PMU lippen

permanente make-up PMU lippen Dorien

PMU lippen – volle lippen met mooie contouren

Naarmate u ouder wordt, wordt de kleur van uw lippen bleker en vervagen de contouren. Het resultaat is een onregelmatige liplijn. Het zetten van een liplijntje door middel van permanente make-up (ook wel PMU lippen genoemd), corrigeert de lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen. Een liplijntje of lipliner biedt de mogelijkheid om lipcontouren te accentueren en uw lippen voller te laten lijken. En natuurlijk bespaart het dagelijks tijd om een goed liplijntje te zetten.

Permanente make-up PMU lippen voor Dorien.nl

Permanente make-up lippen voor

Permanente make-up PMU lippen na Dorien.nl

Permanente make-up lippen na

* De resultaten kunnen per cliënt verschillen.

 

Behandeling PMU lippen

Tijdens de eerste afspraak bekijkt onze gecertificeerde schoonheidsspecialiste uw gezicht en lippen. Zo analyseren wij de gezichtsvorm en de pigmentkleur. We brengen vervolgens met ‘gewone’ make-up een lijntje om uw lippen aan. Omdat dit niet permanent is, kunt u zien wat het resultaat kan zijn zonder dat u daar direct aan vast zit. Bent u niet direct tevreden over de contouren en pigmentkleur, dan passen we dit eenvoudig aan aan uw wensen. Dit proces herhalen wij totdat u voor de volle 100% tevreden bent met de (met make-up) getekende lipliner.

Hierna beginnen we met het aanbrengen van de permanente make-up. Al na de eerste behandeling is het resultaat direct zichtbaar. Houd er wel rekening mee dat de behandeling wellicht nog een of twee keer moet worden herhaald voor een optimaal resultaat. Dit komt omdat, na het zetten van de permanente make-up, uw huid licht kan gaan vervellen, waardoor het pigment een beetje afneemt. De huid kan een beetje trekkerig aanvoelen en kan mogelijk een klein beetje zwellen. Hierover hoeft u zich geen zorgen te maken want dit hoort bij het ‘genezen’ van de behandeling.

Klik hier voor algemene informatie over permanente make-up ofwel PMU.

Wilt u een afspraak met ons maken? Klik hier.

Video


Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Nathalie

Lang getwijfeld of ik het wel moet doen, uiteindelijk toch gedaan. Het resultaat is echt super.

Prijzen

Prijzen Permanente Make-up Lippen

Lipcontour incl. nacontrole € 279,00

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief