Lancering ENJOY Beauty By Dorien!

Dinsdag 26 april was het eindelijk zo ver; de lancering van het magazine ENJOY Beauty By Dorien! Een dag waar we ons heel erg op hebben verheugd, en het resultaat mag er zeker wezen.

Er was heel veel landelijke pers aanwezig, om over de lancering van het magazine te berichten. Daar zijn wij bij Beauty By Dorien natuurlijk extra blij mee! Maar ook onze speciale gast, Marianne Timmer, heeft deze dag extra speciaal gemaakt. Dorien overhandigde aan Marianne een cheque ter waarde van €2.500.-. De bestemming van deze cheque blijft nog even een geheim; we houden u natuurlijk op de hoogte. Er werden goodiebags, gevuld met diverse artikelen van de Beauty By Dorien shop, uitgedeeld, en de catering leverde een welkome versnapering.

Het was een feestelijke, geslaagde lancering en perspresentatie. Wij zijn overweldigd door alle positieve en enthousiaste reacties die we hebben gekregen, zowel van de aanwezige pers tijdens de lancering als van onze klanten. Wij zijn ontzettend trots op het magazine en iedereen die eraan mee heeft gewerkt en hopen dat we alle lezers blij kunnen maken het resultaat: leuke en interessante informatie over beauty, in de breedste zin van het woord, gebundeld in een stijlvolle glossy. Magazine ENJOY Beauty By Dorien is deze maand verkrijgbaar bij het blad Santé en verkrijgbaar in 6400 winkels in Nederland, waaronder AKO shops, Albert Heijn, Bruna, Primera en Jumbo.

 

enjoy-sfeer-01 enjoy-sfeer-02 enjoy-sfeer-03
enjoy-sfeer-04 enjoy-sfeer-05 enjoy-sfeer-06
enjoy-sfeer-07 enjoy-sfeer-08 enjoy-sfeer-09
enjoy-sfeer-10 Sante_magazine_enjoy_website

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief