Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen Dorien.nl Persoonlijk advies? Klik hier

Gezichtsbehandelingen bij Dorien.nl

Goede gezichtsbehandelingen zijn belangrijk omdat iedere huid – jong, oud, droog, vet – verzorging nodig heeft. Ons gezicht wordt dagelijks blootgesteld aan vele factoren die een invloed hebben op de conditie van onze huid. Denk bijvoorbeeld aan de zon, sigarettenrook, kou of stress. Een goede verzorging de huid, ons grootste orgaan, is daarom essentieel voor een mooie en stralende huid. En daarvoor bent u bij schoonheidsinstituut Dorien aan het juiste adres. 

Dorien.nl Anti-Ageing Center is gespecialiseerd in behandelingen op het gebied van huidverbetering, huidverjonging en huidverstrakking. Wij bieden daarvoor diverse gezichtsbehandelingen aan. Van de behandeling van diverse huidproblemen (denk bijvoorbeeld aan couperose of het verwijderen van littekentjes) tot een ontspannen gezichtsreiniging; wij zorgen altijd voor een behandeling die perfect past bij uw huidtype en uw vragen en wensen. Of bekijk eens de mogelijkheden van onze Hydra Boost behandeling. Dit is een exclusieve schoonheidsbehandeling die de huid diep reinigt en hydrateert waardoor deze weer in topconditie is.  

Onderstaand vindt u een uitgebreide beschrijving van de gezichtsbehandelingen die wij aanbieden. 

Lees meer

Beauty By Dorien

Bij onze gezichtsbehandelingen werken we met producten uit onze eigen huidverzorgingslijn en huidverbeteringslijn Beauty By Dorien.  Deze producten zijn geschikt voor ieder huidtype en zorgen voor herstel en versterking van de huid van binnenuit. Wil je ook thuis genieten van onze verfijnde huidverzorgingsproducten? Deze zijn te koop in ons instituut in Druten én online verkrijgbaar via www.dorienshop.nl.

Gezichtsbehandelingen door gekwalificeerde schoonheidsspecialistes

In ons Anti-Ageing Center werken uitsluitend gekwalificeerde schoonheidsspecialistes die u aan de hand van een huidanalyse adviseren over de meest geschikte gezichtsbehandeling. U kunt daardoor rekenen op verzorging die is afgestemd op uw huid.

Anti-Ageing behandelingen

De anti-ageing gezichtsbehandelingen die wij bij het Dorien schoonheidsinstituut uitvoeren, zijn uitsluitend non-chirurgische behandelingen. Er komen dus geen injecties aan te pas. Afhankelijk van uw huidprobleem worden de behandeling en apparatuur geadviseerd die het beste resultaat voor u kunnen behalen. Tijdens een eerste consult wordt er een grondige huid- en probleemanalyse gemaakt. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan samengesteld. Klik hier als u meer wilt lezen over onze behandelingen op het gebied van anti-ageing ofwel anti-veroudering.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief