Manicure/Pedicure

manicure_pedicure

Een professionele aanpak voor handen en voeten

Als u bedenkt dat uw handen de gehele dag – zeven dagen per week en 365 dagen per jaar – in ‘gebruik’ zijn, zou het goed zijn voldoende aandacht aan ze te besteden. Droge lucht, zon, temperatuurwisseling, tuinieren, schoonmaakmiddelen en dergelijke plegen dagelijks een aanslag op uw handen. Een manicurebehandeling is een weldaad voor uw handen. Ook voor de hedendaagse man zijn verzorgde handen een visitekaartje.

Pijnlijke voeten, wie heeft dat niet van tijd tot tijd? Blijven tobben of zelf wat proberen leidt vaak alleen maar tot meer problemen. Terwijl de pedicure vaak pijnloos en binnen een behandeling van circa een half uur uw voeten in betere conditie brengt.

De mogelijkheden

Manicure

Een manicurebehandeling bestaat uit hand- en nagelverzorging. Hierbij wordt de nadruk gelegd op de conditie van de natuurlijke nagel en de huid van de handen. De nagels worden in vorm gevijld, gepolijst en de nagelriemen worden verzorgd.

Pedicure

Hebt u last van likdoorns, ingegroeide nagels, eelt of pijnlijke, vermoeide voeten? Na een deskundige behandeling voelt u zich een ander mens. En wanneer u de deur uit wandelt, hebben uw teennagels misschien wel een mooi kleurtje!

Prijzen

Manicure 
Manicure€ 29,50
Paraffine-pakking incl. peeling€ 22,50

 

Pedicure 
Pedicure Spa de luxe incl. scrub + massage€ 51,50
Pedicure basic€ 34,50
Extra lakken€ 9,95

 

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief