Hydra Boost

Hydra Boost bij Dorien

Hydra Boost: ontspannende schoonheidskuur

Hydra-boost voor mannen? Klik hier

Hydra Boost is een exclusieve schoonheidsbehandeling die de huid diep reinigt en hydrateert; het resultaat is een zuivere, schone huid, die straalt en in topconditie is!* De ontspannende behandeling wordt uitsluitend uitgevoerd door ervaren schoonheidsspecialistes. Tijdens de behandeling die ongeveer 60 minuten duurt, krijgt u een ‘vernieuwde huid’; de huid ziet er frisser en jonger uit, rimpels en fijne lijntjes kunnen worden verminderd en er kan zelfs een vermindering van pigmentvlekken plaatsvinden. Daarnaast wordt de celopbouw van de huid gestimuleerd.

Gezichtsbehandeling voor huidverbetering

Voordat onze schoonheidsspecialistes starten met de behandeling, maken we eerst een uitgebreide huidanalyse. Vervolgens wordt uw huid diep gereinigd met producten uit onze eigen huidverbeteringslijn Beauty By Dorien. Uw huid is nu klaar voor de Hydra Boost behandeling. Met de huidverbeterende behandeling worden werkstoffen in de huid van uw gezicht en hals ingebracht. Dit gebeurt met behulp van speciale rol- en bolelektroden (en dus niet met naalden!). Daarnaast wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, wat zorgt voor een verbetering van de zuurstofvoorziening naar de cellen. Door de spierwerking wordt eveneens de stevigheid en de omvang van de onderhuidse spieren vergroot. Resultaat… een zichtbaar liftend effect*.

De geheimen van de gezichtsbehandeling

 • Draineren om afvalstoffen af te voeren:
  Dankzij de stimulerende stroom wordt de bloedsomloop en lymfecirculatie geactiveerd. Hierdoor wordt de zuurstoftoevoer naar de cellen en de afvoer van gifstoffen bevorderd.
 • Stimuleren om de spieren van gelaat en hals te verstevigen:
  Door de spierwerking wordt eveneens de stevigheid en de omvang van de onderhuidse spieren vergroot. Het gevolg is een zichtbaar liftend effect op gezicht, hals en ogen.

Hydra Boost behandeling bij Dorien

Hydra Boost is het hele jaar door geschikt als schoonheidskuur, zodat u er in alle jaargetijden stralend en mooi uitziet. Naast deze behandeling, bieden wij de aan: 

 • Hydra Boost Lift
 • Hydra Boost Lift eye (speciaal voor de oogcontouren)

Bij de behandelingen maken wij gebruik van speciaal ontwikkelde salonproducten van onze eigen huidverbeteringslijn Beauty By Dorien, te weten:

 • Serum
 • Hydra Boost Complex-gel

Algemeen

Mogelijkheden Hydra Boost?

Onze schoonheidsspecialistes adviseren u over de inzet van de Hydra Boost behandeling. Hydra-boost kan worden ingezet voor de behandeling van:

• ‘natuurlijke facelift’
• verminderen plooien gelaat
• verminderen wallen
• verstevigen gezichtshuid en hals
• verbeteren gezicht- en oogcontouren

 

Hydra Boost cryo-kop Dorien.nl Hydra Boost kop Dorien.nl Hydra Boost kop rimpeltjes bovenlip Dorien.nl

Hydra Boost Lift – een natuurlijke facelift

Hydra Boost Lift is ontwikkeld naast de Hydra-boost behandeling en heeft een tweeledige werking;

 • Op de huid: activeert de bloedcirculatie, verbetert het celmetabolisme en verbetert de oxygenatie en stevigheid.
 • Op de spieren: activeert de spiercontractie, verbetert het volume en verstevigt en verfijnt de contouren.

Hydra Boost Lift eye – versteviging van de oogcontouren

Hydra Boost Lift eye is ontwikkeld om de oogopslag, in het bijzonder de oogcontouren, een huidontspannende verzorging te geven. Al bij de eerste toepassing kan deze behandeling sporen van vermoeidheid vervagen; als kuur helpt ze om de oogcontouren glad te strijken en een jeugdig aanzien te geven. Het resultaat is snel zichtbaar en duurzaam.*

Apparatuur

Apparatuur Hydra Boost

Door elektrodes die zachtjes over uw gezicht glijden en een licht galvanische stroom afgeven, wordt de huid ontvankelijker en absorbeert als een spons de doelgerichte werkstoffen die zijn aangebracht. Vervolgens wordt het gezicht bedekt met een gaas waarover de elektrode een wisselstroom verspreidt. De micro-circulatie van de cellen wordt hierdoor gestimuleerd en de celfuncties geactiveerd, met als gevolg een betere zuurstofafvoer naar de cellen. Uw huid wordt tevens gestimuleerd tot het aanmaken van collageen in de elastine vezels. Dit kan rimpelvorming tegengaan en uw huidstructuur herstellen.

De Hydra Boost apparatuur kent vele toepassingen, onder meer: 

 • aanpakken van fijne rimpeltjes op de bovenlip
 • inrollen van serum in de huid
 • in de huid brengen met krachtige geluidsgolven van Hydra Boost Complex Gel
 • sluiten van de poriën van de huid met een speciale cryo-behandelkop om de werkzame stoffen in de huid te houden
 • draineren om afvalstoffen af te voeren. Dankzij de stimulerende stroom wordt de bloedsomloop en lymfecirculatie geactiveerd, wat de zuurstoftoevoer naar de cellen en de afvoer van gifstoffen bevordert
 • stimuleren om de spieren van gelaat en hals te verstevigen.

Hydra-boost Dorien apparaat

Wij beschikken over 5 Hydra Boost apparaten!

Video

Uitzending bij Medicaltravel op RTL4: deel 1 over de Beauty By Dorien Hydra Boost gezichtsbehandeling bij Vitae Wellnessresorts Leiden (26 maart 2017).

 


Uitzending bij Medicaltravel op RTL4: deel 2 over de Beauty By Dorien Hydra Boost gezichtsbehandeling bij Vitae Wellnessresorts Leiden (2 april 2017).

 


Uitzending bij Medicaltravel op RTL4 over de Beauty By Dorien Hydra Boost gezichtsbehandeling (12 november 2016)


Uitzending bij Medicaltravel op RTL4 over de Beauty By Dorien Hydra Boost gezichtsbehandeling (3 juli 2016)


Meer afleveringen van Medicaltravel op RTL4 bekijken? Klik hier.


Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Ellen

Tijdens de eerste behandeling viel ik bijna in slaap! Het is heel erg ontspannend. Het is een behandeling waarbij de stoffen echt diep in de huid worden gebracht, dat zorgt ervoor dat je huid heel goed behandeld wordt. Nog lang na een behandeling ziet de huid er ontzettend gezond uit. Ik heb het twee keer laten doen en maak er waarschijnlijk een jaarlijks ding van!

Hanna

Ik heb een behandeling ondergaan een week voor mijn bruiloft. Mijn huid zag er prachtig uit, ontspannen en fris. Het is echt een aanrader, het doet zoveel met je huid, dat kan geen enkele crème voor elkaar krijgen.

Hetty

Ik heb de oogbehandeling ondergaan omdat ik een slappe huid rond mijn ogen had. Hierdoor kreeg ik vaak te horen dat ik er moe uitzag. De huid is veel steviger waardoor ik er niet alleen minder moe, maar ook jonger uitzie!

Corine

Ik heb erg veel moeite met ouder worden maar heb niet het geld om dure botox injecties te laten doen. Dankzij deze behandeling kan ik me toch jonger voelen. Voor mij werkt de behandeling erg goed en ik raad iedereen met hetzelfde probleem als ik aan om hetzelfde te doen!

Prijzen

Prijzen Hydra-boost

Hydra-boost € 83,50
Hydra-boost Lift € 89,50
Hydra-boost Lift eye € 46,50

 

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief