Manicure/Pedicure

Manicure/pedicure behandeling bij Dorien.nl

Manicure/pedicure behandeling

Ook voor een manicure/pedicure behandeling bij u bij anti-ageing center in goede handen.

Uw handen zijn de gehele dag – zeven dagen per week en 365 dagen per jaar – in ‘gebruik’. Het is dan ook goed om hier voldoende aandacht aan te besteden. Droge lucht, zon, temperatuurwisseling, tuinieren, schoonmaakmiddelen en dergelijke plegen dagelijks een aanslag op uw handen. Een manicure behandeling is een weldaad voor uw handen. 

Pijnlijke voeten, wie heeft dat niet van tijd tot tijd? Blijven tobben of zelf wat proberen leidt vaak alleen maar tot meer problemen. Terwijl een  pedicure behandeling bij Dorien.nl vaak binnen een behandeling van circa een half uur uw voeten in betere conditie brengt.

De mogelijkheden van manicure/pedicure

Manicure

Een manicure-behandeling bestaat uit hand- en nagelverzorging. Hierbij wordt de nadruk gelegd op de conditie van de natuurlijke nagel en de huid van de handen. De nagels worden in vorm gevijld, gepolijst en de nagelriemen worden verzorgd.

Pedicure

Hebt u last van likdoorns, ingegroeide nagels, eelt of pijnlijke, vermoeide voeten? Na een deskundige behandeling voelt u zich een ander mens. En wanneer u de deur uit wandelt, hebben uw teennagels misschien wel een mooi kleurtje!

Prijzen

Manicure  
Manicure € 29,50
Paraffine-pakking incl. peeling € 22,50

 

Pedicure  
Pedicure Spa de luxe incl. scrub + massage € 51,50
Pedicure basic € 34,50
Extra lakken € 9,95

 

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief