Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen Dorien.nl

Gezichtsbehandelingen bij Dorien.nl

Goede gezichtsbehandelingen zijn belangrijk omdat iedere huid – jong, oud, droog, vet – verzorging nodig heeft. Door regelmatig een nemen zorgt u ervoor dat uw huid fris, jong en verzorgd blijft. Ons gezicht wordt dagelijks blootgesteld aan vele factoren die een invloed hebben op de conditie van onze huid. Denk bijvoorbeeld aan de zon, sigarettenrook, kou of stress.  Een goede verzorging van de huid, ons grootste orgaan, is daarom essentieel om het te laten stralen. En daarvoor bent u bij schoonheidsinstituut Dorien aan het juiste adres. 

Dorien.nl Anti-Ageing Center is gespecialiseerd in behandelingen op het gebied van huidverbetering, huidverjonging en huidverstrakking. Wij bieden daarvoor diverse gezichtsbehandelingen aan. Van de behandeling van diverse huidproblemen (denk bijvoorbeeld aan couperose of het verwijderen van littekentjes) tot een ontspannen gezichtsreiniging; wij zorgen altijd voor een behandeling die perfect past bij uw huidtype en uw vragen en wensen. Of bekijk eens de mogelijkheden van onze Hydra Boost behandeling. Dit is een exclusieve schoonheidsbehandeling die de huid diep reinigt en hydrateert waardoor deze weer in topconditie is.  

Onderstaand vindt u een uitgebreide beschrijving van de gezichtsbehandelingen die wij aanbieden. 

Lees meer

Beauty By Dorien

Bij onze gezichtsbehandelingen werken we met producten uit onze eigen huidverzorgingslijn en huidverbeteringslijn Beauty By Dorien. Deze producten zijn geschikt voor ieder huidtype en zorgen voor herstel en versterking van de huid van binnenuit. Wil je ook thuis genieten van onze verfijnde huidverzorgingsproducten? Deze zijn te koop in ons instituut in Druten én online verkrijgbaar via www.dorienshop.nl.

Gezichtsbehandelingen door gekwalificeerde schoonheidsspecialistes

In ons Anti-Ageing Center werken uitsluitend gekwalificeerde schoonheidsspecialistes die u aan de hand van een huidanalyse adviseren over de meest geschikte gezichtsbehandeling. U kunt daardoor rekenen op verzorging die is afgestemd op uw huid.

Welke huidtypen zijn er?

  • Droge huid: Een droge huid bevat weinig vet en vocht en kan hierdoor erg gevoelig zijn. Kleine droogtelijntjes, schilfertjes of rode vlekjes zijn vaak zichtbaar, de structuur is fijn en de poriën zijn goed zichtbaar. Een zeer droge huid heeft vaak een gebrek aan elasticiteit en is zeer gevoelig voor zon, wind en koude temperaturen.
  • Normale huid: Een normale huid voelt zacht en soepel aan. De huid heeft een gelijkmatige matte glans en de poriën zijn zichtbaar maar staan niet open. Naarmate de normale huid ouder wordt, of het weer verandert, kan de normale huid behoefte hebben aan extra verzorging.
  • Gemengde huid: De gemengde huid heeft vaak een vette T-zone, dat is het gebied van voorhoofd, neus en kin. De huid van de wangen is daarentegen droog en voelt gespannen aan.
  • Gevoelige huid: De gevoelige huid is dun, fijn van structuur en kwetsbaar. De gevoelige huid is snel geïrriteerd en vaak rood en/of vlekkerig. Normale weersomstandigheden zoals zon, kou of wind kunnen al een overgevoelige reactie uitlokken. Een gevoelige huid kan ook heftig reageren op verzorgingsproducten met parfum, alcohol en kleurstoffen.
  • Vette huid: Een vette huid vertoont vaak veel onzuiverheden die veroorzaakt worden door een te hoge talgproductie. De poriën zijn verwijd en raken snel verstopt waardoor er puistjes en mee-eters ontstaan. Een vette huid is te herkennen aan de voortdurende glans.
  • Verouderde huid: Naarmate de huid ouder wordt, verliest het elasticiteit, wordt het dunner en ontstaan er rimpeltjes. Een ouder wordende huid heeft behoefte aan goede verzorging die de vochtbalans herstelt, de verslapte huid verstevigt en het verouderingsproces bestrijdt. Externe invloeden waaronder zonnebaden en invloeden van binnen uit zoals stress, ongezonde voeding en roken kunnen het verouderingsproces versnellen.
  • Huid met problemen: Een huid met problemen kan extra droog en snel geïrriteerd zijn. Of het heeft couperose, acne, pigmentvlekjes of littekens. Probleem-oplossende producten kunnen bij dit huidtype een uitkomst bieden.

Anti-Ageing behandelingen

De anti-ageing gezichtsbehandelingen die wij bij het Dorien schoonheidsinstituut uitvoeren, zijn uitsluitend non-chirurgische behandelingen. Er komen dus geen injecties aan te pas. Afhankelijk van uw huidprobleem worden de behandeling en apparatuur geadviseerd die het beste resultaat voor u kunnen behalen. Tijdens een eerste consult wordt er een grondige huid- en probleemanalyse gemaakt. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan samengesteld. Klik hier als u meer wilt lezen over onze behandelingen op het gebied van anti-ageing ofwel anti-veroudering.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief