Hydra-boost 2=1 actie

2=1 Hydra Boost actie Dorien nieuws

2=1 Hydra Boost-actie!
Samen genieten voor de prijs van één!

Van € 167,00 voor € 83,50

Reserveer nu onze Hydra Boost-behandeling en geniet met z’n tweeën voor de prijs van één*! Kom met je vriend(in), partner, vader of moeder, zus of broer of collega naar Dorien. En geniet samen van de exclusieve schoonheidsbehandeling die de huid diep reinigt en hydrateert. Het resultaat? Een ‘vernieuwde huid’ die er frisser en jonger uitziet. En weer straalt!

Hydra Boost gezichtsbehandeling

Hydra Boost is een revolutionaire gezichtsbehandeling. Tijdens deze behandeling wordt de huid diep gereinigd, gehydrateerd en wordt de zuurstofvoorziening van de huidcellen drastisch verbeterd. De innovatieve apparatuur met elektrodes geeft lichte, pijnloze stroomschokjes af waardoor de huid beter in staat is om afvalstoffen af te voeren en werkstoffen uit verzorgingsproducten op te nemen. Bovendien wordt ook de aanmaak van collageen gestimuleerd, met als gevolg een zichtbaar liftend effect en een verbeterde huidstructuur.

Bij de Hydra-boost behandeling maken wij uitsluitend gebruik van de salonproducten uit de exclusieve Beauty by Dorien huidverbeteringslijn. Het resultaat is een stralende, gehydrateerde en zuivere huid die weer helemaal in topconditie is. Poriën, wallen en plooien verdwijnen zienderogen en uw huid kan er weer tegenaan. 

 

Hydra Boost cryo-kop Dorien.nlHydra Boost kop Dorien.nlHydra Boost kop rimpeltjes bovenlip Dorien.nl

 

Lees hier alle over de Hydra Boost behandeling voor vrouwen.

Lees hier alle over de Hydra Boost behandeling voor mannen.

 * de actie geldt voor nieuwe behandelingen/afspraken in oktober.

 

Profiteer nu van deze aanbieding en boek de Hydra Boost gezichtsbehandeling direct!

Bel ons op 0487 – 517534 voor vragen of het maken van een afspraak. Of vul onderstaand formulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen:

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief