Definitief ontharen

Persoonlijk advies? Klik hier

Meer informatie over definitieve ontharing voor MANNEN? Klik hier!

Zijdezachte oksels, benen of bikinilijn? Definitief ontharen!

Ben je het beu om altijd maar te scheren, harsen of waxen? Definitief ontharen is dé behandeling als je altijd wilt genieten van zijdezachte benen of oksels of een gladde bikinilijn. Bij Dorien.nl Anti-Ageing Center bieden wij meerdere veilige behandelmethodes van definitieve ontharing. We werken met verschillende revolutionaire apparaten. Hierdoor kunnen we ongewenste haartjes van ieder haartype en op alle huidtypes definitief én veilig verwijderen*. We hebben meer dan 16 jaar ervaring met permanente ontharing en kennen dus alle ins & outs van de behandeling.

gratis consult definitief ontharen

Definitieve ontharing bij Dorien is geschikt voor alle haartinten en huidtypes

Steeds meer mensen kiezen voor het definitief laten verwijderen van ongewenste haartjes. Maar wat is de beste methode voor definitief ontharen? Een behandelplan is voor iedereen verschillend en is afhankelijk van haartype en huidtint.

Bij Dorien.nl Anti-Ageing Center beschikken we over twee verschillende apparaten voor definitieve ontharing. Hierdoor kunt u bij Dorien terecht voor alle haartinten en elk huidtype. Wij hebben de volgende apparaten voor definitieve ontharing:

 • Met de Ellipse IPL kunnen we ongewenste haartjes verwijderen met behulp van lichtimpulsen. Deze IPL methode is zeer geschikt voor het permanent ontharen van donkere haartjes op een lichte huid.
 • De Harmony Super Hair Removal is een apparaat dat uitermate geschikt is voor het verwijderen van blonde, rossige en grijze haartjes. Bovendien geeft het verbluffende resultaten op de donkere huid.

Apparaat definitief ontharen Harmony Ellipse

Lees meer

Definitieve ontharing van top tot teen!

Bij Dorien.nl is definitieve ontharing mogelijk van top tot teen. Wij zijn in staat om ieder haartype definitief te verwijderen en hebben apparatuur die geschikt is voor de lichte en donkere huid. Naast vrouwen behandelen we ook regelmatig mannen.

Onderstaand vindt u de meest uitgevoerde ontharingsbehandelingen bij vrouwen.

Staat het lichaamsdeel dat u definitief van haar wil ontdoen er niet bij? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Hoofd:

 • definitief ontharen wenkbrauwen
 • definitief ontharen bovenlip
 • definitief ontharen rond de mond
 • definitief ontharen kin

Bovenlichaam:

Middenlichaam:

 • definitief ontharen bikinilijn (bekijk ook onze actie)
 • definitief ontharen schaamstreek
 • definitief ontharen billen
 • definitief ontharen buik
 • definitief ontharen onderrug

Onderlichaam:

 • definitief ontharen benen
 • definitief ontharen bovenbenen
 • definitief ontharen onderbenen
 • definitief ontharen knieën
 • definitief ontharen tenen en/of wreef

Enkele voorbeelden van voor- en na* de behandeling:

Resultaat definitief ontharen gezicht voor en na

Resultaat permanente ontharing gezicht voor en na

Definitief ontharen oksels voor en na

Resultaat definitieve ontharing oksels voor en na

boven lip definitief ontharen

Resultaat definitief ontharen bovenlip voor en na

 

* De resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Persoonlijk behandelplan definitieve ontharing

Wanneer u overweegt om te starten met definitieve ontharing, is het laten opstellen van een persoonlijk behandelplan de eerste stap. Advies op maat én de juiste apparatuur zorgen ervoor dat het permanent ontharen effectief is. Bij Dorien.nl analyseren wij uw huid- en haartype en bepalen zo de behandeling die we gaan uitvoeren; behandeling met de Ellipse ipl of met de Harmony SHR. Vervolgens kunnen we ook een indicatie geven van het te verwachten aantal behandelingen. Een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Klik hier!  

Aantal behandelingen permanent ontharen

Haartjes hebben een groeicyclus met verschillende fasen. Wij vernietigen haren in de groeifase omdat ze op dat tijdstip in contact staan met de haarwortel. We herhalen de behandeling, van oksels tot gezicht ontharen en van bikinilijn tot benen ontharen, gemiddeld 4 tot 8 keer*, zodat de actieve haartjes vernietigd worden en u definitief met ongewenst haar kunt afrekenen. Dankzij de hoogfrequente lichtflitsen in combinatie met veilige techniek die de huid beschermt, is de behandeling bij Dorien Anti-Ageing Center zeer effectief*.

Het belang van goede apparatuur

Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogstaande apparatuur. Apparatuur van mindere kwaliteit (en de ‘thuisflitser’) flitst met minder hoge intensiteit waardoor de haargroei op lange termijn kan verergeren (zie ook ‘Waarschuwing’).

waarschuwing definitief ontharen

Bij Dorien.nl Anti-Ageing Center beschikken we over twee verschillende apparaten; Ellipse IPL en Harmony Super Hair Removal (SHR). Welke apparatuur het meest voor uw huid- en haartype geschikt is, wordt uiteraard geadviseerd door onze gekwalificeerde schoonheidsspecialistes. Dankzij de precisie en hoge intensiteit van onze apparaten, in combinatie met de deskundige begeleiding, verdwijnen de actieve haartjes definitief. Behandelde haartjes komen dus niet meer terug.

Het verschil tussen laserontharen en lichttherapie

Dorien Anti-Ageing Center werkt met lichttherapie voor het definitief verwijderen van ongewenste haartjes. Lichttherapie wordt vaak verward met haar laseren, maar het verschil is erg groot. Lichttherapie werkt met lichtimpulsen in plaats van laserstralen en heeft dus een lagere lichtintensiteit. Daar waar een laserstraal een matrix van vele smalle lichtbundels op een klein oppervlak aanbrengt, kan een IPL licht een grotere oppervlakte in één keer ontharen. De behandeling verloopt daardoor veel sneller dan een laserbehandeling en is bovendien veel minder pijnlijk. Lichttherapie is dus een aangenamere behandeling voor definitieve ontharing dan ontharen met een laser.

ANBOS Keurmerk

Dorien.nl Anti-Ageing Center beschikt over het ANBOS keurmerk dat staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis op het gebied van permanent haar verwijderen. De kwalitatief hoogstaande apparatuur beschermt uw huid tegen pigmentvlekken. De kans op bijwerkingen is nihil omdat onze specialisten iedere behandeling met zorg en professionaliteit opbouwen. Na de behandeling kunt u direct uw actieve leven weer oppakken.

Logo Anbos schoonheidsspecialist ontharingstechnieken AGB code logo
Dorien.nl is geregistreerd bij ANBOS als erkend specialist definitieve ontharing.

 

Video definitieve ontharing

De volgende video geeft een indruk van hoe een behandeling definitief ontharen in z’n werk gaat.

Meer video’s over definitief ontharen bekijken? Klik hier!

Tijdsduur behandeling definitieve ontharing

Hoe lang een behandeling duurt, hangt mede af van het te behandelen oppervlak. Dankzij de royale afmeting van de flitskoppen worden bij elke flits honderden haarzakjes tegelijk vernietigd. Het definitief verwijderen van haartjes in het gezicht duurt gemiddeld 20 minuten en het ontharen van de rug of beide benen is gemiddeld binnen 1 uur klaar.

Kosten definitief ontharen

Wanneer u een lichaamsdeel definitief wilt laten ontharen, maken wij eerst een afspraak voor een intakegesprek. Naar aanleiding van een analyse van uw huid, overbeharing en haartype komen wij tot indicatie van de behandelduur en kosten. Voor het tussenstuk van de wenkbrauwen en de bovenlip hanteren we vaste prijzen. Voor de overige lichaamsdelen geldt een prijs op aanvraag.

Wenkbrauw tussenstuk € 39,00
Bovenlip € 53,10
Bikinilijn v.a. € 90.00
Overige lichaamsdelen prijs op aanvraag

 

gratis consult definitief ontharen

vektis logo definitieve ontharing Dorien

Vergoeding zorgverzekering. AGB-code: 01505

Klik hier voor onze volledige prijslijst.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief