Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen Dorien.nl

Gezichtsverzorging bij Dorien.nl

Een goede gezichtsbehandeling is belangrijk voor de huid. Iedere huid heeft verzorging nodig; of het nu een jonge of een oude(re) huid is. Door regelmatig een gezichtsverzorgende behandeling te nemen, blijft de huid fris, jong en verzorgd.

Ons gezicht wordt dagelijks blootgesteld aan vele factoren die een invloed hebben op de conditie van onze huid. Denk bijvoorbeeld aan de zon, sigarettenrook, kou of stress.  Een goede verzorging van de huid is daarom essentieel om het te laten stralen. Daarvoor bent u bij schoonheidsinstituut Dorien.nl aan het juiste adres. 

Gezichtsbehandelingen door gekwalificeerde schoonheidsspecialistes

Bij Dorien.nl werken we uitsluitend met gekwalificeerde schoonheidsspecialistes. Aan de hand van een huidanalyse adviseren zij  over de voor u meest geschikte gezichtsbehandeling. U kunt daardoor rekenen op verzorging die is afgestemd op uw huid.

Beauty By Dorien

Wij werken bij onze gezichtsbehandelingen met producten uit onze eigen huidverzorgingslijn en huidverbeteringslijn Beauty By Dorien. Deze producten zijn geschikt voor ieder huidtype en zorgen voor herstel en versterking van de huid van binnenuit. Wilt u ook thuis genieten van onze verfijnde huidverzorgingsproducten? Deze zijn te koop in ons instituut in Druten én online verkrijgbaar via www.dorienshop.nl.

 

 

Lees meer

Welke huidtypen zijn er?

 • Droge huid:

  Een droge huid bevat weinig vet en vocht en kan hierdoor gevoelig zijn. Kleine droogtelijntjes, schilfertjes of rode vlekjes zijn vaak zichtbaar. De structuur is fijn en de poriën zijn goed te zien. Een zeer droge huid heeft vaak een gebrek aan elasticiteit. Daarnaast is de huid zeer gevoelig voor zon, wind en kou.
 • Normale huid:

  Een normale huid voelt zacht en soepel aan. De huid heeft een gelijkmatige matte glans. De poriën zijn zichtbaar maar staan niet open. Naarmate de normale huid ouder wordt, heeft de normale huid behoefte aan extra gezichtsverzorging.
 • Gemengde huid:

  De gemengde huid heeft vaak een vette T-zone. Dit is het gebied van voorhoofd, neus en kin. De huid van de wangen is droog en voelt gespannen aan.
 • Gevoelige huid:

  De gevoelige huid is dun, fijn van structuur en kwetsbaar. Dit huidtype is snel geïrriteerd en vaak rood en/of vlekkerig. Weersomstandigheden zoals zon, kou of wind kunnen al een overgevoelige reactie uitlokken. Een gevoelige huid reageert vaak heftig op gezichtsverzorgingsproducten met parfum, alcohol en kleurstoffen.
 • Vette huid:

  Een vette huid vertoont vaak veel onzuiverheden. Dit wordt veroorzaakt door een te hoge talgproductie. De poriën zijn verwijd en raken snel verstopt. Hierdoor ontstaan er puistjes en mee-eters. Een vette huid is te herkennen aan een voortdurende glans.
 • Verouderde huid:

  Naarmate de huid ouder wordt, verliest het elasticiteit, wordt het dunner en ontstaan er rimpeltjes. Een ouder wordende huid heeft behoefte aan goede gezichtsverzorging. Dit herstelt de vochtbalans, verstevigt de verslapte huid en bestrijdt het verouderingsproces. Externe invloeden, zoals zonnebaden, kunnen het verouderingsproces versnellen. Dat geldt ook voor invloeden van binnenuit, zoals stress, ongezonde voeding en roken. 
 • Huid met problemen:

  Een huid met problemen kan extra droog en snel geïrriteerd zijn. Of de huid toont couperose, acne, pigmentvlekjes of littekens. Probleem-oplossende behandelingen en producten bieden bij dit huidtype een uitkomst.

Anti-Ageing behandelingen

Dorien.nl biedt uitsluitend niet-chirurgische anti-ageing gezichtsbehandelingen aan. Afhankelijk van uw huidprobleem worden de behandeling en apparatuur geadviseerd die het beste resultaat voor u kunnen behalen. Tijdens een eerste consult maken wij er een grondige huid- en probleemanalyse. Op basis hiervan stellen onze schoonheidsspecialistes een persoonlijk behandelplan samen. Klik hier als u meer wilt lezen over onze behandelingen op het gebied van anti-ageing ofwel anti-veroudering.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief