Huidspecialist

Kwaliteitskeurmerk Huidspecialist

Dorien.nl erkend door huidspecialist-keurmerk-paars Dorien.nl is erkend door de HUIDspecialist ®, het kwaliteitsmerk voor de huidverzorgingsbranche. Daarmee staat ons instituut garant voor professionaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van huidverbetering en huidverzorging.

HUIDspecialist® is de enige organisatie in de huidverzorgingsbranche die bedrijven controleert op uiteenlopende zaken als: een serieuze bedrijfsvoering, vakkennis, veiligheid ten opzichte van behandelingen en producten, betrouwbaarheid en hygiëne. Bij Dorien.nl werken wij uitsluitend met gediplomeerde specialistes en hoogstaande apparatuur.

OXYJet zuurstofbehandeling huidspecialist

Droge huid

Een droge huid, bijvoorbeeld door overmatig zonnen of hormonale invloeden, draagt bij aan veroudering de huid. Bij Dorien.nl kunnen wij deze huidveroudering tegengaan. Wij onderwerpen uw huid eerst aan een grondige huidanalyse. Naar aanleiding hiervan bespreken wij met u de mogelijkheden van huidverstrakking en huidverjonging. Wij kennen verschillende methodes voor huidverbetering en ook voor u is een mooie gezonde huid mogelijk! Bij Doriens huidkliniek begrijpen wij: een gezonde huid betekent een mooie huid. Daarom zijn al onze behandelingen duurzaam en van hoge kwaliteit. Ook voor de oudere huid kent Dorien.nl oplossingen en behandelingen waardoor uw huid weer fris en gezond wordt.

Jonge en gezonde huid

Eén van onze behandelingen is de Lift 6. Het resultaat van deze methode is dat het bindweefsel wordt gestimuleerd, wat de huid versterkt en verstevigt. De Lift 6 bewerkt de huid op een wijze dat deze weer zelf aan het werk gaat. Daardoor worden belangrijke stoffen zoals collageen en elastine weer aangemaakt. Hierdoor verbetert de elasticiteit van de huid. Wilt u graag eens ervaren hoe de Lift 6 werkt, neem dan contact met ons op. Ter kennismaking zal één van onze huidspecialisten u een gratis behandeling van vijf minuten geven.

huidverjonging dorien

Advies

Kom eens langs bij huidspecialist Dorien.nl. Voor vragen en opmerkingen of een afspraak voor een behandeling kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij zijn. bereikbaar op het telefoonnummer: 0487-517534. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op deze website invullen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief