Enjoy Beauty By Dorien

Enjoy Beauty By Dorien banner eigen media

Op 12 mei is de eerste editie gelanceerd van het nieuwe, 120-pagina tellende, magazine Enjoy Beauty By Dorien. De Nederlandse glossy geeft de nieuwste inzichten in en adviezen op het gebied van mooi worden, mooi zijn en (langer) mooi blijven. Maar biedt ook inspirerende reportages over gezondheid, reizen, kuren, muziek- en filmtips, lekker eten en vooral ontspannen. Het magazine heeft een aantal vaste rubrieken, te weten beauty, wellness, portfolio, eat&drink, travel&relax, tips&facts; kortom, body en mind in de breedste zin van het woord. Deze luxueuze glossy heeft een uitnodigende uitstraling dankzij de mooie vormgeving en fotografie.

Cadeautje bij Santé

De eerste uitgave zit als een geschenk in een seal met Santé. Volgende uitgaven van Enjoy Beauty By Dorien kosten € 4,75 en worden verkocht in alle AKO Tijdschriftenwinkels en vele supermarkten en Bruna-filialen.

Band met wellness.nl

Enjoy Beauty By Dorien staat niet op zich; er is een nauwe band met de populaire website wellness.nl. Tussen beiden is een inspirerende samenwerking met genieten als bindende factor. De site informeert, geeft tips en inspireert over wellness in de ruimste zin van het woord; van heerlijke resorts en reizen tot en met beauty, goede voeding en fitness.

 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief