Buikvet verliezen met cryolipolyse

buikvet verliezen dorien

Wilt u buikvet verliezen, maar lukt dit niet met diëten of sporten? Dan is cryolipolyse misschien wel de oplossing. Cryolipolyse is een behandeling waarbij die vetcellen bevriest, of beter gezegd, koelt. Het lichaam voert na de behandeling de vetcellen op een natuurlijke wijze af. Met cryolipolyse kun je vet op de buik verliezen dat er niet afgaat door sporten of een dieet.

Vet verliezen op en rond de buik

Tijdens de behandeling worden de vetcellen in de bovenste laag van het lichaamsvet afgekoeld tot 4˚C. Dit afkoelen gebeurt door middel van pads die aan een apparaat zijn gekoppeld. Deze pads zijn geschikt voor verschillende lichaamsdelen, waaronder uw buik. Hierdoor is het dus mogelijk om alleen op en rondom de buik vet te verliezen.

cryolipolyse vet bevriezen pads

Hoe werkt cryolipolyse?

De bovenste laag vetcellen breken langzaam af door de lage temperatuur. Het lichaam voert de vetcellen vervolgens in kleine hoeveelheden af. Hiervoor is het belangrijk dat je voldoende water drinkt (minimaal 2 liter per dag). Omdat het afvoeren van de vetcellen geleidelijk gebeurt, passen het lichaam en de huid zich beter aan je nieuwe figuur aan. De huid verslapt niet, maar wordt steviger na de behandeling. Zo verlies je buikvet zonder dat je last krijgt van overtollig vel. Cryolipolyse heeft alleen een actieve werking op vetcellen; vetcellen kristalliseren namelijk al bij 4˚C. Andere cellen breken pas af bij een veel lagere temperatuur. Hierdoor beschadigen andere cellen niet door een cryolipolyse-behandeling.

Veilig en verantwoord buikvet verliezen

Buikvet verwijderen met behulp van cryolipolyse is veilig en verantwoord. U hoeft geen operatie of liposuctie te ondergaan om van uw buikvet af te komen. Het is veilig voor uw huid en organen, omdat cryolipolyse alleen de vetcellen aanpakt. Er vindt ook geen chemisch proces plaats, want het lichaam voert de cellen op een natuurlijke wijze af. Hierbij is het wel belangrijk dat u een aantal dagen voor, en tot 4 weken na de behandeling, tenminste 2 liter water per dag drinkt. Dit ondersteunt en stimuleert het natuurlijke afvoerproces van de vetcellen.

buikvet cryolipolyse dorien

Buikvet verwijderen met behulp van de CoolipoTwin

Dorien.nl gebruikt de geavanceerde CoolipoTwin voor het verwijderen van buikvet. De CoolipoTwin is zeer effectief. Anders dan andere apparaten maakt de CoolipoTwin gebruik van vier pads in plaats van twee pads. De CoolipoTwin is een verantwoord en veilig apparaat en heeft een CE medische klasse II goedkeuring. Dorien.nl heeft meerdere gecertificeerde specialisten in dienst. Hierdoor zijn er geen lange wachttijden en kunt u snel worden behandeld voor het verliezen van buikvet.

Cryolipolyse met Coolipotwin bij dorien.nl anti-ageing center

Ervaringen met het verwijderen van buikvet van andere cliënten

Op Klinkiekervaringen kunt u de ervaringen van cliënten lezen over het verwijderen van buikvet door middel van cryolipolyse. Klik hier voor reviews en ervaringen over het bevriezen van vet.

Kosten vet verwijderen

Cryolipolyse geeft het beste resultaat als het in een kuur wordt uitgevoerd. Een cryolipolyse-kuur bestaat uit drie behandelingen en kost € 659,00.

Het is ook mogelijk te kiezen voor een losse cryolipolyse behandeling. De kosten hiervoor bedragen € 249,00.

Wilt u buikvet verliezen door middel van cryolipolyse of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis consult aan of neem contact met ons op.

gratis consult cryolipolyse
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief