PMU lippen

permanente make-up PMU lippen Dorien

PMU lippen – volle lippen met mooie contouren

Naarmate u ouder wordt, wordt de kleur van uw lippen bleker en vervagen de contouren. Het resultaat is een onregelmatige liplijn. Het zetten van een liplijntje door middel van permanente make-up, corrigeert de lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen. Een liplijntje of lipliner biedt de mogelijkheid om lipcontouren te accentueren en uw lippen voller te laten lijken. En natuurlijk bespaart het dagelijks tijd om een goed liplijntje te zetten. Ook is het mogelijk de gehele lippen te laten inkleuren. We spreken in dat geval van Full lips.

Permanente make-up PMU lippen voor Dorien.nl

Permanente make-up lipliner voor

Permanente make-up PMU lippen na Dorien.nl

Permanente make-up lipliner  na

* De resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Klik hier voor algemene informatie over permanente make-up ofwel PMU.

Wilt u een afspraak met ons maken? Klik hier.

Behandeling

Behandeling PMU lippen

Tijdens de eerste afspraak bekijkt onze gecertificeerde schoonheidsspecialiste uw gezicht en lippen. Zo analyseren wij de gezichtsvorm en de pigmentkleur. We brengen vervolgens met ‘gewone’ make-up een lijntje om uw lippen aan om de contouren te bepalen. Omdat dit niet permanent is, kunt u zien wat het resultaat kan zijn zonder dat u daar direct aan vast zit. Bent u niet direct tevreden over de contouren en pigmentkleur, dan passen we dit eenvoudig aan aan uw wensen. Dit proces herhalen wij totdat u voor de volle 100% tevreden bent met de (met make-up) getekende lippen. 

Hierna beginnen we met het aanbrengen van de permanente make-up. U kiest voor het aanbrengen van alleen een lipliner (contouren) of voor het aanbrengen van full lips (waarbij de gehele lippen worden ingekleurd). Al na de eerste behandeling is het resultaat direct zichtbaar. Houd er wel rekening mee dat de behandeling wellicht nog een of twee keer moet worden herhaald voor een optimaal resultaat. Dit komt omdat, na het zetten van de permanente make-up, uw huid licht kan gaan vervellen, waardoor het pigment een beetje afneemt. De huid kan een beetje trekkerig aanvoelen en kan mogelijk een klein beetje zwellen. Hierover hoeft u zich geen zorgen te maken want dit hoort bij het ‘genezen’ van de behandeling.

Video

Video’s over permanente make-up

Dorien heeft in verschillende tv-programma’s verteld over Permanente Make-Up (PMU). Nieuwsgierig naar de ins & outs en zien hoe de behandeling in z’n werk gaat? Bekijk het hier!Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Geverifieerde reviews en ervaringen PMU / Permanente Make-Up

Onze recensies zijn afkomstig van KliniekErvaringen.nl; een informatief platform voor diverse behandelingen. Het werkt met geverifieerde ervaringen en reviews van echte klanten.

Klik hier en lees hier de geverifieerde recensies over permanente make-up (PMU) bij Dorien.nl.

Prijzen

Prijzen Permanente Make-up Lippen

Lipcontour incl. nacontrole € 279,00
Full lips incl. nacontrole € 450,00

 

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief