It’s Beautytime

Beautyboek Dorien.nl Anti-Ageing Center

Beautyboek It’s Beautytime

Al vele jaren is Dorien Schonenberg, eigenaresse van Dorien.nl Anti-Ageing Center, het boegbeeld van alles wat te maken heeft met schoonheid en anti-ageing. Afgelopen jaren beantwoordde ze honderden vragen van klanten, kijkers en lezers. Zo geeft Dorien beautyadvies op RTL4 in het wekelijkse beauty- en lifestyleprogramma 4Me. Eerder schreef zij iedere week een column voor Weekblad Privé, over vragen en problemen op beautygebied.

Elke huid wordt ouder, daar kunnen we niets aan veranderen. We kunnen echter wel zorgen dat dit zo mooi mogelijk gebeurt en u zo lang mogelijk de frisse, jonge uitstraling houdt die u wenst. Zónder chirurgische ingrepen!”, aldus Dorien Schonenberg. Met dit uitgangspunt schreef zij een 200 pagina’s tellend boek dat vol staat met adviezen en tips over schoonheid en lifestyle voor een frisse, jonge uitstraling op een natuurlijke wijze.

Deel dit prachtige en informatieve boek met vrienden en vriendinnen, zodat ook zij kunnen genieten van een gezonde leefstijl en ook zij er stralend uit kunnen zien!

Het beautyboek van Dorien is verkrijgbaar in onze webshop en bij ons Anti-Ageing Center in Druten.

It's Beautytime binnenzijde It's Beautytime binnenzijde 2

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief