Permanente make-up

permanente make-up Dorien pmu

Permanente make-up*

Wilt u altijd verzorgd voor de dag komen? Dan biedt permanente make-up voor u de oplossing! Door permanente oogmake-up aan te brengen, een lijntje om uw lippen te laten tatoeëren of uw wenkbrauwen laten tatoeëren, zorgt u ervoor dat u er op ieder moment van de dag goed uit ziet. Bovendien bespaart het veel tijd en ergernissen. U hoeft zich bijvoorbeeld geen zorgen te maken over uw make-up als het regent of als u gaat sporten.

Verschil tussen permanente make-up en een tatoeage

Permanente make-up of PMU is het inbrengen van kleurpigmenten in de lederhuid (de huidlaag onder de opperhuid). PMU lijkt qua techniek op een tatoeage maar wordt in een andere huidlaag aangebracht. Het verschil is dat een tatoeage permanent is en permanente make-up (anders dan de benaming doet vermoeden) niet. De tijd dat permanente make-up blijft zitten varieert namelijk van persoon tot persoon. Het heeft onder meer te maken met celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV-licht.

huidlagen

Overweegt u permanente make-up?

Wij begrijpen dat het laten zetten van permanente make up best een grote stap is. Bij Dorien.nl Anti-Ageing Center zijn wij al ruim 15 jaar gespecialiseerd in schoonheid en uiterlijke verzorging en hebben we een behandelmethode waardoor u gegarandeerd tevreden de deur uit gaat. De behandeling ziet er bij Dorien.nl als volgt uit:

  • Tijdens uw eerste afspraak bespreken we alle mogelijkheden. We bekijken uw gezicht en brengen met ‘gewone’ make-up een lijntje om uw ogen aan, kleuren uw wenkbrauwen in of tekenen een lijntje om uw lippen. Omdat het in eerste instantie niet permanent is, kunt u zien wat het resultaat zal zijn zonder dat u daar direct aan vast zit. Mocht u niet direct tevreden zijn dan passen we het aan. Dit proces herhalen wij totdat u 100% tevreden bent met uw getekende eyeliner, lipliner of wenkbrauwen.
  • Pas als u 100% tevreden bent zullen wij beginnen met het aanbrengen van de permanente make-up. Na de eerste behandeling zal het resultaat direct zichtbaar zijn. Echter moet u wel rekening houden met het feit dat de behandeling wellicht nog een of twee keer herhaald moet worden. Na het plaatsen van de permanente make-up zal uw huid gaan vervellen waardoor het pigment een beetje afneemt. Vaak wordt er gedacht dat het aanbrengen net zo pijnlijk is als het zetten van een tatoeage. Dat is onjuist! Omdat de naald minder diep de huid in gaat, is het minder pijnlijk.

GGD-goedgekeurd GGD Goedgekeurd

De behandelingen bij Dorien worden uitsluitend uitgevoerd door gediplomeerde specialistes en zijn GGD-goedgekeurd. In Nederland geldt een wet die van toepassing is op het aanbrengen van cosmetische tatoeages en permanente make-up. Het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid heeft hygiënerichtlijnen opgesteld en de behandelaars zijn verplicht deze richtlijnen na te leven. De GGD en Voedsel en Waren Autoriteit controleren een keer per twee jaar of de behandelaars zich houden aan de richtlijnen.

Mogelijkheden permanente make-up

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van permanente make-up. Bij Dorien.nl is het mogelijk permanente lipliner, permanente eyeliner of permanente wenkbrauwen te laten aanbrengen. Bent u benieuwd naar de resultaten, heeft u vragen of bent u op zoek naar ervaringen van een aantal van onze klanten? Dat begrijpen wij! Op deze pagina vindt u hier uitgebreide informatie over.

Permanente make-up wenkbrauwen voor

Permanente make-up wenkbrauwen voor

Permanente make-up wenkbrauwen na

en na…

Permanente make-up lippen voor Dorien.nl

Permanente make-up lippen voor

Permanente make-up lippen na Dorien.nl

en na…

Permanente make-up ogen voor Dorien.nl

Permanente make-up ogen voor

Permanente make-up ogen naDorien.nl

en na…

Afspraak maken of vragen

U kunt ons maandag tot en met zaterdag bereiken op 0487-517534. U kunt ook gebruik maken van het online contactformulier. Wij nemen dan contact met u op.

Video


Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Lisa

Ik moest elke ochtend mijn wenkbrauwen bijtekenen en was daar behoorlijk klaar mee. Uiteindelijk besloten permanente wenkbrauwen te laten zetten. Het was eerst nog een beetje donker maar na het vervellen was het precies goed. Voelde ook bijna niets van de behandeling. Enorm blij met het eindresultaat!

Noor

Mijn lippen zijn nogal vaal van zichzelf. Een lipliner met lippenstift deed altijd veel voor de kleur en vorm maar die moest ik dan telkens opnieuw aanbrengen. Dat is me een klus.. Gelukkig hoef ik daar nu niet meer aan te denken. Mijn lippen lijken voller en ik heb meer tijd over in de ochtend!

Prijzen

Ooglid boven: €159,50

Ooglid onder: €159,50

Oogleden onder + boven incl. nacontrole: €279,00 

Lipcontour incl. nacontrole: €279,00

Wenkbrauwen incl. nacontrole: €279,00

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief