Littekens verwijderen

littekens verwijderen Dorien Anti Ageing Center

Littekens in het gezicht 

Bij Anti-Ageing Center Dorien zijn wij expert op het gebied van littekens verwijderen of verminderen. Wij hebben hiervoor de meest geavanceerde apparatuur in huis. Dit doen wij vakkundig, veilig en effectief. Wij behandelen de verschillende littekens in het gezicht:

Acne littekens verwijderen

Acne is een veel voorkomende huidaandoening die vaak tijdens de puberteit ontstaat. Het kan blijvende ontsiering zoals putjes en acne littekens veroorzaken. Littekens van puistjes of acne kunnen het gezicht en uiterlijk erg ontsieren. Hierdoor kunt u zich ongemakkelijk of onzeker voelen. Soms veroorzaken deze littekens zelfs psychische problemen. Dorien Anti-Ageing Center behandelt uw acne littekens. De gezichtsbehandeling leidt tot huidverbetering die de slechte huid zachter, gladder en egaler maakt. Wij kunnen zowel recente als oude acne littekens verminderen en verwijderen. 

Littekens verwijderen behandeling

Voordat wij littekens in het gezicht gaan behandelen, maken wij eerst een grondige analyse van uw huid en het probleem. De littekenbehandeling stemmen wij daarop af. Wij heten u welkom tijdens een intake-gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Littekenbehandeling vergoed

Littekenbehandelingen in het gezicht worden regelmatig door zorgverzekeraars vergoed. Raadpleeg uw polisvoorwaarden om na te gaan of dat ook bij uw zorgverzekeraar het geval is.

 

Littekenbehandeling in het gezicht

voor                   na

voor-en-na

Apparatuur

Zowel voor de behandeling van acne littekens, voor littekentjes gezicht verwijderen en zwangerschapsstriemen behandeling of andere vormen van striae zijn onderstaande apparaten geschikt. Met welk apparaat de beste resultaten kunnen worden behaald is afhankelijk van uw huidtype en uw littekens. Tijdens een intake-gesprek zal er een grondige huidanalyse worden gemaakt om een persoonlijk behandelplan voor u samen te kunnen stellen.

Beauty-Tec Sim

De Beauty-Tec Sim is een indrukwekkend apparaat uit Duitsland, waarvan de hoogwaardige technologie vakkundig acne en littekens bestrijdt. Deze technologie is ook geschikt voor mensen met een zeer gevoelige huid. De combinatie van Ultrageluid en Hoogvolt sluist cosmeticamoleculen in de diepere huidlagen en geeft impulsen af die uw huid een soort van training geven. Het immuunsysteem van de huid wordt op die manier in balans gebracht, en kan uw acne littekens verwijderen van binnenuit. De resultaten van deze behandeling zijn onmiddellijk zichtbaar en het zijn bovendien lang aanhoudende resultaten. Klik hier voor meer informatie over dit apparaat.

Harmony XL

De Harmony XL is een hightech apparaat waarin maar liefst negen technologieën kunnen worden gecombineerd om uw huidprobleem te verhelpen. Het apparaat werkt met lichtbehandelingen op de meest lastige en gevoelige plekken, zoals de gezichtshuid. De lichttherapie is in staat om uw gezicht littekens te verminderen en kan littekens zelfs verwijderen. De Harmony XL is geschikt voor alle huidtypes. Neem ook eens een kijkje in de Harmony XL ervaringen van onze klanten. Voor meer informatie over dit apparaat klik hier.

Ultra-microdermabrasie

Het microdermabrasie apparaat werkt met aluminium microkritstallen die de dode huidcellen van uw bovenste huidlaag verwijderen. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd om nieuwe huidcellen aan te maken, waardoor de structuur en de conditie van uw huid aanzienlijk verbeterd. Omdat de microdermabrasie behandeling op microniveau plaatsvindt doet dit geen pijn. De microkristallen in Ultra-microdermabrasie hebben een huidvernieuwend effect, en sluizen direct werkzame stoffen in de vernieuwde huid. De microdermabrasie behandeling kan littekens van puistjes verwijderen, acne littekens verminderen en verwijderen en striae behandelen. Lees ook eens de microdermabrasie ervaringen van onze klanten. Klik hier voor meer informatie over het microdermabrasie apparaat.

Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Sanne

Een jaar geleden ben ik moeder geworden. Na mijn zwangerschap bleven de paarse striemen op mijn buik staan, waar ik me lange tijd aan heb gestoord. Op aanraden van een vriendin heb ik me in microdermabrasie verdiept en zo kwam ik bij Dorien uit. Het gesprek heeft me overtuigd en sindsdien is mijn striae al veel minder zichtbaar geworden. Ik kan deze behandeling alleen maar aanraden.

Monique

Toen ik jong was had ik al veel last van acne. Ik heb me hier jaren aan gestoord en onzeker door gevoeld. De beautytec sim heeft mijn huid veel mooier en gladder gemaakt. Echt een aanrader!

Esther

Wauw, ik ben zo blij met hoe ik er nu uit zie. Geen bultjes meer in mijn gezicht waar ik me aan stoor. Het beauty-tec apparaat heeft me echt geholpen.

Sandra

Ik heb lang getwijfeld of ik een lichttherapie zou aandurven. Na het intakegesprek bij Dorien waren al mijn zorgen gelijk weg en was ik verkocht. Ik ben nu een paar behandelingen verder en het resultaat in mijn gezicht mag er al wezen. Ik verheug me op de overige behandelingen.

Dave

Zo een mooi resultaat had ik nooit verwacht. Mijn acne littekens zijn bijna helemaal weg dankzij de Harmony XL.

Svenja

Een hele fijne behandeling. Ik voelde er bijna niets van. Super goed!

Prijzen

Prijslijst Littekens verwijderen

Beauty-Tec Sim

Prijs op aanvraag.

Harmony XL

Prijs op aanvraag.

Ultra-microdermabrasie

€ 169,00

Klik hier voor de volledig prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief