Vet verwijderen

vet verwijderen Dorien.nl

Vet verwijderen zonder operatie

Ongewenst vet laten verwijderen zonder operatie. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn.  Het kan bij Dorien.nl Anti-Ageing Center! Wij voeren diverse behandelingen uit op het gebied van het verwijderen van lichaamsvet en figuurcorrectie, zonder dat er een naald aan te pas komt. Daarmee vormen deze behandelingen een goed alternatief voor liposuctie, waarbij er onderhuids vet wordt weggezogen tijdens een operatie. Dit is een grote ingreep, terwijl het verwijderen van vet vaak ook anders en zonder operatie mogelijk is. 

Lees meer

Behandelingen vet verwijderen of verminderen

Bij ons instituut in Druten hebben wij verschillende behandelmethoden die overtollig vet verwijderen of verminderen mogelijk maken.

  • Cryo lipolyse: Deze behandeling maakt het verwijderen van vetweefsel mogelijk door vetcellen te bevriezen op een pijnloze en effectieve manier. De vetcellen worden afgebroken, waarbij er in slechts één behandeling tot 22% reductie van onderhuids vetweefsel kan worden bereikt*.
  • Accent: Met behulp van radiogolven pakt Accent problemen als vet op buik, benen en billen doeltreffend* aan. Radiofrequente golven dringen in de huid, verwarmen het weefsel en stimuleren op die manier de aanmaak van collageen waardoor de huid zichtbaar kan verstrakken.
  • Ultra Body Shape: De Ultra Body Shape behandeling breekt vet- en vochtophopingen af, stimuleert de werking van enzymen én bevordert de spieraanmaak waardoor u slanker wordt en uw huid strakker oogt*! Dit is al mogelijk binnen een periode van 4 weken*. Dit maakt onder andere buikvet verwijderen zonder operatie eenvoudig en doeltreffend.
  • Voedingsadvies: Naast het verwijderen en verminderen van overtollig vet met behulp van ons apparatuur kunt u bij Dorien.nl Anti-Ageing Center ook terecht voor deskundig voedingsadvies. Bij het starten van een dieet is een goed plan en de juiste begeleiding vaak van essentieel belang. Wij gaan samen met u op zoek naar het juiste voedingspatroon om op een gezonde, verantwoorde manier af te vallen. Hierbij raden wij Avi-Slank aan.

 

Behandelplan vet verminderen of vet verwijderen

Voor vetverwijdering zonder operatie met het beste resultaat bent u in goede handen bij Dorien.nl Anti-Ageing Center. Welke van bovenstaande behandelmethoden het beste aansluit bij uw wensen en huidprobleem is afhankelijk van diverse factoren. Wij nodigen u graag uit voor een consultgesprek, waarbij er een grondige huid- en probleemanalyse wordt gemaakt. Hierna kunnen wij een persoonlijk behandelplan voor u samenstellen, waarmee we het beste resultaat kunnen behalen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief