Accent

Accent: ‘Wonderwapen’ tegen vet, cellulite en huidverslapping

Dorien Anti-Ageing Center gaat met een revolutionaire technologie de strijd aan met onder meer een verslapte huid, rimpels, een buikje en cellulitis.

De naam van de behandeling? Accent.
De methode? Medische radiogolven.
Het effect? Weergaloos!

Raakt u het vet in de probleemzones – heupen, buik, rond de middel – maar niet kwijt? Dan kan dit wel eens de ideale behandeling voor u zijn!

Algemeen

Accent pakt, met behulp van medische radiogolven, problemen als verslapte huid, vervagende gezichtscontouren, cellulitis en rimpels doeltreffend aan. Ook voor de mannenhuid is Accent zeer geschikt. Accent is een behandeling zonder pijnlijke ingreep, zonder herstelperiode en zonder hoge kosten.

Buikvet verwijderen & cellulitis verwijderen

Vet op de buik en een sinaasappelhuid zijn misschien wel de lastigste vetproblemen om aan te pakken. Deze behandeling maakt het mogelijk om ook op deze probleemzones vet te verwijderen. Zo worden die platte buik en strakke benen ook voor u mogelijk!

Accent biedt oplossingen voor

Lichaam

 • dikke buik
 • ‘love handles’
 • vet op billen
 • vet op bovenbenen

Gelaat

 • onderkin verwijderen
 • hamsterwangen
 • huid verstrakken

Huidverslapping

 • verslapte huid voorhoofd
 • kraaienpootjes
 • kaakcontour
 • verslapte huid zijkanten hals

 

Voor de behandeling (buik)
Accent buik voor
Na de behandeling (buik) Na Accent-behandeling buik

Voor de behandeling (kaak)
Voor Accent-behandeling kaak

Na de behandeling (kaak)
Na Accent-behandeling kaak
Voor de behandeling (been)
149Accent_zadel_voor
Na behandeling (been)
148Accent_zadel_na

De geheimen van de Accent-behandeling

De Accent is een radiofrequent apparaat waarmee we op niet-invasieve wijze, dus zónder operaties of het insteken van canules, vet en cellulitis kunnen verminderen of zelfs verwijderen. Zonder pijn, zonder herstelperiode en voor een fractie van de kosten van een liposuctie. Tegelijkertijd geeft een behandeling met de Accent een opvallende huidegalisatie en een huidverstrakking.

Of men nu voor vetverbranding komt, voor verwijdering van cellulitis of puur voor huidverstrakking, er worden in eerste instantie nooit meer dan maximaal 6 behandelingen gedaan. De reden hiervoor is dat de behandelingen een lange uitwerktijd hebben. Meteen na de eerste behandeling ziet u al verschil, maar de verbetering gaat twee tot vier maanden door. Uit onderzoek blijkt dat cellulitis dankzij Accent niet alleen vermindert, maar dat bovendien de omtrek van het been gemiddeld twee centimeter minder wordt.

Na de laatste behandeling houden we een periode van twee maanden uitwerktijd aan voordat we een evaluatie afspraak hebben waarin we het eindresultaat gaan bekijken. Zo kan er vastgesteld worden of er nog vervolgbehandelingen (maximaal 3) gewenst zijn of niet.

Apparatuur

Accent tegen cellelite

Accent werkt op basis van radiofrequente golven. Deze (onzichtbare) golven dringen door in de huid en verwarmen daar het weefsel. Als reactie op die warmte vindt collagenase plaats: er wordt collageen aangemaakt waardoor de huid verstrakt. Naast de aanmaak van collageen zijn er meerdere voordelen:

 • Vastzittend vet wordt afgebroken
 • Vocht en afvalstoffen worden afgevoerd
 • Verdikte bindweefselschotjes worden afgebroken.

Accent pakt zo alle oorzaken van cellulitis gelijktijdig aan! De radiofrequente golven van Accent zijn monopolair en bipolair. Bipolaire golven blijven oppervlakkig in de huid en maken gezicht, hals en bovenarmen strakker. Monopolaire golven dringen verder door in de huid en bereiken ook de dieper liggende weefsels. Daardoor kan Accent ook het onderhuidse vet aanpakken en werkt de behandeling veel effectiever bij cellulitis. De vernietigde vetcellen worden door het lichaam afgevoerd en komen niet meer terug! Een uitgebreid intakegesprek en analyse zorgen ervoor dat uw wensen en verwachtingen duidelijk in kaart worden gebracht. Accent is door de FDA (Food and Drug Association) goedgekeurd, dat wil zeggen dat de methode volgens strenge Amerikaanse richtlijnen in orde is.

Accent apparaat cellulite

VideoErvaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Ria

Mijn cellulitis was behoorlijk erg, op mijn billen en bovenbenen. Ik heb 4 behandelingen Accent ondergaan en volgens mij is het voldoende. Ik merk namelijk nog steeds het effect, mijn huid is veel strakker. Na de behandeling was mijn huid behoorlijk rood, de eerste keer schrok ik daarvan, maar ik heb totaal geen last gehad en hoefde niet te herstellen. Zeer positief dus!

Jorg

Ik heb slanke benen en armen, maar een dikke buik. Een bierbuikje dat ik niet weg kreeg. Bij Dorien kreeg ik het advies om Accentbehandelingen te ondergaan tegen het buikvet. Natuurlijk is niet ineens mijn buik helemaal weg, maar het werkt veel beter dan ik had verwacht.

W.

Mensen pas alstublieft op, de Accent behandeling moet uitgevoerd worden door iemand die gediplomeerd is! Ik heb me heel goed ingelezen, voor ik besloot bij Dorien te komen. Bij Dorien zijn ze goed getraind en weten ze wat ze doen. Als dat niet zo is kan het ook fout gaan.

Helma

Zowel de verslapte huid van mijn bovenarmen als mijn hamsterwangen zijn flink verbeterd door Accent.

Van Aken

Helemaal top, deze behandeling! Mijn benen en billen zijn een stuk strakker geworden en ik durf weer in bikini over het strand te lopen. Ik voel me helemaal sexy.

Prijzen

Prijzen Accent

Gezichtsverstrakking per behandeling € 179,00
Lichaamsverstrakking per behandeling, per gebied* € 200,00
Meerprijs per vlak € 30,00

* gebied = 6 vlakken van 10×10 cm

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief