Hydra Boost

Hydra Boost bij Dorien

Hydra Boost: ontspannende gezichtsbehandeling

Hydra-boost voor mannen? Klik hier

Hydra Boost is een exclusieve gezichtsbehandeling met apparatuur die de huid diep reinigt en hydrateert. Dit gebeurt met behulp van speciale rol- en bolelektroden (en dus niet met naalden!). Het is een ontspannende behandeling die uitsluitend wordt uitgevoerd door ervaren schoonheidsspecialistes. Deze gezichtsbehandeling is het hele jaar door geschikt als schoonheidskuur, en zowel voor vrouwen als mannen. Zo ziet u er in alle jaargetijden stralend en mooi uit.

De Hydra Boost gezichtsbehandeling in uitermate geschikt voor:

 • een ‘natuurlijke facelift’
 • het verminderen van plooien in het gelaat
 • het verminderen van wallen
 • de versteviging van de gezichtshuid en hals
 • het verbeteren van de gezicht- en oogcontouren

Hydra Boost behandeling bij Dorien

 

Algemeen

De geheimen van de Hydra Boost gezichtsbehandeling

Het goede resultaat van de behandeling vloeit voort uit:

 • Draineren om afvalstoffen af te voeren:
  Een stimulerende stroom activeert de bloedsomloop en de lymfecirculatie. Dit bevordert de zuurstoftoevoer naar de cellen en de afvoer van gifstoffen.
 • Stimuleren om de spieren van gelaat en hals te verstevigen:
  Door de spierwerking wordt de stevigheid en de omvang van de spieren vergroot. Het gevolg is een zichtbaar liftend effect op gezicht, hals en ogen.

Bij de behandelingen gebruiken wij speciaal ontwikkelde salonproducten van onze eigen huidverbeteringslijn Beauty By Dorien.

Behandeling

Hoe gaat de Hydra Boost behandeling in z’n werk?

Voordat onze schoonheidsspecialiste start met de behandeling, maakt zij een uitgebreide huidanalyse. Vervolgens reinigen we uw huid met producten uit onze eigen huidverbeterings- en en -verzorgingslijn Beauty By Dorien. Uw huid is nu klaar voor de behandeling.

Allereerst brengen we de Hydra Boost Complex-gel van Beauty By Dorien aan op de huid. Met de Ultrasound-kop van het apparaat bewegen we vervolgens over de huid. De ultrasound trillingen sluizen de gel in de huid. Vervolgens brengen we met een andere kop (de Mesoporatie-kop) de gel, die al in de huid zit, dieper in de huidcellen in. Dit zorgt voor een nog intensievere hydratatie van de huid. Tot slot gebruiken we de Cold Hammer-kop om de huid af te sluiten. 

 

Hydra Boost cryo-kop Dorien.nlHydra Boost kop Dorien.nlHydra Boost kop rimpeltjes bovenlip Dorien.nl

De gehele behandeling duurt circa 60 minuten. 

Na de behandeling geniet u van een ‘vernieuwde huid’;

 • de huid ziet er frisser en jonger uit
 • rimpels en fijne lijntjes verminderen
 • pigmentvlekken kunnen verminderen
 • celopbouw van de huid wordt gestimuleerd

Drie verschillende gezichtsbehandelingen

Naast de basis-behandeling, bieden wij ook de behandelingen Hydra Boost Lift en de Hydra Boost Lift eye (speciaal voor de oogcontouren) aan. Hiervoor gebruiken we, naast bovenstaande behandelkoppen, ook de Lift pen.

Hydra Boost Lift – een natuurlijke facelift

Deze behandeling heeft een tweeledige werking;

 • Op de huid: activeert de bloedcirculatie, verbetert het celmetabolisme en verbetert de oxygenatie en stevigheid.
 • Op de spieren: activeert de spiercontractie, verbetert het volume en verstevigt en verfijnt de contouren.

Hydra Boost Lift eye – versteviging van de oogcontouren

Deze behandeling is ontwikkeld om de oogopslag, in het bijzonder de oogcontouren, een ontspannende verzorging te geven. Al bij de eerste toepassing kan deze behandeling sporen van vermoeidheid vervagen; als kuur helpt ze om de oogcontouren glad te strijken en een jeugdig aanzien te geven. Het resultaat is snel zichtbaar en duurzaam.*

Apparatuur

Apparatuur Hydra Boost

Door elektrodes die zachtjes over uw gezicht glijden en een licht galvanische stroom afgeven, wordt de huid ontvankelijker en absorbeert als een spons de doelgerichte werkstoffen die zijn aangebracht. De micro-circulatie van de cellen wordt gestimuleerd en de celfuncties geactiveerd, met als gevolg een betere zuurstofafvoer naar de cellen. Uw huid wordt tevens gestimuleerd tot het aanmaken van collageen in de elastine vezels. Dit gaat rimpelvorming tegen en herstelt de huidstructuur.

De apparatuur kent vele toepassingen, onder meer: 

 • aanpakken van fijne rimpeltjes op de bovenlip
 • inrollen van serum in de huid
 • in de huid brengen met krachtige geluidsgolven van een gel
 • sluiten van de poriën van de huid met een speciale cryo-behandelkop om de werkzame stoffen in de huid te houden
 • draineren om afvalstoffen af te voeren. Dankzij de stimulerende stroom wordt de bloedsomloop en lymfecirculatie geactiveerd, wat de zuurstoftoevoer naar de cellen en de afvoer van gifstoffen bevordert
 • stimuleren om de spieren van gelaat en hals te verstevigen.

Hydra-boost Dorien apparaat

Wij beschikken over vijf apparaten voor deze gezichtsbehandeling!

Video

Hydra Boost in beeld

Dorien heeft in verschillende tv-programma’s verteld over deze gezichtsbehandeling. Nieuwsgierig naar de ins & outs en zien hoe de behandeling in z’n werk gaat? Bekijk het hier!Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Ellen

Tijdens de eerste behandeling viel ik bijna in slaap! Het is heel erg ontspannend. Het is een behandeling waarbij de stoffen echt diep in de huid worden gebracht, dat zorgt ervoor dat je huid heel goed behandeld wordt. Nog lang na een behandeling ziet de huid er ontzettend gezond uit.

Hanna

Ik heb deze behandeling een week voor mijn bruiloft gedaan. Mijn huid zag er prachtig uit, ontspannen en fris. Het is echt een aanrader. Het doet zoveel met je huid, dat kan geen enkele crème voor elkaar krijgen.

Hetty

Ik had een slappe huid rond mijn ogen en kreeg vaak te horen dat ik er moe uitzag. De huid is na de behandeling veel steviger waardoor ik er niet alleen minder moe, maar ook jonger uitzie!

Prijzen

Prijzen Hydra Boost

Hydra Boost € 84,50
Hydra Boost Lift € 89,95
Hydra Boost Lift eye € 49,50

 

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief