Onze artsen

De artsen van Dorien.nl Anti-Ageing Center

EnFace Clinique

Als expert op het gebied van anti-ageing zien we veel klanten met klachten of problemen op het gebied van huidveroudering. Vele daarvan kunnen wij oplossen met een al dan niet uitgebreid behandelplan dat bestaat uit één of meerdere van de geavanceerde methodes die we aanbieden.

Helaas bereiken ons steeds vaker vragen waar onze huidige oplossingen geen of niet voldoende raad mee weten. Daarom hebben we besloten een samenwerking aan te gaan met twee externe experts op het gebied van het gezicht: aangezichtschirurgen dr. Koen Ingels en dr. Niels van Heerbeek.

Koen en Niels zijn gerenommeerde artsen die zijn verbonden aan het Centrum voor Aangezichtschirurgie van het UMC St Radboud. Daarnaast werken zij in hun eigen EnFace Clinique aan de Groenewoudseweg in Nijmegen. Zij zullen hun kliniek, expertise en vakkundigheid vanaf nu inzetten om samen met Dorien het verouderingsproces van uw gezicht en gezichtshuid mooier te laten verlopen.

Dr. Koen Ingels

Dr. Koen Ingels - Dorien.nl

 

Dr. Koen Ingels heeft zijn KNO-opleiding gevolgd in het Academisch Ziekenhuis Utrecht, waarna hij in verschillende ziekenhuizen werkzaam is geweest. Vanaf 1996 is hij werkzaam in het Universitair Medisch Centrum St Radboud Nijmegen, waar hij mede het Centrum voor Aangezichtschirurgie oprichtte. Sinds 2008 is hij erkend als Plastisch Aangezichtschirurg, waarbij hij zich richt op de aangezichtschirurgie in de breedste zin van het woord. Daarnaast heeft hij meer dan 40 internationale artikelen over dit onderwerp geschreven.

Dr. Niels van Heerbeek

Dr. Niels van Heerbeek - Dorien.nl

 

Dr. Niels van Heerbeek heeft zijn KNO-opleiding gevolgd in het Universitair Medisch Centrum St Radboud Nijmegen, waarna hij een vervolgopleiding in de plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie heeft gevolgd. Sinds 2008 is hij erkend als Plastisch Aangezichtschirurg. Hij heeft meer dan 30 internationale artikelen geschreven en doet daarnaast onderzoek naar mogelijke verbeteringen van de nazorg en van toepassingen binnen de aangezichtschirurgie.

 

Afhankelijk van de ingreep wordt deze uitgevoerd in de vertrouwde omgeving van Dorien Anti-Ageing Center of in de EnFace Clinique. Vrijwel alle ingrepen vinden plaats in dagbehandeling onder lokale verdoving. De voor- en nabehandeling vindt uiteraard in ons instituut in Druten plaats. Vergoeding via uw verzekering is in diverse gevallen mogelijk, afhankelijk van uw polis en de ernst van uw probleem.

De visie van dr. K. Ingels en dr. N. van Heerbeek op huidveroudering leest u hier.

Graag vertellen we u meer over EnFace en de mogelijkheden die onze samenwerking met de kliniek ú biedt. Maak hier gerust een afspraak voor via telefoonnummer(0487) 51 75 34 of ga voor meer informatie naar ons informatieformulier.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief