Dorien ontvangt 2e Soprano ICE Platinum

Op maandag 9 maart heeft Dorien, uit handen van Fernon Wibier van BlooMEDical, een tweede Soprano ICE Platinum in ontvangst genomen.

 

2e soprano ice platinum

 

De vraag naar behandelingen was groot en groeide met de dag. Met de zomer in aantocht, neemt de vraag naar definitief ontharen altijd een vlucht. Met de komst van het tweede apparaat kunnen we alle vraag weer aan. Zo kunt u op korte termijn een behandeling starten en voortzetten.

Dorien: “Op papier was de Soprano ICE Platinum al niet te evenaren. Toen we ermee aan het werk gingen, overtrof dat echter al onze verwachtingen. Het is écht razendsnel, vrijwel pijnloos en ook geschikt voor de donkere huid. Met de Soprano ICE Platinum hebben we het beste van het beste in huis gehaald op het gebied van definitief ontharen. En dat vinden niet alleen wij, maar ook onze klanten.”

 

Definitief ontharen 2.0
Dorien.nl is als ANBOS erkend specialist ontharingstechnieken al een kleine twintig jaar bezig met definitief ontharen. Altijd met de beste apparatuur en de beste ontharingsspecialisten. De markt van professionele ontharingsapparatuur heeft zich de laatste jaren enorme ontwikkeld. Deze nieuwe ontwikkelingen komen samen in de Soprano ICE Platinum; het eerste en enige apparaat dat de drie meest effectieve lasergolflengten combineert. De effectieve behandeling is veilig, snel, pijnloos en is ook geschikt voor de getinte en donkere huid. Met de Soprano ICE Platinum tillen we onze behandelingen voor permanent ontharen naar het hoogste plan.

Klik hier voor informatie over definitief ontharen voor vrouwen
Klik hier voor informatie over definitief ontharen voor mannen
Klik hier voor het aanvragen van een gratis én vrijblijvend consult 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief