Gratis consult Definitief ontharen Klik hier

IPL ontharing

Wat is IPL ontharing?

IPL staat voor Intense Pulsed Light. Het is een methode die gebruikt maakt van licht in verschillende golflengtes tegelijkertijd om ongewenste haartjes definitief te verwijderen. Bij een IPL behandeling wordt gebruik gemaakt van een kop die intensieve lichtpulsen geeft. Deze lichtpulsen vernietigen de haarzakjes door het pigment in de haartjes en de haarzakjes om te zetten in warmte. Door het gebruik van een brede behandelkop kan een groter oppervlak in één keer behandeld worden. IPL ontharen is een uitwendige en veilige methode om permanent afscheid te nemen van ongewenste haartjes.

Is IPL ontharing geschikt voor alle haarkleuren en huidtypen?

Bij Dorien werken we met een tweetal IPL behandelingen. Daardoor kunnen we haartjes van alle haarkleuren en op alle huidtypen definitief ontharen.

  1. IPL ontharen donkere haartjes op alle huidtypen
    Met de Ellipse IPL kunnen we donkere haartjes op alle huidtypen definitief verwijderen.
  2. IPL ontharen blonde haartjes, rossige haartjes of grijze haartjes en op donkere huid
    Met de Harmony Super Hair Removal (ook wel Harmony SHR) kunnen blonde haartjes, rossige haartjes en grijze haartjes definitief worden verwijderd. Bovendien geeft het verbluffende resultaten op de donkere huid.

Onze specialistes adviseren u over de meest geschikte behandeling voor uw haar- en huidtype.

Algemeen

Kun je thuis IPL ontharen?

Tegenwoordig is er ook apparatuur voor thuisgebruik te koop. Deze zogeheten ‘thuisflitsers’ werken met een lage intensiteit waardoor ze veel minder effectief zijn. De haartjes worden niet definitief verwijderd maar worden slechts tijdelijk inactief gemaakt. Het is zelfs mogelijk dat de haargroei op lange termijn verergert (zie ook ‘Waarschuwing’). 

waarschuwing definitief ontharen

Kortom, kiest u voor IPL ontharing, kies dan voor professionele apparatuur. Dankzij de precisie en hoge intensiteit van de lichtpulsen kunnen actieve haartjes wel definitief verdwijnen. Behandelde haartjes zijn dan niet slechts tijdelijk inactief en komen dus niet meer terug.

Apparatuur

IPL apparatuur Ellipse IPL

Uw ongewenste haargroei kan definitief worden verwijderd met de Ellipse IPL. Dit is een van de snellere en effectievere methodes van dit moment. Ellipse heeft niet voor niets de reputatie van uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid en hoogstaande technologie.

De methode geeft een prikkelend of tintelend gevoel op de huid. Daardoor is dit ontharingsapparaat veel aangenamer dan een hars- of epileerbehandeling! De Ellipse IPL is geschikt voor ieder huidtype en vanzelfsprekend bewezen veilig en effectief.

definitief ontharen IPL ontharing

IPL apparatuur Harmony Super Hair Removal (Harmony SHR)

De Harmony SHR technologie richt zich niet op de melanine, zoals klassieke systemen dat doen, maar op het eiwit in de stamcellen en pakt dit grondig aan. Omdat de focus nu op de stamcellen ligt, kunnen donkere huidtypes en pigmentarme, fijne haartjes – blond, grijs, rood – succesvol* worden behandeld. Bovendien is de groeifase van de haartjes niet meer belangrijk, want het eiwit in de stamcellen is in elke fase aanwezig; de vervolgbehandelingen kunnen vrij snel achter elkaar plaatsvinden!

Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Geverifieerde reviews en ervaringen IPL

Onze recensies zijn afkomstig van KliniekErvaringen.nl; een informatief platform voor diverse behandelingen. Het werkt met geverifieerde reviews van echte klanten. Onderstaand vindt u een klein aantal ervaringen met IPL bij Dorien.nl in Druten. 

Suzanne

Heel goed en vriendelijk personeel. Ben heel blij dat ik dit gedaan heb. Ik zou gelijk resultaat zien en dat was ook, geweldig! Ik ga nu weer prettig de straat op. Ik zeg doen!

MCE

Niet alleen behandeling van goede kwaliteit, alsmede alles eromheen ook.Goed bereikbaar. Goede service.

Meer reviews en ervaringen IPL op KliniekErvaringen

Klik hier!

Prijzen

IPL ontharing prijzen

  Per behandeling v.a.:
IPL ontharing wenkbrauw tussenstuk € 39,00
IPL ontharing bovenlip € 53,10
IPL ontharing bikinilijn € 90,00
IPL ontharen lichaamsdelen prijs op aanvraag
IPL actie voor de vrouw Klik hier!
IPL actie voor de man Klik hier!

 

Meer weten over IPL ontharing of een gratis én vrijblijvend consultgesprek aanvragen? Klik hier!

gratis consult definitief ontharen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief