Reiniging en maskers

Reiniging en maskers; omdat iedere huid verzorging nodig heeft!

Iedere huid – jong, oud, droog, vet – heeft verzorging nodig. Veel mensen hebben wel eens last van onzuiverheden in het gezicht. Deze ontstaan soms van binnenuit, maar vaak ook door invloeden van buitenaf, zoals de zon, droge lucht door de centrale verwarming of rook. Deze invloeden hebben een negatief effect op uw huid. Bij Schoonheidsinstituut Dorien kunt u rekenen op verzorging die precies op uw huid is afgestemd en daardoor maximaal effect zal hebben. Onze schoonheidsspecialistes staan daarvoor garant! Een goede huidanalyse vormt altijd de basis van onze behandelingen.

De geheimen van de reinigingsbehandeling

Onze intensieve reinigingsbehandelingen en maskers doen wonderen voor uw huid. Of u nu een droge of vette huid heeft, of een glad of meer getekend gezicht, de deskundige medewerksters van Schoonheidsinstituut Dorien weten wat uw huid nodig heeft. Zij analyseren uw huidtype en adviseren vervolgens over de behandeling die bij u past.

Huidverzorgingslijn Beauty By Dorien

Voor de reinigingsbehandelingen en maskers gebruiken we producten uit onze eigen huidverzorgingslijn Beauty By Dorien. Een exclusieve lijn huidverzorgingsproducten en huidverbeteringsproducten die hun waarde inmiddels ruimschoots hebben bewezen. 

Wilt u ook thuis kunnen genieten van dat heerlijke salongevoel? De producten van Beauty By Dorien zijn ook voor thuisgebruik verkrijgbaar. Bekijk hier ons ruime aanbod huidverzorgingsproducten van onze eigen huidverzorgingslijn Beauty By Dorien.

OXYJet_schoonheidsbehandeling-Dorien.nl reiniging en maskers

Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Nelly

Afgelopen week heb ik genoten van een heerlijke reinigingsbehandeling bij Dorien. Na afloop had ik weer een fris en stralend gevoel. Zeker voor herhaling vatbaar! Ook maar meteen een potje van Beauty By Dorien voor thuis meegenomen..

Roos

Volgende week heb ik een gala waarbij ik er natuurlijk op en top uit wil zien. Daarom ben ik gisteren bij het schoonheidsinstituut van Dorien geweest voor een reinigingsbehandeling en een masker. Dit is erg goed bevallen! Eerst een huidanalyse gekregen en vervolgens door de specialiste behandeld. Mijn huid voelt weer fris en zacht, helemaal ready voor het gala! 

Moniek

Ik zie elke keer weer die onzuiverheden in mijn gezicht, ondanks dat ik mijn huid volgens mij prima verzorg. Tijd dus voor een intensieve reiniging en een afspraak gemaakt bij Dorien.nl. Na een ontspannen behandeling en een masker is mijn huid weer als herboren. Voelt heerlijk zacht. Bedankt.

Prijzen

Reiniging ½  uur:        € 34,95

Reiniging + masker:    € 41,50

 Klik hier voor onze volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief