Definitief ontharen

Gratis consult definitief ontharen Klik hier Definitief ontharen voor mannen? Klik hier

Bekijk hier onze ACTIE DEFINITIEF ONTHAREN voor de vrouw!

Zijdezachte oksels, benen of bikinilijn? Kies voor definitief ontharen!

Ben je het beu om altijd maar te scheren, harsen of waxen? Definitief ontharen is dé behandeling als je altijd wilt genieten van zijdezachte benen of oksels of een gladde bikinilijn. Bij Dorien.nl Anti-Ageing Center bieden wij meerdere veilige behandelmethodes voor definitieve ontharing. We werken met verschillende revolutionaire apparaten. Hierdoor kunnen we ongewenste haartjes van ieder haartype en op alle huidtypes definitief én veilig verwijderen*. We hebben meer dan 16 jaar ervaring met permanente ontharing en kennen dus alle ins & outs van de behandeling. 

Permanent ontharen bij Dorien is geschikt voor alle haartinten en huidtypes

Steeds meer mensen kiezen voor het definitief laten verwijderen van ongewenste haartjes. Maar niet iedere behandeling of elk apparaat is voor iedereen geschikt. Dit is namelijk afhankelijk van het haartype en de huidtint. Het vaststellen van een persoonlijk behandelplan is dan ook altijd het startpunt van onze behandeling. Alleen zo kunnen we bepalen wat voor u de beste methode is voor definitief ontharen? 

Dorien.nl beschikt over twee verschillende apparaten voor permanent ontharen. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor alle haartinten en elk huidtype. Wij hebben de volgende apparaten voor definitieve ontharing:

 • Ellipse IPL

  Met Ellipse IPL kunnen we ongewenste haartjes verwijderen met behulp van lichtimpulsen. Deze IPL methode is zeer geschikt voor het permanent ontharen van donkere haartjes op een lichte huid.

  Uw ongewenste haargroei wordt definitief verwijderd met het Ellipse IPL apparaat door middel van lichtpulsen. Dit is een van de snellere en effectievere methodes van dit moment. Ellipse heeft niet voor niets de reputatie van uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid en hoogstaande technologie.

  De methode geeft een prikkelend of tintelend gevoel op de huid. Daardoor is dit ontharingsapparaat veel aangenamer dan een hars- of epileerbehandeling! De Ellipse IPL is geschikt voor ieder huidtype en vanzelfsprekend bewezen veilig en effectief.

 • Harmony Super Hair Removal

  Met de Harmony Super Hair Removal (ook wel Harmony SHR) kunnen blonde, rossige en grijze haartjes definitief worden verwijderen. Bovendien geeft het verbluffende resultaten op de donkere huid.

  De Harmony SHR werkt met een lage fluence, maar een hoge optische energie en veelvoudige pulsen met een hoge repetitieratio van 10 Hz. De Harmony SHR technologie richt zich niet op de melanine, zoals klassieke systemen dat doen, maar op het eiwit in de stamcellen en pakt dit grondig aan. Omdat de focus nu op de stamcellen ligt, kunnen donkere huidtypes en pigmentarme, fijne haartjes – blond, grijs, rood – succesvol* worden behandeld tijdens een Harmony SHR behandeling. Bovendien is de groeifase van de haartjes niet meer belangrijk, want het eiwit in de stamcellen is in elke fase aanwezig; de vervolgbehandelingen kunnen dus veel sneller achter elkaar plaatsvinden!

  Deze nieuwe ontharingstechnologie laat een bewegende behandelmethode toe. Dit betekent dat we met het handstuk over de behandelzone glijden. De huid wordt verwarmd en de saffieren contactkoeling beschermt de bovenste huidlaag. Door een lichte druk op het handstuk te zetten, worden weefselvocht en bloed uit het behandelbereik weggehouden. Het behandeloppervlak wordt verwarmd tot maximaal 45ºC. Het omliggende weefsel fungeert hierbij als energiereservoir zodat de haarfollikel en de stamcellen ook de temperatuur van het omliggende weefsel krijgen. De kans op verbranding is minimaal, in tegenstelling tot sommige andere methodes.

Apparaat definitief ontharen Harmony Ellipse

Lees meer

Definitief ontharen van top tot teen!

Bij Dorien.nl bent u aan het juiste adres voor permanente ontharing van top tot teen. Wij zijn in staat om ieder haartype definitief te verwijderen en hebben apparatuur die geschikt is voor de lichte én donkere huid. Naast vrouwen behandelen we ook mannen.

Onderstaand vindt u een overzicht van de meest uitgevoerde ontharingsbehandelingen bij vrouwen.

Staat het lichaamsdeel dat u definitief van haar wil ontdoen er niet bij? Vraag ons gratis en vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Gezicht:

 • definitief ontharen wenkbrauwen
 • definitief ontharen haartjes bovenlip
 • definitief ontharen rond de mond
 • definitief ontharen haartjes kin

Bovenlichaam:

Middenlichaam:

 • definitief ontharen bikinilijn (bekijk ook onze actie)
 • definitief ontharen schaamstreek
 • definitief ontharen billen
 • definitief ontharen buik
 • definitief ontharen onderrug

Onderlichaam:

 • definitief ontharen benen
 • definitief ontharen bovenbenen
 • definitief ontharen onderbenen
 • definitief ontharen knieën
 • definitief ontharen tenen en/of wreef

Enkele voorbeelden van voor- en na* de behandeling:

Resultaat definitief ontharen gezicht voor en na

Resultaat permanente ontharing gezicht voor en na

Definitief ontharen oksels voor en na

Resultaat definitieve ontharing oksels voor en na

boven lip definitief ontharen

Resultaat definitief ontharen bovenlip voor en na

 

* De resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Persoonlijk behandelplan definitief ontharen

Wanneer u overweegt om te starten met definitieve ontharing, is het opstellen van een persoonlijk behandelplan de eerste stap. Advies op maat én de juiste apparatuur zorgen ervoor dat het permanent ontharen effectief is. Bij Dorien.nl analyseren wij uw huid- en haartype en bepalen zo de behandeling die we gaan uitvoeren; behandeling met de Ellipse ipl of met de Harmony SHR. Vervolgens kunnen we ook een indicatie geven van het te verwachten aantal behandelingen en de daarbij behorende kosten. Wilt u gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen? Klik hier!  

Aantal behandelingen permanent ontharen

Haartjes hebben een groeicyclus met verschillende fasen. Wij vernietigen haren in de groeifase omdat ze op dat tijdstip in contact staan met de haarwortel. We herhalen de behandeling, van oksels tot gezicht ontharen en van bikinilijn tot benen ontharen, gemiddeld 4 tot 8 keer*, zodat de actieve haartjes vernietigd worden en u definitief met ongewenst haar kunt afrekenen. Dankzij de hoogfrequente lichtflitsen in combinatie met veilige techniek die de huid beschermt, is de behandeling bij Dorien Anti-Ageing Center zeer effectief*.

Het belang van goede apparatuur voor definitief ontharen

Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogstaande apparatuur. Apparatuur van mindere kwaliteit (en de ‘thuisflitser’) flitst met minder hoge intensiteit waardoor de haargroei op lange termijn kan verergeren (zie ook ‘Waarschuwing’).

waarschuwing definitief ontharen

Bij Dorien.nl Anti-Ageing Center beschikken we over twee verschillende apparaten; Ellipse IPL en Harmony Super Hair Removal (SHR). Welke apparatuur het meest voor uw huid- en haartype geschikt is, wordt uiteraard geadviseerd door onze gekwalificeerde schoonheidsspecialistes. Dankzij de precisie en hoge intensiteit van onze apparaten, in combinatie met de deskundige begeleiding, verdwijnen de actieve haartjes definitief. Behandelde haartjes komen dus niet meer terug.

Het verschil tussen laserontharen en lichttherapie

Dorien Anti-Ageing Center werkt met lichttherapie voor het definitief verwijderen van ongewenste haartjes. Lichttherapie wordt vaak verward met haar laseren, maar het verschil is erg groot. Lichttherapie werkt met lichtimpulsen in plaats van laserstralen en heeft dus een lagere lichtintensiteit. Daar waar een laserstraal een matrix van vele smalle lichtbundels op een klein oppervlak aanbrengt, kan een IPL licht een grotere oppervlakte in één keer ontharen. De behandeling verloopt daardoor veel sneller dan een laserbehandeling en is bovendien veel minder pijnlijk. Lichttherapie is dus een aangenamere behandeling voor definitieve ontharing dan ontharen met een laser.

ANBOS Keurmerk

Dorien.nl Anti-Ageing Center beschikt over het ANBOS keurmerk dat staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis op het gebied van permanent haar verwijderen. De kwalitatief hoogstaande apparatuur beschermt uw huid tegen pigmentvlekken. De kans op bijwerkingen is nihil omdat onze specialisten iedere behandeling met zorg en professionaliteit opbouwen. Na de behandeling kunt u direct uw actieve leven weer oppakken.

Logo Anbos schoonheidsspecialist ontharingstechnieken  
Dorien.nl is geregistreerd bij ANBOS als erkend specialist definitieve ontharing.

 

Video definitief ontharen

De volgende video geeft een indruk van hoe een behandeling definitief ontharen in z’n werk gaat.

Wilt u meer video’s over definitief ontharen bekijken? Dorien is veel te gast geweest bij verschillende televisieprogramma’s waarin zij uitgebreid vertelde over de behandelingen. Klik hier en bekijk!

Tijdsduur behandeling definitief ontharen

Hoe lang een behandeling duurt, hangt mede af van het te behandelen oppervlak. Dankzij de royale afmeting van de flitskoppen van onze apparatuur worden bij elke flits honderden haarzakjes tegelijkertijd vernietigd. Een kleine tijdsindicatie: het definitief verwijderen van haartjes in het gezicht duurt gemiddeld 20 minuten en het ontharen van de rug of beide benen neemt gemiddeld één uur in beslag.

Kosten definitief ontharen

Wanneer u een lichaamsdeel definitief wilt laten ontharen, maken wij eerst een afspraak voor een intakegesprek. Naar aanleiding van een analyse van uw huid, overbeharing en haartype komen wij tot indicatie van de behandelduur en kosten. Voor het tussenstuk van de wenkbrauwen en de bovenlip hanteren we vaste prijzen. Voor de overige lichaamsdelen geldt een prijs op aanvraag.

Wenkbrauw tussenstuk € 39,00
Bovenlip € 53,10
Bikinilijn v.a. € 90.00
Overige lichaamsdelen prijs op aanvraag

 

gratis consult definitief ontharen

Klik hier voor onze volledige prijslijst.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief