Vet bevriezen benen

Wilt u vet bevriezen op uw benen, maar lukt dit niet met diëten of sporten? Dan is cryolipolyse een mogelijke oplossing. Cryolipolyse is een behandeling waarbij die vetcellen bevriest, of beter gezegd, koelt. Het lichaam voert na de behandeling de vetcellen op een natuurlijke wijze af. Met cryolipolyse verliest u de extra kilo’s die er niet afgaan door sporten of een dieet.

Vet verliezen op de benen

Tijdens de behandeling worden de vetcellen in de bovenste laag van het lichaamsvet afgekoeld tot 4˚C. Dit afkoelen gebeurt door middel van pads die aan een apparaat zijn gekoppeld. Deze pads zijn geschikt voor verschillende lichaamsdelen, waaronder uw benen en zadeltassen. Hierdoor is het dus mogelijk om alleen op uw benen vet te verliezen.

Hoe werkt cryolipolyse?

De bovenste laag vetcellen breken langzaam af door de lage temperatuur. Het lichaam voert de vetcellen vervolgens in kleine hoeveelheden af. Hiervoor is het belangrijk dat u voldoende water drinkt (minimaal 2 liter per dag). Omdat het afvoeren van de vetcellen geleidelijk gebeurt, passen het lichaam en uw huid zich beter aan uw nieuwe figuur aan. De huid verslapt niet, maar wordt steviger na de behandeling. Zo verliest u vet op de benen zonder dat u last krijgt van overtollig vel.

Cryolipolyse heeft alleen een actieve werking op vetcellen; vetcellen kristalliseren namelijk al bij 4˚C. Andere cellen breken pas af bij een veel lagere temperatuur. Hierdoor beschadigen andere cellen niet door een cryolipolyse-behandeling.

Veilig en verantwoord vet bevriezen op de benen

Vet op de benen verwijderen met behulp van cryolipolyse is veilig en verantwoord. U hoeft geen operatie of liposuctie te ondergaan om van uw vet af te komen. Het is veilig voor uw huid en organen, omdat cryolipolyse alleen de vetcellen aanpakt. Er vindt ook geen chemisch proces plaats, want het lichaam voert de cellen op een natuurlijke wijze af. Hierbij is het wel belangrijk dat u een aantal dagen voor, en tot 4 weken na de behandeling, tenminste 2 liter water per dag drinkt. Dit ondersteunt en stimuleert het natuurlijke afvoerproces van de vetcellen.

Vet op benen verwijderen met behulp van de CoolipoTwin

Dorien.nl gebruikt de geavanceerde CoolipoTwin voor het verwijderen van vet op de benen. De CoolipoTwin is zeer effectief. De CoolipoTwin maakt gebruik van vier pads in plaats van twee pads (ook wel elementen genoemd).

Pads ofwel elementen op de benen

De CoolipoTwin is een verantwoord en veilig apparaat. Het heeft een CE medische klasse II goedkeuring. Dorien.nl heeft meerdere gecertificeerde specialistes in dienst. Hierdoor zijn er geen lange wachttijden en kunt u snel worden behandeld voor het verliezen van vet op de benen.

Cryolipolyse met Coolipotwin bij dorien.nl anti-ageing center

Ervaringen met het verwijderen van vet op de benen van andere cliënten

Op Klinkiekervaringen.nl kunt u de ervaringen van cliënten lezen over het verwijderen van vet op de benen door middel van cryolipolyse. Klik hier voor reviews en ervaringen over het bevriezen van vet.

Kosten vet verwijderen

Cryolipolyse geeft het beste resultaat als het in een kuur wordt uitgevoerd. Een cryolipolyse-kuur bestaat uit drie behandelingen en kost € 659,00.

Het is ook mogelijk te kiezen voor een losse cryolipolyse behandeling. De kosten hiervoor bedragen € 249,00.

Wilt u vet op de benen verliezen door middel van cryolipolyse of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis consult aan of neem contact met ons op.

gratis consult cryolipolyse
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief