Gratis consult definitief ontharen? Klik hier

Definitief ontharen

Gratis consult definitief ontharen Klik hier Definitief ontharen voor mannen? Klik hier

Wat is definitief ontharen?

Definitief ontharen is een behandeling om ongewenste haartjes permanent te verwijderen. Wij werken met de allernieuwste, veiligste, snelste, effectiefste en meest veelzijdige apparatuur voor permanent ontharen: de Soprano ICE Platinum.

Nieuwe technieken – Nieuwe aanpak

Dorien is al 25 jaar erkend behandelaar definitief ontharen. In die tijd heeft de ontharingsbranche zich continu ontwikkeld. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en herkennen als er een pareltje op de markt verschijnt. En dát is de Soprano ICE Platinum. Een laserapparaat dat definitief ontharen naar het hoogste plan tilt. En Dorien.nl zou Dorien.nl niet zijn als zij niet het beste van het beste in huis haalt!

dorien definitief ontharen   2e soprano ice platinum voor definitief ontharen   Wij hebben twee apparaten in huis waardoor wij onze klanten snel van dienst kunnen zijn.

 

Nog nooit was een behandeling definitief ontharen zo effectief, veilig, nagenoeg pijnloos, comfortabel en snel! En nog nooit eerder konden we zo eenvoudig haartjes van alle haar- en huidtinten definitief verwijderen. We omschrijven de behandeling met de Soprano ICE Platinum dan ook niet voor niets als definitief ontharen 2.0.

Effectief ontharen

Er is nogal wat te doen over het ontharen van de getinte en donkere huidtinten; het zou zeer pijnlijk zijn en de resultaten zijn soms teleurstellend. Met de komst van de Soprano ICE Platinum zijn deze problemen als sneeuw voor de zon verdwenen. Hoe? Doordat de drie meest effectieve golflengtes voor ontharen zijn gecombineerd in dit revolutionaire apparaat. Behandelingen met de Soprani ICE Platinum zijn effectief voor alle huidtypen; dus ook voor de getinte en donkere huid.

Nagenoeg pijnloos en comfortabel ontharen

Met de komst van de Soprano Ice Platinum is pijn bij laseren verleden tijd. Bij laseren komt hitte vrij. Maar deze hitte niet of nauwelijks door de nieuw ontwikkelde bevroren kop (-4 graden) van het handstuk. De huid wordt gekoeld (naar 25 graden) en de haarzakjes worden behandeld (tot boven de 43 graden). Hier voel je niets, of nauwelijks iets, van. Het haarzakje sterft na enkele behandelingen af. Dat is pas nagenoeg pijnloos en cool ontharen.

Supersnel ontharen

Geen urenlange, pijnlijke laserbehandelingen meer. Dankzij de Soprano ICE Platinum ben je sneller klaar en kun je door met je dagelijkse werkzaamheden. Dat kan dankzij de in-motion technologie van de Soprano ICE Platinum. Het handstuk beweegt over de huid en geeft tien kleine laserflitsjes per seconde af. In korte tijd wordt zo een groot behandelvlak behandeld. Razendsnel.

Voordelen ontharen met de Soprano ICE Platinum op een rijtje

 • geschikt voor donkere én lichte huid
 • geschikt voor alle haartypen en -kleuren
 • Vrijwel pijnloos
 • gepatenteerde technologie
 • het gehele jaar door mogelijk; summerproof
 • snelle behandeltijd
 • uitsluitend behandelingen door gecertificeerde specialisten
 • altijd gratis intake
 • drie technologieën in één

Veilig definitief ontharen

Dorien.nl Anti-Ageing Center beschikt over het ANBOS keurmerk. Daarnaast zijn wij geregistreerd als erkend specialist definitieve ontharing.

Het ANBOS keurmerk staat garant voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis op het gebied van het permanent verwijderen van ongewenste haartjes. Zo bent u bij Dorien verzekerd van behandelingen op het hoogste niveau.

anbos logo
Algemeen

Definitief ontharen voor het hele lichaam!

Bij Dorien.nl kunt u terecht voor permanente ontharing van top tot teen. Wij werken namelijk met apparatuur die geschikt is voor alle haartypen en de lichte én donkere huid

Onderstaand een overzicht van de meest uitgevoerde ontharingsbehandelingen bij vrouwen:

Definitief ontharen gezicht

 • wenkbrauwen
 • haartjes bovenlip
 • rondom de mond
 • haartjes kin 

Definitief ontharen lichaam

 • oksels (bekijk ook onze actie)
 • bikinilijn (bekijk ook onze actie)
 • schaamstreek
 • billen
 • buik
 • onderrug
 • benen, bovenbenen, onderbenen
 • knieën
 • tenen en/of wreef
 

Staat het lichaamsdeel dat u definitief van haar wilt ontdoen er niet bij? Vraag een gratis én vrijblijvend consult aan en wij vertellen u graag alle mogelijkheden!

 

 

 

 

 

benen definitief ontharen bij dorien

 

Waarschuwing definitief ontharen

Wij hechten zeer veel belang aan effectieve en veilige behandelingen. Niet voor niets is Dorien.nl ANBOS ‘erkend specialist ontharingstechnieken’. We werken daarom uitsluitend met geschoold personeel en met kwalitatief hoogstaande apparatuur.

waarschuwing definitief ontharen  

Apparatuur van mindere kwaliteit, veelal van goedkope aanbieders, kan de haargroei op lange termijn verergeren. Dit kan zelfs de reden zijn dat de haartjes na verloop van tijd resistent worden voor de verdere ontharingsbehandelingen. 

Meer informatie over de ‘gevaren’ van ondeugdelijke apparatuur en behandelingen? Klik hier!

 

 

Behandeling

Behandeling definitief ontharen met de Soprano ICE Platinum

Voor de behandeling

Voorafgaand aan de behandeling vindt een gratis intake plaatst. Tijdens deze intake vertellen we alles wat u moet weten over de behandeling en wat u kunt en mag verwachten. Natuurlijk kunt u dan ook al uw vragen aan ons stellen. Vervolgens stelt onze ontharingsspecialiste een persoonlijk behandelplan op. Dit gebeurt op basis van een haar- en huidanalyse. Hierbij speelt tevens de mate van overbeharing een rol. In dit persoonlijke behandelplan wordt ook een indicatie van de behandelduur gegeven. Bovendien worden de te verwachten kosten opgenomen.

U krijgt dus advies op maat. Dit zorgt er mede voor dat het permanent ontharen effectief en ook écht definitief is.

Voor iedere behandeling kunt u thuis het behandelgebied ontharen met een scheermesje. Bij voorkeur doet u dit een paar dagen voor de behandeling. Let op: niet harsen of epileren!

Tijdens de behandeling met de Soprano ICE Platinum?

Voor de behandeling controleert de specialiste of er geen haartjes meer op het behandelgebied aanwezig zijn. Eventueel verwijdert zij deze haartjes met een scheermesje.

U krijgt een beschermende bril op om uw ogen te beschermen.De te behandelen huid wordt vervolgens ingesmeerd met een verkoelende gel. Deze gel zorgt ervoor dat de stralen goed geleiden. Bovendien heeft de gel een extra, naast de bevroren kop, verkoelende werking.

 

definitief ontharen bij dorien in beeld

 

Vervolgens beweegt de ontharingsspecialiste het handstuk met een vegende beweging over de huid. Met behulp van deze vegende In-motion™ techniek bereikt het handstuk alle gebieden. De ICE™ technologie zorgt dat de kop van het handstuk is gekoeld en koelt het huidoppervlak naar 25 graden. 

De combinatie van beide technologieën zorgt voor een vrijwel pijnloze, veilige en razendsnelle behandeling.

  handstuk definitief ontharen soprano ice platinum

 

Na de behandeling wordt de gel verwijderd en kunt u direct door met uw dagelijkse bezigheden.

Nieuwsgierig hoe dit in z’n werk gaat? Bekijk het in onderstaande video:

 

Na de behandeling met de Soprano ICE Platinum

U kunt uw dagelijkse werkzaamheden direct hervatten. Wel raden we aan om na de behandeling ongeveer een week de zon zoveel mogelijk te vermijden. Hierna kunt u weer volop van de zon genieten*. Gebruik dan een goede sunblock crème met een hoge factor/SPF.

* bij behandeling met andere apparatuur wordt geadviseerd tijdens de gehele kuur de zon te vermijden.

Tijdsduur behandeling definitief ontharen

Hoe lang een behandeling duurt, hangt mede af van het te behandelen oppervlak. Dankzij de vegende In-motion™ techniek bereikt het handstuk alle gebieden razendsnel.  De ontharingsspecialiste kan een indicatie van de behandelduur geven tijdens het intakegesprek.

 

promobeeld definitief ontharen soprano ice platinum

 

Aantal behandelingen permanent ontharen

Haartjes hebben een groeicyclus met verschillende fasen. Er zijn daarom meerdere behandelingen nodig. Hoeveel? Dat is afhankelijk van het te behandelen gebied en de mate van haargroei. Tijdens de intake wordt een indicatie gegeven van het te verwachten aantal behandelingen. Maar één ding is zeker. Met de Soprano ICE Platinum zijn minder behandelingen nodig in vergelijking met ieder ander apparaat. Dit komt doordat het apparaat tegelijkertijd werkt met drie golflengten. 

 

 

Apparatuur

Definitief ontharen apparatuur Soprano ICE Platinum

apparaat soprano ice platinum voor definitief ontharen

 

De Soprano ICE Platinum is uniek door het 3D-handstuk. Het combineert de drie meest effectieve lasergolflengten in één innovatief handapparaat. Samen met de SHR In-Motion* technologie en het comfort van de geïntegreerde koeling in de kop (ICE™ technologie), maakt dit het apparaat, en daarmee de behandeling,  onnavolgbaar. Hiermee is de Soprano ICE Platinum de veiligste en meest veelzijdige behandeling voor definitieve ontharing ter wereld.

*  In-motion™ techniek –> met het handstuk bewegen we over het te behandelen gebied wat zo volledig, en razendsnel, wordt gedekt.

** ICE™ technologie –> de kop van het handstuk is gekoeld en koelt het huidoppervlak. Dit voorkomt schade aan het omliggende weefsel. Bovendien maakt het de behandeling vrijwel pijnloos. 

 

De Soprano ICE Platinum is het eerste en enige laserontharingssysteem dat drie golflengten gelijktijdig combineert.

 

Dit is het geheim voor het mooiste en gladste resultaat. Dit is bovendien de reden dat er minder behandelingen nodig zijn in vergelijking met ieder ander apparaat.

 

  handstuk soprano ice met golflengten

 

Golflengte Alexandrite 755nm pakt lichte en dunne haartjes aan
Golflengte Diodelaser 810nm pakt donkere haartjes aan
Golflengte ND:YAG laser 1064nm voor donkere haartjes en bij donkere huidtypen

Gecertificeerde apparatuur

fda approved logo dorien  

De Soprano ICE Platinum is voorzien van het CE-merkteken volgens de Europese Richtlijn 93/42 en is goedgekeurd door de FDA

Bovendien heeft de Soprano ICE de Aesthetics Awards gewonnen en is het uitgeroepen tot het beste ontharingsplatform dat er op de markt beschikbaar is.

 

 

Video

Definitief ontharen in beeld

Dorien heeft in verschillende tv-programma’s verteld over definitieve ontharing. Nieuwsgierig naar de ins & outs en zien hoe de behandeling in z’n werk gaat? Bekijk het hier!Ervaringen*

*Ervaringen en resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Geverifieerde reviews en ervaringen Definitief ontharen

Onze recensies zijn afkomstig van KliniekErvaringen.nl; een informatief platform voor diverse behandelingen. Het werkt met geverifieerde ervaringen en reviews van echte klanten.

Klik hier en lees hier de geverifieerde recensies over definitief ontharen bij Dorien.nl.

  Wij worden door onze klanten beoordeeld met maar liefst het cijfer 8.9!

 

Regelmatig ontvangen bij berichtjes van onze klanten. Zo ontvingen wij onlangs van een klant deze reactie:

Beste Dorien en collega’s,

Ongeveer een jaar geleden stapte ik bij jullie over de drempel i.v.m. wat vragen over het definitief ontharen. Nu, na ongeveer 10 behandelingen, heb ik vandaag mijn laatste behandeling gehad.

Dames wat ben ik ontzettend blij dat ik toen die knoop heb doorgehakt. Het heeft me wel wat euro’s gekost, maar wat een schitterend eindresultaat.

Ik zal jullie dan ook zeker bij familie en vrienden bekend maken.

Jullie zijn echt niet alleen ontzettend gastvrij en vriendelijk, maar gewoon toppers!!!

Heel erg bedankt.

(*naam van klant bij team bekend)

Prijzen

Kosten definitief ontharen

Wilt u een lichaamsdeel definitief laten ontharen? Dan maken wij eerst een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Naar aanleiding van een analyse van uw huid, overbeharing en haartype komen wij tot indicatie van de behandelduur en kosten.
Voor het tussenstuk van de wenkbrauwen en de bovenlip hanteren we vaste prijzen. Voor de overige lichaamsdelen geldt een prijs op aanvraag.

Wenkbrauw tussenstuk € 39,00
Bovenlip € 59,00
Bikinilijn v.a. € 90.00
Overige lichaamsdelen prijs op aanvraag
Nu actie: bij ontharen onderbenen of bikinilijn –> oksels gratis 

€ 125.00

korting per behandeling

 

gratis consult definitief ontharen

Klik hier voor onze volledige prijslijst.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief