Endermologie

Endermologie Dorien.nl

Endermologie pakt cellulite en cellulitis aan!

Cellulite, in de volksmond ook wel bekend als cellulitis of sinaasappelhuid, is verkleefd onderhuids vet. Door de verkleving wordt de onderhuid grover waardoor de huid een sinaasappelschilachtig uiterlijk krijgt. Cellulite komt onder andere voor op benen, buik en billen en is zeer hardnekkig. De verkleefde vetcellen reageren niet of nauwelijks op diëten en sporten. Endermologie is een intensieve bindweefselmassage, ook wel lipomassage, en kan de oplossing bieden. Deze behandeling kan verkleefde vetcellen afvoeren waardoor de cellulite vermindert of verdwijnt en uw huid er weer strak uitziet*!

 

Algemeen

Met Endermologie worden onderhuidse ‘vetblokkades’ aangepakt waardoor de huid soepeler, steviger en gezonder wordt. Door het onderhuidse bindweefsel te masseren worden elastinevezels en collageenvezels aangemaakt. De elastinevezels zorgen ervoor dat de huid soepeler wordt. Collageenvezels zorgen voor vernieuwing van huidcellen waardoor de huid zich blijft vernieuwen en steviger wordt.

endermologie_behandeling

 Wat is de oorzaak van cellulite/cellulitis?

Een sinaasappelhuid is het gevolg van verdikte vetcellen, vocht en vervuilde stoffen die afkomstig zijn uit de omgeving en voedsel. Cellulite verandert de structuur van onderhuids vet waardoor deze niet meer in balans is. De balansverstoring kan worden veroorzaakt door vrouwelijke hormonen, een verminderde bloedcirculatie, onvoldoende lichaamsbeweging en stoffen zoals alcohol, geraffineerde suikers en cafeïne. Daarnaast speelt erfelijkheid ook een rol bij cellulite.

Anti cellulite en anti cellulitis 

U bent echt niet de enige vrouw met cellulite. Zo’n 80% van de vrouwen heeft ermee te maken. Naast dat het vet op bijvoorbeeld uw benen u onzeker kan maken, kan het ook erg vervelend en pijnlijk zijn. Vaak ontstaat cellulite niet van de ene op de andere dag en zult u het in het begin niet eens in de gaten hebben. Hoe eerder u erachter bent dat u cellulitis aan het krijgen bent, hoe beter de behandelingen zullen werken. Endermologie bij Dorien.nl

Hoe kom ik van mijn cellulite af?

Het is niet eenvoudig om cellulite te verminderen; sporten en diëten hebben nauwelijks zichtbaar effect. Endermologie kan een goede manier zijn om cellulite te behandelen. Onze specialistes zullen u hierin adviseren. Endermologie is een soort bindweefselmassage dat ervoor zorgt dat vetcellen worden afgebroken en worden afgevoerd. Uw krijgt dus als het ware een cellulite- of een cellulitis massage. Na de behandeling zullen onderhuidse vetophopingen verminderen of verdwijnen*.

Een Endermologie-behandeling kan*:

  • cellulite verminderen of verwijderen
  • uw huid verstevigen
  • uw figuur corrigeren

2033endermologie_head

Voor welke zones is Endermologie geschikt?

Bij de meeste vrouwen komt cellulite en cellulitis voor op billen, bovenbenen en de buik. Deze zones, met de vetophopingen, zijn geschikt voor Endermologie-behandelingen. Na deze behandelingen oogt uw huid weer soepel, stevig en gladder. Doorgaans zijn er meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Hoeveel behandelingen u nodig heeft, stellen wij vast tijdens een intake. We zullen een behandelplan opstellen en dit plan met u bespreken.

Werking Endermologie

Met hoogwaardige apparatuur van LPG worden vetblokkades opgeheven. De methode zorgt voor stimulatie van collageen- en elastineproductie en zet het natuurlijke proces van verwijdering van veto op bijvoorbeeld de benen aan het werk. De bindweefselmassage zorgt er op die manier voor dat de cellulite vermindert of verdwijnt. De behandelperiode duurt meerdere weken* waarbij een à twee keer per week een behandeling plaatsvindt van zo’n 35 minuten.
lipo_rollen

Met Endermologie kunnen ook andere aandoeningen worden aangepakt die worden veroorzaakt door een slechte doorbloeding, zoals onrustige benen en verkrampte spieren. Onze specialistes geven u graag advies.

Apparatuur

Endermologie/Lipomassage wordt bij Dorien Anti-Ageing Center door gediplomeerde specialistes uitgevoerd met technisch hoogwaardige en betrouwbare apparatuur van LPG.

Deze methode zet het natuurlijke proces van verwijdering van vetophopingen aan het werk, verstevigt, geeft meer vorm en maakt uw huid sterker en gezonder. De resultaten zijn veelal sensationeel en blijvend*.

endermologie

Video

In de Medical-uitzending op RTL4 van 9 april 2017 besteedde Dorien uitgebreid aandacht aan de Endermologie-behandeling en laat ze zien hoe de behandeling in z’n werk gaat. 


 


 


Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Lieke

Endermologie is een hele fijne behandeling, eigenlijk een soort massage! Ik zag nog niet meteen resultaat, maar dat was een kwestie van geduld. Nu zie ik dat mijn cellulitis echt minder wordt!

Karen

Ik heb even getwijfeld want het kost best veel tijd. Twee keer per week een behandeling en dat tien keer. Maar twijfelen is echt niet nodig, het resultaat is het meer dan waard! Mijn huid is minder slap en daardoor gaat de cellulitis weg. Het voelt echt alsof het vet wordt weg gekneed.

Anoniem

De behandelingen voelen heel raar aan. Ik vind het niet prettig, maar ook niet pijnlijk. Belangrijker is het natuurlijk ook dat mijn huid strakker aanvoelt en egaler wordt. Dit merkt mijn man ook. Ik weet nog niet hoeveel behandelingen ik nog wil, want ik ben al heel tevreden.

JP

Ik merk absoluut dat mijn huid elastischer is geworden en dat ik daardoor mijn vorm terugkrijg. Dit lukt echt niet met sporten.

Lin

Na aardig wat kilo’s te zijn verloren was mijn huid nogal losjes en leek de cellulitis alleen maar erger te zijn geworden. Na 10 behandelingen endermologie is mijn huid echt een stuk strakker geworden. Het lijkt wel alsof ik nog meer afgevallen ben!

Sascha

Ik had heel erg last van vet op mijn benen. Uiteindelijk werd er geconstateerd dat het een vetophoping, oftewel cellulitis, was en dat ik het beste een bindweefselmassage kon gebruiken om ervan af te komen. de cellulitis massage heeft me echt verder geholpen en nu durf ik eindelijk weer in een korte broek te lopen! 

Anoniem

Ik probeerde mijn benen altijd zelf te masseren toen ik hoorde dat een bindweefselmassage hielp. Natuurlijk hartstikke onmogelijk dus ik moest er ook aan geloven. Ik was zo bang voor de cellulitis massage,  maar het viel allemaal reuze mee! Niet alleen is de huid van mijn billen niet meer als een sinaasappel, zelfs veel vet is van mijn benen. 

Prijzen

Prijzen Endermologie

1e kuur 10 behandelingen € 699,00
2e kuur 10 behandelingen € 599,00
3e kuur 10 behandelingen € 499,00
Daarna losse behandelingen € 67,00

 

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief