Dorien.nl viert haar 30-jarig jubileum

Dorien jubileum

Dorien.nl viert parelen jubileum!

Dorien.nl bestaat dit jaar 30 jaar en we vieren dus een parelen jubileum. Een prachtige mijlpaal waar we ontzettend trots op zijn. De afgelopen 30 jaar zijn we uitgegroeid tot een groot instituut met 17 schoonheidsspecialistes en klanten uit het gehele land. Op het gebied van onder meer schoonheid, anti-ageing, vet verwijderen en permanente make-up behoren we bij de topinstituten van ons land.

Wie jarig is trakteert!

We vieren dit jaar dus feest; en wie jarig is trakteert! Wij doen dat met fantastische acties, een prachtig jubileummagazine en kortingen op producten van Beauty by Dorien en behandelingen. Bekijk hier de momenteel lopende jubileumactie(s). 

Op naar het volgende jubileum

“Ik kijk met ontzettend veel plezier terug op de afgelopen 30 jaar waarin zoveel is gebeurd en we zo hard zijn gegroeid”, zegt Dorien. “En al die tijd was het uitgangspunt dezelfde: het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige en effectieve behandelingen die iedere klant laten stralen. Maar ik kijk ook met heel veel plezier vooruit naar de mooie dingen die nog gaan komen. Want Dorien.nl staat nooit stil en zal altijd voorop blijven lopen in beautyland.”

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief