Couperose verwijderen

couperose verwijderen rode adertjes

Wat is couperose?

Couperose zijn kleine rode en/of blauwe gesprongen haarvaatjes (de uiteinden van bloedvaatjes). Deze haarvaatjes bevinden zich net onder het huidoppervlak. Als de haarvaatjes springen, vullen deze met bloed. Hierdoor ontstaat er een rode en/of blauwe kleur aan het huidoppervlak. De medische term voor gesprongen haarvaatjes is teleangiëctasieën. De gesprongen haarvaatjes verschijnen veelal rond de neus, op het voorhoofd, op de wangen en rond de kin. Couperose is onschuldig, maar wordt vaak als zeer onsierlijk ervaren.

Wat is rosacea?

Rosacea gaat, naast roodheid van de huid, gepaard met bultjes (papels) en puistjes (pustels). Rosacea bestaat uit verschillende fases. Het begint met roodheid in het gezicht, ofwel couperose. In de tweede fase verschijnen er witte puntjes op de huid (pustels). In de derde fase gaat de huid ook ruw voelen (papels). Vermoedt u dat u last heeft van rosacea? Dan raden wij u aan om actie te ondernemen. Rosacea is namelijk in een vroeg stadium beter te behandelen dan in een later stadium.

couperose verwijderen beautytec behandeling

Behandeling couperose en rosacea

Beide aandoeningen, zowel couperose als rosacea, zijn onschuldig maar kunnen het gezicht erg ontsieren. En dat is ook de belangrijkste reden dat deze huidproblemen vaak worden ervaren als onprettig. Bij ons huidinstituut bieden we verschillende mogelijkheden om couperose en rosacea te behandelen om deze aandoeningen te verminderen en zelfs te verwijderen*. Wij beschikken over de volgende apparatuur voor onze behandelingen:

 

Algemeen

Hoe ontstaan couperose en rosacea

Couperose en rosacea kunnen ontstaan door temperatuursveranderingen, inspanningen en stress. Hierdoor kunnen haarvaatjes onder de huid uitzetten waardoor tijdelijke roodheid ontstaat. Als de haarvaatjes springen, ontstaat couperose. Couperose kan veroorzaakt / verergerd worden door:

  • Extreme temperaturen
  • Alcohol
  • Stress
  • Extreme vermoeidheid

Ook bepaalde voeding heeft invloed op het ontstaan en/of verergeren van couperose / rosacea. De volgende voedingsstoffen raden wij af wanneer u couperose of rosacea heeft:

  • Chocolade
  • Tomaten
  • Gemarineerd vlees
  • Citrusvruchten
  • Kaas
  • Koffie

Kan ik verergering van couperose voorkomen?

Met de juiste huidverzorging en de juiste voeding kan verergering van couperose en rosacea worden voorkomen. Maar wat is de juiste huidverzorging? De juiste huidverzorging bestaat uit huidproducten die afgestemd zijn op uw huid(probleem). Bij een door couperose of rosacea aangedane huid is versteviging van de huid erg belangrijk. Daarom adviseren wij om een speciale couperose crème te gebruiken in combinatie met huidverstevigende producten. Echter zullen uitsluitend voeding en verzorging niet bijdragen aan het verminderen. Wilt u uw couperose of rosacea behandelen om deze aandoening te verminderen of zelfs te verwijderen*? Neem dan contact op voor een afspraak.

Hoe kom ik van couperose of rosacea af?

Bij Dorien.nl Anti-Ageing Center beschikken we over de allernieuwste apparatuur waardoor we in staat zijn om couperose en rosacea te verminderen of zelfs te verwijderen*. Met behulp van de Beautytec Sim & T-Away, de Harmony XL en Jett Plasma Lift Profi kunnen wij uw couperose of rosacea op een veilige en effectieve wijze behandelen en zo verminderen of zelfs verwijderen. De manier waarop wij uw huidprobleem behandelen is afhankelijk van de aard van het probleem. Wij stellen voor iedere cliënt een persoonlijk behandelplan op om de allerbeste resultaten te behalen. Heeft u last van couperose of rosacea wilt u uw huidprobleem bij Dorien.nl Anti-Ageing Center laten behandelen, om het zo te verminderen of zelfs verwijderen*? Neem dan contact met ons op voor een consult.

Apparatuur

Apparatuur couperose en pigmentvlekken verminderen / verwijderen

Beautytec Sim

De Beautytec Sim beschikt over 2 technieken: Ultrageluid en Hoogvolt. Hierdoor is het mogelijk om met de Beautytec Sim het beste van elektroporatie, sonophoresis, mesoporatie en elektrische stimulatie in één behandeling te combineren. De Beautytec Sim werkt op verschillende frequenties en is daardoor in staat om kleinere maar ook grotere cosmeticamoleculen in te sluizen in de diepere huidlagen. Er kan met twee transducers tegelijkertijd gewerkt worden voor een intensievere behandeling en om tijd te besparen. Het resultaat is een effectieve behandeling met onmiddellijk zichtbare en lang aanhoudende resultaten*.

couperose beautytec behandeling

Beautytec Sim

Harmony XL

De Harmony®XL laser is ontwikkeld om zowel met gepulseerd licht als met laserlicht te werken. De Harmony®XL LaserHarmony XL biedt een zeer grote flexibiliteit om een uitgebreid aantal procedures uit te voeren, die specifiek gericht zijn op het huidprobleem van de cliënt. Het combineert negen verschillende technologieën om de meest voorkomende ouderdomsverschijnselen van de huid te behandelen. De Harmony XL behandelt een groot oppervlak, is betrouwbaar en u bent minder tijd kwijt voor een behandeling. Bovendien kiest u voor een pijnloze niet chirurgische ingreep die geheel veilig is voor uw huid. Voor verschillende behandelingen zijn verschillende handvatten aanwezig, met allemaal hun eigen werking.

pigmentvlekken Harmony XL

Harmony XL

Jett Plasma Lift Profi

Behandeling met de Jett Plasma Lift Profi is uitermate geschikt voor de behandeling van couperose of rosacea.

apparatuur ooglidcorrectie Jett Plasma Profi Lift

Video

Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Karen

Met de Harmony Xl heb ik het spinnetje onder mijn oog laten verwijderen. Dat gebeurt door middel van flitslicht en tweemaal flitsen was bij mij voldoende. Heel makkelijk een goed resultaat.

P. Wouterse

Mijn couperose was heel erg, en ik dacht dat er niks aan te doen was. De vaatjes waren behoorlijk dik en rood. Via een vriendin ben ik bij Dorien.nl gekomen, na een gesprek dacht ik ‘ik kan het in ieder geval proberen!’ Ik ben behandeld en mijn wangen zijn veel mooier van kleur geworden en ook veel egaler. Dat had ik niet verwacht, wat een aanrader!

Robin A.

Ik had last van roodheid in mijn huid, maar ik dacht er niet echt veel van. Nadat een vriendin van me zei dat ik het misschien toch maar moest laten checken kwam ik bij Dorien uit. Zij zei me dat het Rosacea was, maar gelukkig wel in een beginfase. Ik heb er gelijk iets aan gedaan, zodat het niet erger kon worden.

Anoniem

Afgelopen jaren werd mijn huid steeds gevoeliger en roder. Ik keek er nooit zo naar om, maar toen ik een soort witte puntjes op mijn gezicht kreeg en mijn huid echt ruw werd, ben ik naar Dorien gegaan. Het bleek Rosacea te zijn en al in een laat stadium. Je kan het schijnbaar nooit helemaal weghalen, maar mijn huid is na 3 behandelingen echt flink opgeknapt! Het is mooi opgelost nu, maar ik zou aan iedereen aanbevelen om op tijd te zijn met behandelen, dat scheelt niet alleen geld, maar ook veel moeite en schaamte.

Rita

Ik had last van rosacea en had gehoord dat deze huidaandoening niet de genezen is. Door regelmatig een bezoekje te brengen aan Dorien kan ik het goed onderdrukken. Al moet ik wel opletten met wat ik eet. De behandelingen en goede voeding doen mijn huid zichtbaar goed.

Prijzen

Prijzen Couperose verwijderen

Harmony XL:  
Couperose per flits € 27,50
   
Beautytec Sim & T-away prijs op aanvraag
Jett Plasma Lift Profi prijs op aanvraag

 

Vooraf maken wij eerst een afspraak voor een intakegesprek. Naar aanleiding van een analyse van uw huid en uw huidprobleem komen wij tot bepaling van de behandelduur en kosten.

 

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief