse met Coolipotwin bij dorien.nl anti-ageing center

Geverifieerde reviews en ervaringen vet bevriezen benen

Onze recensies zijn afkomstig van KliniekErvaringen.nl; een informatief platform voor diverse behandelingen. Het werkt met geverifieerde ervaringen en reviews van echte klanten.

Klik hier en lees hier de geverifieerde recensies over Cryolipolyse ofwel vet bevriezen bij Dorien.nl.

Kosten vet verwijderen

Cryolipolyse geeft het beste resultaat als het in een kuur wordt uitgevoerd. Een cryolipolyse-kuur bestaat uit drie behandelingen en kost € 659,00.

Het is ook mogelijk te kiezen voor een losse cryolipolyse behandeling. De kosten hiervoor bedragen € 249,00.

Wil je vet op de benen verliezen door middel van cryolipolyse of wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis consult aan of neem contact met ons op.

gratis consult cryolipolyse
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief