NIEUW: Ooglift / ooglidcorrectie zonder operatie

ooglift zonder operatie

Nieuw bij Dorien: Plasma ProLift.

Dé ooglidcorrectie / ooglift zonder operatie!

 

De eerste, opvallende tekenen van het ouder worden in het gezicht zijn vaak rimpeltjes rond je ogen en overhangende oogleden. Je ziet er dan vaak vermoeid of somber uit en het kan zelfs je zicht beperken. Wil je af van zware, overhangende oogleden maar zie je op tegen een operatie om de ogen te liften? Dan is onze nieuwe ooglift / ooglidcorrectie-behandeling met de Jett Plasma Lift Profi dé oplossing!

ooglidcorrectie apparaat dorien

Hét alternatief voor chirurgische ingrepen

We werken bij Dorien.nl met de nieuwste generatie technologie voor huidverstrakking en stimulering van de collageen aanmaak van de oogleden. De ooglift-behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. En voor jong en oud*… En daarmee is het een fantastisch alternatief voor chirurgische ingrepen zonder prikken en snijden! En ook nog eens zeer betaalbaar en bewezen effectief! En dat (in de meeste gevallen) in slechts één behandeling!

Ooglidcorrectie Dorien

Resultaat ooglift voor/na*

 

apparaat nominatie ooglift 

Bij Dorien werken we met het revolutionaire cosmetische apparaat Jett Plasma Lift Profi. Dit apparaat heeft onlangs de 3e plaats ‘Professional Beauty Product 2017’ behaald uit honderden nominaties. 

 

Alle informatie over de ooglidcorrectie zonder operatie op een rijtje?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief