Exclusieve samenwerking met JK-Nederland!

JK Beauty Angel dorien

Wij zijn enorm trots te kunnen melden dat Beauty By Dorien een exclusieve samenwerking is aangegaan met JK-Nederland; dé toonaangevende leverancier op het gebied van collageen apparatuur. JK-Nederland is leverancier van de Beauty Angel; dit technologische hoogstandje staat in Nederland bij zo’n 150 salons en wordt gezien als de absolute topper op het gebied van het stimuleren van de aanmaak van collageen. De gelijknamige behandeling wordt dan ook veelal omschreven als een echte wellness- en lichtbehandeling. Ook bij Dorien voeren wij de Beauty Angel behandeling uit.

Beste resultaten met Beauty By Dorien

De Beauty Angel behandeling is een unieke combinatie van lichtbehandeling én verzorgingsproducten voor een stralende teint en een strakke huid. Na veelvuldig onderzoek en vele testfases, is de Gold Collagen Booster Gel van onze eigen huidverbeteringslijn Beauty By Dorien als absolute topper uit de bus gekomen. Vandaar dat JK-Nederland een exclusieve samenwerking aangaat met het merk waar we zo trots op zijn. En gaat u genieten van een behandeling met de Beauty Angel bij een van de Nederlandse aanbieders? Dan geniet u automatisch van onze heerlijke collageen-gel.

Beauty Angel Powered by Dorien

Speciaal voor JK-Nederland is de booster gel uitgebracht onder de naam Beauty Angel Powered by Dorien. Deze gel wordt gebruikt in de salon voordat u onder de Beauty Angel gaat, maar is ook beschikbaar voor thuisgebruik. De gel wordt geleverd met het hygiënische airless-pompsysteem. Dit zorgt voor optimaal behoud van de unieke ingrediënten. Bovendien zorgt het ervoor dat er geen crème verloren gaat.

Medicaltravel op RTL4

In de uitzending van 12 maart 2017 besteedde het programma Medicaltravel op RTL4 aandacht aan deze exclusieve samenwerking:

 

 

In de uitzending van 19 maart 2017 bezocht Dorien de Beauty Market in Rotterdam waar wordt gewerkt met deze gel/serum:

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief