Littekens verwijderen

Littekens op het lichaam verwijderen

Bij Dorien.nl Anti-Ageing Center hebben we zeer geavanceerde apparatuur in huis waarmee wij het verminderen en verwijderen van meerdere soorten littekens vakkundig, veilig en effectief kunnen uitvoeren*.

Wij verminderen/verwijderen littekens op het lichaam van:

  • acne
  • puistjes
  • striae

Verwijderen striae

Striae is een veelvoorkomend huidprobleem. Het zijn paars-rode strepen op buik, benen of andere plekken op het lichaam,. Na verloop van tijd veranderen deze in witte striemen op het lichaam. Dit wordt veroorzaakt door overmatige uitrekking van de huid. Veelvoorkomende oorzaken van striae zijn zwangerschap, gewichtstoename en een groeispurt. Striae is niet pijnlijk of schadelijk, maar veel mensen willen af van striae. Bij Dorien Anti-Ageing Center behandelen we striae met behulp van lichttherapie. Door deze lichaamsbehandeling kunnen de striemen op benen of buik op ten duur vervagen en kunnen we striae verminderen.

Behandelmethodes littekens verwijderen

Littekens op het lichaam, bijvoorbeeld op de rug door acne, kunnen uw uiterlijk erg ontsieren. Soms zorgt dit voor psychische problemen. Wij kunnen deze littekens aanpakken met diverse behandelmethoden.

Voordat we een litteken-behandeling starten, maken wij een grondige analyse van uw huid en het probleem. De behandeling stemmen wij daarop af. Een greep uit de mogelijkheden:

Beauty-Tec Sim

De Beauty-Tec Sim is een indrukwekkend apparaat uit Duitsland, waarvan de hoogwaardige technologie vakkundig oedeemvorming, acne en littekens bestrijdt. Deze behandeling is ook geschikt voor mensen met een zeer gevoelige huid!

Harmony XL

Harmony XL is een hightech apparaat waarin maar liefst negen technologieën worden gecombineerd. De lichtbehandelingen kunnen op de meest lastige en gevoelige plekken een litteken verwijderen.

Ultra-microdermabrasie

De microkristallen in Ultra-microdermabrasie hebben een huidvernieuwend effect en sluizen direct werkzame stoffen in de vernieuwde huid in. Geschikt voor littekens van puistjes littekens en acne.

Vragen of geïnteresseerd in een afspraak? Neem contact op met Dorien.nl en maak een afspraak voor een huidanalyse.

Kijk hier voor de volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief