Permanente make-up

permanente make-up Dorien pmu

Permanente make-up*

Wilt u altijd verzorgd voor de dag komen? Dan biedt permanente make-up (PMU) wellicht voor u de oplossing! Door te kiezen voor PMU, zorgt u ervoor dat u er op ieder moment van de dag goed uit ziet. Bovendien bespaart het veel tijd en ergernissen. U hoeft zich bijvoorbeeld geen zorgen meer te maken over uw make-up als het regent of als u gaat sporten.

Permanente make-up (PMU) bij Dorien

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van permanente make-up. Bij Dorien.nl is het mogelijk permanente lipliner, permanente eyeliner of permanente wenkbrauwen te laten aanbrengen. 

 • Ogen: permanente eyeliner. Eyeliner is het aanbrengen van een lijntje rondom de ogen. U kunt kiezen voor eyeliner boven het oog, onder het oog of boven én onder het oog. Lees hier meer over onze permanente eyeliner behandeling.
 • Lippen: accentueren contouren lippen. Het zetten van een liplijntje door middel van permanente make-up corrigeert de lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen. Meer informatie over onze permanente make-up voor de lippen vindt u hier.
 • Wenkbrauwen: hairstrokes en powder brows. Door middel van de revolutionaire hairstroke techniek krijgen uw wenkbrauwen een mooie, natuurlijke en volle look. Powder brows geven uw wenkbrauwen een mooie poederlook; dé trend van dit moment. Lees hier meer over PMU wenkbrauwen hairstrokes en powder brows.

Voordelen permanente make-up (PMU) op een rijtje

  • U bespaart tijd
  • U ziet er altijd verzorgd uit
  • Nooit meer uitgelopen make-up
  • U hoeft zich geen zorgen te maken over uw make-up

Algemeen

Verschil tussen permanente make-up en een tatoeage

Permanente make-up of PMU is het inbrengen van kleurpigmenten in de lederhuid (de huidlaag onder de opperhuid). PMU lijkt qua techniek op een tatoeage maar wordt in een andere huidlaag aangebracht. Het verschil is dat een tatoeage permanent is en permanente make-up (anders dan de benaming doet vermoeden) niet. De tijd dat permanente make-up blijft zitten varieert namelijk van persoon tot persoon. Het heeft onder meer te maken met celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV-licht.

huidlagen

 

PMU bij Dorien is GGD-goedgekeurd GGD Goedgekeurd

De behandelingen bij Dorien worden uitsluitend uitgevoerd door gediplomeerde specialistes en zijn GGD-goedgekeurd. In Nederland geldt een wet die van toepassing is op het aanbrengen van cosmetische tatoeages en permanente make-up. Het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid heeft hygiënerichtlijnen opgesteld en de behandelaars zijn verplicht deze richtlijnen na te leven. De GGD en Voedsel en Waren Autoriteit controleren een keer per twee jaar of de behandelaars zich houden aan de richtlijnen.

Behandeling

Overweegt u permanente make-up?

Wij begrijpen dat het laten zetten van PMU best een grote stap is. Bij Dorien.nl Anti-Ageing Center zijn wij al ruim 15 jaar gespecialiseerd in schoonheid en uiterlijke verzorging en hebben we een behandelmethode waardoor u gegarandeerd tevreden de deur uit gaat. De behandeling ziet er bij Dorien.nl als volgt uit:

 • Tijdens uw eerste afspraak bespreken we alle mogelijkheden. We bekijken uw gezicht en brengen met ‘gewone’ make-up een lijntje om uw ogen aan, kleuren uw wenkbrauwen in of tekenen een lijntje om uw lippen. Omdat het in eerste instantie niet permanent is, kunt u zien wat het resultaat zal zijn zonder dat u daar direct aan vast zit. Mocht u niet direct tevreden zijn dan passen we het aan. Dit proces herhalen wij totdat u 100% tevreden bent met uw getekende eyeliner, lipliner of wenkbrauwen.
 • Pas als u 100% tevreden bent zullen wij beginnen met het aanbrengen van de permanente make-up. Na de eerste behandeling zal het resultaat direct zichtbaar zijn. Echter moet u wel rekening houden met het feit dat de behandeling wellicht nog een of twee keer herhaald moet worden. Na het plaatsen van de permanente make-up zal uw huid gaan vervellen waardoor het pigment een beetje afneemt. Vaak wordt er gedacht dat het aanbrengen net zo pijnlijk is als het zetten van een tatoeage. Dat is onjuist! Omdat de naald minder diep de huid in gaat, is het minder pijnlijk.

 

Permanente make-up wenkbrauwen voor

PMU wenkbrauwen voor

Permanente make-up wenkbrauwen na

PMU wenkbrauwen na de behandeling

Permanente make-up lippen voor Dorien.nl

PMU lippen voor

Permanente make-up lippen na Dorien.nl

PMU lipen na

Permanente make-up ogen voor Dorien.nl

PMU ogen voor

Permanente make-up ogen naDorien.nl

PMU ogen na

 

Video

Video’s over permanente make-up

Dorien heeft in verschillende tv-programma’s verteld over Permanente Make-Up (PMU). Nieuwsgierig naar de ins & outs en zien hoe de behandeling in z’n werk gaat? Bekijk het hier!


Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

 

Geverifieerde reviews en ervaringen PMU / Permanente Make-Up

Onze recensies zijn afkomstig van KliniekErvaringen.nl; een informatief platform voor diverse behandelingen. Het werkt met geverifieerde ervaringen en reviews van echte klanten.

Klik hier en lees hier de geverifieerde recensies over permanente make-up (PMU) bij Dorien.nl.

Prijzen

Ooglid boven: €159,50

Ooglid onder: €159,50

Oogleden onder + boven incl. nacontrole: €279,00 

Lipcontour incl. nacontrole: €279,00

Wenkbrauwen, incl. nacontrole: €279,00

powder brows, incl. nacontrole: €329,00

 

 Klik hier voor onze volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief