Bikinilijn laseren

Gladde bikinilijn

Altijd genieten van een gladde bikinilijn? Kies dan voor definitief ontharen. Hiermee kunnen we ongewenste haartjes permanent verwijderen. Dorien werkt met de allernieuwste, snelste, effectiefste, veiligste en meest veelzijdige apparatuur voor het definitief verwijderen van haartjes bij de bikinilijn: de Soprano ICE Platinum.

Nog nooit eerder konden we zo eenvoudig haartjes van alle haar- en huidtinten definitief verwijderen. We omschrijven de behandeling met de Soprano ICE Platinum dan ook niet voor niets als definitief ontharen 2.0.

laseren bikinilijn

De voordelen van de bikinilijn laseren met de Soprano ICE Platinum op een rijtje

  • geschikt voor donkere én lichte huid
  • geschikt voor alle haartypen en -kleuren
  • Vrijwel pijnloos
  • gepatenteerde technologie
  • het gehele jaar door mogelijk; summerproof
  • snelle behandeltijd
  • uitsluitend behandelingen door gecertificeerde specialisten
  • altijd gratis intake
  • drie technologieën in één
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Icoontjes.png
 
 

Veilig laseren bikinilijn

Dorien.nl Anti-Ageing Center beschikt over het ANBOS keurmerk en is geregistreerd als erkend specialist definitieve ontharing.

Het ANBOS keurmerk staat garant voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis op het gebied van het permanent verwijderen van ongewenste haartjes. Zo bent u bij Dorien verzekerd van behandelingen op het hoogste niveau.

anbos logo
 
 
 

Aantal behandelingen laseren bikinilijn

Haartjes hebben een groeicyclus met verschillende fasen. Vandaar dat er meerdere behandelingen nodig zijn. Hoeveel? Dat is afhankelijk van het te behandelen gebied en de mate van haargroei.

Tijdens een gratis en vrijblijvende intake geven we een indicatie van het te verwachten aantal behandelingen. Met de Soprano ICE Platinum zijn minder behandelingen nodig in vergelijking met ieder ander apparaat. Dit komt doordat het apparaat tegelijkertijd werkt met drie golflengten. 

Definitief ontharen apparatuur Soprano ICE Platinum

De Soprano ICE Platinum is uniek door het 3D-handstuk. Het combineert de drie meest effectieve lasergolflengten in één innovatief handapparaat. Samen met de SHR In-Motion* technologie en het comfort van de geïntegreerde koeling in de kop (ICE™ technologie), maakt dit het apparaat, en daarmee de behandeling,  onnavolgbaar. Hiermee is de Soprano ICE Platinum de veiligste en meest veelzijdige behandeling voor definitieve ontharing ter wereld.

*  In-motion™ techniek –> met het handstuk bewegen we over het te behandelen gebied wat zo volledig, en razendsnel, wordt gedekt.

** ICE™ technologie –> de kop van het handstuk is gekoeld en koelt het huidoppervlak. Dit voorkomt schade aan het omliggende weefsel. Bovendien maakt het de behandeling vrijwel pijnloos. 

Het eerste en enige laserontharingssysteem dat 3 golflengten gelijktijdig combineert. Hét geheim voor het mooiste en gladste resultaat. En de reden dat er minder behandelingen nodig zijn in vergelijking met ieder ander apparaat.

 

 

fda approved logo dorien  

De Soprano ICE Platinum is voorzien van het CE-merkteken volgens de Europese Richtlijn 93/42 en is goedgekeurd door de FDA

Ontharingsactie voor de vrouw

Genieten van een gladde bikinilijn én zijdezachte en frisse oksels. Maak dan gebruik van onze spectaculaire ontharingsactie:

bij definitieve ontharing van uw onderbenen of bikinilijn krijgt u de definitieve ontharing van uw oksels gratis!*

voordeel per behandeling: € 125,-!

Klik hier voor de volledige prijslijst.

dorien ontharen   2e soprano ice platinum   Wij hebben twee apparaten in huis waardoor wij onze klanten snel van dienst kunnen zijn.

 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief