PMU wenkbrauwen hairstroke

permanente makeup wenkbrauwen Dorien hairstroke

PMU wenkbrauwen (permanente make-up)

Mooie wenkbrauwen sieren uw gezicht en zijn bepalend voor mimiek en expressie. Steeds meer dames kiezen voor permanente make-up wenkbrauwen. In de volksmond wordt dan vaak gesproken over PMU wenkbrauwen. De een kiest voor permanente make-up omdat ze het lastig vindt om mooie wenkbrauwen te tekenen. Een ander kiest hier voor uit gemaksoverweging. 

Bij Dorien.nl Anti-Ageing Center maken we gebruik van de revolutionaire hairstroke techniek. Dit geeft een mooie en ‘natuurlijke’ look aan uw wenkbrauwen. Ook wanneer u geen haartjes meer heeft in de wenkbrauwen, is deze techniek perfect om een natuurlijk resultaat te verkrijgen. De resultaten zijn verbluffend en de PMU wenkbrauwen zijn niet van echt te onderscheiden.* Hairstrokes worden ook wel 3D browstrokes of microblading genoemd.

Dorien schreef onlangs onderstaande column in de Gelderse Klasse over de hairstroke-techniek. 

Klik op het artikel om het vergroten/lezen.

Dorien permanente make up / PMU wenkbrauwen

 Klik hier voor algemene informatie over permanente make-up ofwel PMU.

Algemeen

Wenkbrauwen hairstrokes

Permanente wenkbrauwen brengen wij aan volgens de hairstroke techniek gecombineerd met de naaldmodule. Bij deze techniek wordt gebruik gemaakt van een naald met als resultaat dat de wenkbrauwen niet van echte wenkbrauwen te onderscheiden zijn*. En vanzelfsprekend werken wij bij Dorien.nl Anti-Ageing Center uitsluitend met topapparatuur en gediplomeerde specialistes. 

permanente make up wenkbrauwen

Hoe werkt de hairstroke behandeling?

De hairstroke techniek met naald module is een nieuwe techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen. De wenkbrauwen worden aangebracht met een flinterdun naaldje. Dit naaldje maakt flinterdunne gaatjes in de huid die vervolgens gevuld worden met pigment. De behandeling is nagenoeg pijnloos en neemt minder dan 20 minuten per wenkbrauw in beslag.

Wat is er zo bijzonder aan de hairstroke techniek?

De 3D hairstroke techniek verschilt in alle opzichten van andere permanente make-uptechnieken,  zowel qua techniek als qua apparatuur. Bij de revolutionaire hairstroke techniek lijkt het alsof er wenkbrauwhaartjes tussen de bestaande haartjes worden aan gebracht waardoor de met deze techniek aangebrachte wenkbrauwen niet van echt te onderscheiden zijn*.

Speciale opleiding voor het toepassen van de hairstroke techniek

Om de hairstroke techniek in een schoonheidsinstituut toe te mogen passen, moet een schoonheidsspecialiste een opleiding volgen. De 3D hairstroke techniek wijkt af van de gebruikelijke werkwijze van permanente make-up en moet daarom aangeleerd worden. De pigmentisten van Dorien.nl Anti-Ageing Center hebben deze speciale opleiding gevolgd om permanente wenkbrauwen aan te brengen volgens de hairstroke techniek.

Wat zijn de voordelen* van de hairstroke techniek?

  • Het resultaat is niet van echt te onderscheiden
  • Deze techniek maakt permanente wenkbrauwen met een natuurlijke look mogelijk
  • Het is nagenoeg pijnloos
  • U kunt minstens twee jaar genieten van uw levensechte wenkbrauwen
  • Geen omkijken meer naar uw wenkbrauwen
  • Ook na het douchen of zwemmen mooie wenkbrauwen
  • Meer expressie en een aangekleed gezicht

 

PMU wenkbrauwen hairstroke - Dorien.nl    PMU wenkbrauwen hairstroke - Dorien.nl 

 

PMU wenkbrauwen hairstroke - Dorien.nl

 

Permanente make up hairstroke PMU wenkbrauwen Dorien

PMU / Permanente make up wenkbrauwen Dorien

Permanente make up (PMU) wenkbrauwen Dorien

 

 

Permanente make up / PMU wenkbrauwen Dorien

Permanente make up wenkbrauwen Dorien.nl

Permanente make-up wenkbrauwen Dorien

 

Permanente make up wenkbrauwen Dorien

* De resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Apparatuur

Apparatuur permanente make up 3D hairstroke

Permanente wenkbrauwen brengen we bij Dorien.nl Anti-Ageing Center aan volgens de nieuwe 3D Hairstroke methode. Bij deze techniek wordt gebruik gemaakt van een apparaat met flinterdunne naaldjes. Met deze naaldjes worden kleine gaatjes in de huid gemaakt die vervolgens opgevuld worden met pigment. Hierdoor ontstaan wenkbrauwen die niet van echt te onderscheiden zijn*.

Video

Video’s over permanente make-up

Dorien heeft in verschillende tv-programma’s verteld over Permanente Make-Up (PMU). Nieuwsgierig naar de ins & outs en zien hoe de behandeling in z’n werk gaat? Bekijk het hier!Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Sandra

Van nature heb ik lichte wenkbrauwen, dat zorgde voor een lege uitdrukking. Ik moest elke dag mijn wenkbrauwen tekenen, eens hels karwei! Daar ben ik nu vanaf. In het begin was het wat donker, maar het moest nog de juiste kleur krijgen. Nu is het perfect!

Dianne

Ik heb ontzettend blond haar, iets waar ik blij mee ben, behalve bij mijn wimpers en wenkbrauwen. Ik ging echt niet zonder mascara en eyeliner de deur uit! Nu hoef ik me daar geen zorgen meer over te maken, fijn is dat!

Ursula

Stap voor stap werd alles uitgelegd. Goed advies met het kiezen van de juiste kleurpigment en de vorm. Heel erg tevreden over Dorien. Bedankt!

Prijzen

Prijzen Permanente Make-up Wenkbrauwen

Incl. nacontrole €279,00

 

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief