Ooglidcorrectie zonder operatie

ooglidcorrectie Dorien Druten

Ooglidcorrectie zonder operatie!

Ooglidcorrectie zonder operatie voor mannen? Klik hier

Wilt u af van overhangende oogleden? Bent u de hangende oogleden beu en wilt u niet altijd zo vermoeid of somber ogen? Of zorgen uw overhangende oogleden voor praktische problemen omdat ze het zicht beperken? Maar ziet u ook op tegen een operatie om uw oogleden te liften? Dan zou onze nieuwe ooglidcorrectie behandeling met de Jett Plasma Lift Profi wel eens dé behandeling voor u kunnen zijn! Het is de nieuwste technologie voor huidverstrakking en stimulering van de collageenaanmaak van de oogleden. Het zorgt voor direct liftend- en verjongend effect en heeft ook een positief effect op langere termijn*. Het is een fantastisch alternatief voor chirurgische ingrepen zonder prikken en snijden! En ook nog een zeer betaalbaar en effectief*! En dat (in de meeste gevallen) in slechts één behandeling! 

Onze ooglift-behandeling is uitermate geschikt voor:

 • Bovenooglidcorrectie
 • Onderooglidcorrectie
 • Liften oogleden

De Plasma Prolift-behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. En voor jong en oud… 

Klik hier voor informatie over ooglidcorrectie zonder operatie voor MANNEN.

 

Ooglidcorrectie Dorien

Resultaat ooglift zonder operatie voor/na*

Voordelen ooglidcorrectie zonder operatie (Plasma Prolift)

 • Geen operatie, dus geen anesthesie
 • Geen hechtingen
 • Heel korte hersteltijd
 • Langdurig resultaat*

Ooglift zonder operatie Dorien in actie

Bij deze ooglift behandeling werken wij  met de oogcrème uit onze eigen huidverbeteringslijn Beauty By Dorien: de Intense Lifting Eyecream.

Hoe gaat de ooglidcorrectie behandeling in het werk?

Het behandelgebied wordt verdoofd middels een pad. Tijdens de behandeling beweegt de behandelkop 2 mm boven de huid en wordt de huid eerst gescand. Vervolgens worden kleine ‘vonkjes’ afgegeven die de huid verwarmen; het bovenste laagje van de huid verdampt. Hierdoor kan het proces van weefselherstel, huidverstrakking, verbetering van de elasticiteit en de weerstand van het weefsel starten.

ooglidcorrectie zonder operatie dots Dorien

We werken met de ‘Dot by dot‘-techniek. Met de gepatenteerde ‘gelijkstroom plasma-techniek’ is het mogelijk om dots (puntjes) van slechts 0,1 mm te produceren. Hierdoor is alle energie op één punt gefocust en wordt een diepte bereikt van 0,2 tot 0,4mm. Dit resulteert in samentrekken van de huid, wat een liftend effect geeft. 

Is de ooglift behandeling voor iedereen geschikt?

De ooglift behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen en voor jong en oud. In een aantal gevallen mag de behandeling niet worden uitgevoerd, onder meer:

 • Mensen met Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
 • Mensen met andere geïmplanteerde elektrische apparaten
 • Epilepsie patiënten
 • Tijdens Zwangerschap
 • Mensen met metalen implantaten in het behandelgebied

Uw gezondheidstoestand en conditie van de huid zijn belangrijk voor de specialiste. De specialiste bepaalt voor de behandeling of u in aanmerking komt voor de behandeling en bespreekt samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Twijfelt u of de behandeling voor u geschikt is? Neem gerust contact met ons op!

Na de ooglidcorrectie behandeling

Direct na de behandeling kunnen er wat roze/rode plekjes op de huid ontstaan. Dit is in de meeste gevallen na een aantal uur tot twee dagen verdwenen. Ook kan de huid lichte tot matige zwelling vertonen die tot vijf dagen kan aanhouden. Daarnaast kunnen er bijna onzichtbare korstjes van 0,1mm doorsnede ontstaan. Deze mag u er absoluut niet afhalen om risico op littekentjes te voorkomen. Deze korstjes vallen er na een aantal dagen tot een week vanzelf af. Onder deze korstjes ontstaat de nieuwe jonge huid.

Ooglidcorrectie Dorien direct

Het is belangrijk om de huid de eerste paar dagen goed te hydrateren maar niet te weken. Gebruik daarna 3 keer per dag de aanbevolen oogcrème. Breng deze dun aan en strijk het goed uit. Mocht u naar buiten gaan, smeer uw oogleden dan een paar keer per dag in met de aanbevolen crème met factor 50 of bescherm de huis compleet met een blokker. Als de zon schijnt, adviseren wij een zonnebril te dragen. Bij onvoldoende bescherming van de behandelde huid bestaat namelijk de kans op blijvende pigmentatie van de huid.

 • De eerste 5 uur na de behandeling mag u niet intensief sporten, zwemmen, de huid koelen of weken.
 • De eerste week niet in de sauna of infrarood.
 • Advies: gedurende 1 week geen make-up op de behandelde zone.
 • De eerste 4 weken na de behandeling mag u niet in de zon of onder de zonnebank.

Na 12 weken is het eindresultaat bereikt. 

Aantal behandelingen ooglift zonder operatie

Het aantal behandelingen dat nodig is, is afhankelijk van de hoeveelheid van het huidoverschot, het huidtype, complexiteit van het probleem en uw individuele wensen. In de meeste gevallen kan één behandeling voldoende zijn. Echter, in sommige gevallen kan een tweede of zelfs nog derde behandeling nodig zijn. Houd er in dat geval rekening mee dat er tussen de behandelingen een ‘rustperiode’ van ongeveer 8 tot 12 weken moet zitten.

Ooglidcorrectie met Jett Plasma Lift Profi

Bij Dorien.nl werken we met het revolutionaire cosmetische apparaat Jett Plasma Lift Profi; de nieuwste generatie apparatuur op het gebied van ooglidcorrectie zonder operatie.ooglidcorrectie apparaat dorien

De Jett Plasma Lift Profi is een gepatenteerd systeem. Het is het enige systeem in Nederland waarbij u een ooglift ondergaat met gelijkstroom. Hierdoor kan de plasma-straal heel precies de huid binnen dringen tot in de lederhuid (dermis) waar zich collageen en elastine bevinden.  

De behandeling met de Jett Plasma is gebaseerd op verdamping van de bovenste huidlaag. Door verdamping ontstaat op de behandelde plekken een krimpeffect van de huid. Het resultaat? Een strakkere en gelifte huid. De behandeling met de Jett Plasma Lift Profi is volledig veilig.

Hoe werkt de Jett Plasma Lift Profi?

Het apparaat werkt op basis van plasma, dat zorgt voor een direct liftend en verjongend effect. Een behandeling met plasma heeft een positief effect op de langere termijn omdat het indirect zorgt voor stimulatie op de diepere huidlagen. Dit stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels. Hierdoor krijgen de behandelde zones een extra boost in hun stevigheid en volume.

Plasma ontstaat als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen. Er ontstaat een kleine geladen plasma-straal, zonder dat er direct contact is met de huid. Als reactie op deze plasma-straal trekt de huid vrijwel direct samen waardoor er een liftend effect ontstaat. 

De behandeling met de Plasma Lift Profi is, naast de ooglift behandeling, ook uitermate geschikt voor de behandeling van:

 • Diepere en oppervlakkige rimpels, bijvoorbeeld bovenlip of kraaienpootjes
 • Acne (zodra de acute fase voorbij is: betere genezing en geen littekenvorming)
 • Couperose, teleangiectasie (haarvaatjes tot 1mm dik) en spinnaevi
 • Pigmentvlekken (uitsluitend na consult dermatoloog)
 • Verschillende littekens, zoals striae, acnelittekens en hyperkeratose

 nominatie apparaat ooglidlift dorien

 De Jett Plasma Lift Profi heeft de 3e plaats behaald (van honderden nominaties) voor de Professional Beauty Product of the Year 2017.

 Resultaten* ooglift zonder operatie

* De resultaten en ervaringen van de ooglift zonder operatie kunnen per persoon verschillen.

Ooglidcorrectie Dorien direct   Ooglidcorrectie Dorien resultaat na 5 dagen
 Ooglift Dorien resultaat na 1 week  Ooglift Dorien resultaat na 3 weken

 

Prijzen ooglidcorrectie zonder operatie, per behandeling

Ooglift boven- of onderooglid (prijs voor beide ogen)   € 375,-
Behandeling kraaienpootjes of rimpeltjes bovenlip    € 199,- 
Verschillende littekens, acnelittekens, hyperkeratose, couperose   € 175,- / € 275,- 

 

 Klik hier voor de volledige prijslijst. 

Wilt u meer informatie over de behandeling of een inspraak inplannen? Bel ons op (0487) 51 75 34 of stuur ons een mailtje via info@dorien.nl. U kunt ook contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief