Littekens verwijderen

Bij Dorien.nl Anti-Ageing Center hebben we zeer geavanceerde apparatuur in huis waarmee wij het verminderen en verwijderen van meerdere soorten littekens vakkundig, veilig en effectief kunnen uitvoeren*.

Wij verminderen/verwijderen littekens van:

  • acne
  • puistjes
  • striae

Behandelmethodes littekens verwijderen

Littekens in het gezicht, bijvoorbeeld door acne, kunnen uw uiterlijk erg ontsieren en kunnen soms voor psychische problemen zorgen. Wij kunnen deze littekens aanpakken met diverse behandelmethoden.

Voordat wij aan een litteken-behandeling beginnen, maken wij eerst een grondige analyse van uw huid en het probleem. De behandeling stemmen wij daarop af. Een greep uit de mogelijkheden:

Beauty-Tec Sim

De Beauty-Tec Sim is een indrukwekkend apparaat uit Duitsland, waarvan de hoogwaardige technologie vakkundig oedeemvorming, acne en littekens bestrijdt. Ook geschikt voor mensen met een zeer gevoelige huid!

Harmony XL

De Harmony XL is een hightech apparaat waarin maar liefst negen technologieën kunnen worden gecombineerd. De lichtbehandelingen kunnen op de meest lastige en gevoelige plekken een litteken verwijderen, zoals littekens in het gezicht.

Ultra-microdermabrasie

De microkristallen in Ultra-microdermabrasie hebben een huidvernieuwend effect en sluizen direct werkzame stoffen in de vernieuwde huid in. Geschikt voor littekens van puistjes littekens en acne.

Vragen of geïnteresseerd in een afspraak? Neem contact op met Dorien.nl en maak een afspraak voor een huidanalyse.

Kijk hier voor de volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief