Endermologie

Endermologie Dorien.nl

Wat is endermologie?

Endermologie is een niet-operatieve behandelmethode om van cellulite af te komen. Met behulp van een soort massageapparaat worden onderhuidse ‘vetblokkades’ aangepakt. Dit gebeurt door het onderhuidse bindweefsel te masseren. Hierdoor worden elastine- en collageenvezels aangemaakt. Het resultaat? De ‘massage’ van het onderhuidse bindweefsel maakt de huid soepeler, steviger en gezonder.

  • Elastinevezels zorgen ervoor dat de huid soepeler wordt.
  • Collageenvezels zorgen voor vernieuwing van huidcellen; de huid blijft zich hierdoor vernieuwen en wordt steviger.

Endermologie pakt cellulite en cellulitis aan!

Cellulite, in de volksmond ook wel bekend als cellulitis of sinaasappelhuid, is verkleefd onderhuids vet. Door deze verkleving wordt de onderhuid grover. Hierdoor  gaat de huid er een beetje uitzien als een sinaasappelschil. Cellulite komt onder andere voor op benen, buik en billen en is zeer hardnekkig. De verkleefde vetcellen reageren niet of nauwelijks op diëten en sporten. Endermologie is een intensieve bindweefselmassage, ook wel lipomassage, en kan de oplossing bieden. Deze behandeling kan verkleefde vetcellen afvoeren. Hierdoor vermindert of verdwijnt de cellulite en ziet de huid er weer strak uit*!

 

Meer informatie over endermologie?

Algemeen

Endermologie bij Dorien.nl  

Anti cellulite / anti cellulitis 

Zeker 80% van alle vrouwen heeft ‘last’ van cellulite. Het kan onzeker maken, maar het kan ook erg vervelend en pijnlijk zijn. Cellulite ontstaat niet van de een op de andere dag. In het beginstadium valt het helemaal niet op. Vaak zijn de verkleefde vetcellen dan al wel te voelen (onderhuidse bultjes). Dat is het beste moment om te starten met endermologie. Namelijk, hoe eerder u start met een behandeling, hoe beter en sneller het resultaat van de behandeling is.

Wat is de oorzaak van cellulite / cellulitis?

Een sinaasappelhuid is het gevolg van verdikte vetcellen, vocht en vervuilde stoffen die afkomstig zijn uit de omgeving en voedsel. Cellulite verandert de structuur van onderhuids vet waardoor deze niet meer in balans is. De balansverstoring kan worden veroorzaakt door vrouwelijke hormonen, een verminderde bloedcirculatie, onvoldoende lichaamsbeweging. Maar ook door stoffen zoals alcohol, geraffineerde suikers en cafeïne. Daarnaast speelt erfelijkheid een rol bij het ontstaan en de mate van cellulite.

Endermologie pakt ook andere aandoeningen dan cellulite of cellulitis aan. Denk aan aandoeningen die worden veroorzaakt door een slechte doorbloeding, zoals onrustige benen en verkrampte spieren. Onze specialistes geven u graag advies.

Behandeling

Hoe gaat de endermologie-behandeling in het werk?

Tijdens de behandeling draagt u een soort maillot. Hierdoor glijdt de behandelkop van het endermologie-apparaat beter over de huid. 

 

Endermologie LPG Dorien

De schoonheidsspecialiste beweegt het apparaat over het te behandelen lichaamsdeel. De endermologie-behandeling voelt aan als een intensieve massage; het wordt als plezierig ervaren. De kracht waarmee wordt ‘gemasseerd’  kunnen onze specialistes voor iedere huidtype aanpassen. 

Het massage-apparaat geeft een zuigend en masserend gevoel. De huid wordt als het ware omhoog gezogen en heen en weer gerold in het apparaat. Vervolgens wordt de huid weer losgelaten en ‘dwarrelen’ de cellen weer als een egaal laagje terug. De vetcellen worden dus opnieuw gestructureerd in de huid. 

lipo_rollen

Door het oplossen van de verkleving krijgen de lymfebanen iets meer ruimte. Hierdoor krijg je een betere doorbloeding. Vandaar dat de endermologie-behandeling ook heel goed is voor de behandeling van:

  • vermoeide benen
  • etalagebenen
  • lymfoedeem

 

Hoeveel endermologie behandelingen zijn er nodig?

Doorgaans zijn er meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Een à twee keer per week vindt een behandeling plaats van zo’n 35 minuten. Hoeveel behandelingen u nodig heeft, stellen wij vast tijdens een intake. We stellen een behandelplan op en bespreken dit met u.

Zodra het gewenste resultaat is bereikt, is het belangrijk de behandeling eens per (circa) 6 weken te herhalen. Ter ondersteuning is het aan te raden om thuis een crème tegen cellulite te gebruiken.

 

Meer informatie of een afspraak maken?


  • Vul onderstaand formulier in en een van onze medewerkers neemt telefonisch contact met u op of stuurt u zo spoedig mogelijk een e-mail.
  • Alleen cijfers
    bijv. 0487517534 (zonder spaties)

 

Apparatuur

 

 

Nieuwe apparatuur met nog betere resultaten

We hebben onlangs, in november 2021, een nieuw apparaat in gebruik genomen voor de Endermologie behandelingen. En daarmee behalen we nog betere resultaten!

Endermologie/Lipomassage wordt bij Dorien Anti-Ageing Center uitgevoerd door gediplomeerde specialistes. Met de hoogwaardige, nieuwste apparatuur van LPG worden vetbblokkades opgeheven. De methode zorgt voor stimulatie van collageen- en elastineproductie. De bindweefselmassage zorgt er op die manier voor dat de cellulite vermindert of verdwijnt. Deze methode zet het natuurlijke proces van verwijdering van vetophopingen aan het werk; het verstevigt de huid, geeft het meer vorm en maakt het gezonder. 

Met de endermologie-apparatuur van Dorien.nl kunnen ook littekens worden behandeld.

Video

Endermologie in beeld

Dorien heeft in verschillende tv-programma’s verteld over endermologie. Nieuwsgierig naar de ins & outs en zien hoe de behandeling in z’n werk gaat? Bekijk het hier!Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Lieke

Endermologie is een hele fijne behandeling, eigenlijk een soort massage! Ik zag nog niet meteen resultaat, maar dat was een kwestie van geduld. Nu zie ik dat mijn cellulitis echt minder wordt!

Lin

Na aardig wat kilo’s te zijn verloren was mijn huid nogal losjes en leek de cellulitis alleen maar erger te zijn geworden. Na 10 behandelingen endermologie is mijn huid echt een stuk strakker geworden. Het lijkt wel alsof ik nog meer afgevallen ben!

Sascha

Ik had heel erg last van vet op mijn benen. Er werd geconstateerd dat het vetophopingen waren en dat ik het beste een bindweefselmassage kon gebruiken om ervan af te komen. Dit heeft me echt verder geholpen. Ik durf nu eindelijk weer in een korte broek te lopen! 

Prijzen

Prijzen Endermologie

1e kuur 12 behandelingen € 799,00
2e kuur 12 behandelingen € 699,00
3e kuur 12 behandelingen € 599,00
Daarna losse behandelingen € 79,50

 

Klik hier voor de volledige prijslijst.

 

Meer informatie over endermologie?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief