Cellulite en cellulitis verwijderen

cellulite verwijderen Dorien Anti-Ageing Center

Cellulite, ofwel de sinaasappelhuid, wordt veroorzaakt door een combinatie van diverse factoren. Niet alleen levensstijl en het bewegings- en voedingspatroon spelen een rol, ook hormonale veranderingen spelen mee. Cellulite hangt niet samen met overgewicht, wat men vaak wel denkt. Hoewel cellulite zeer hardnekkig kan zijn, is er toch iets aan te doen*. Bij Dorien bieden we drie effectieve behandelmethoden aan, te weten:

Wat is het verschil tussen cellulite en cellulitis?

Cellulite wordt in de volksmond cellulitis genoemd, maar strikt genomen is dat niet juist. Cellulite is de verkleving van onderhuids vet, beter bekend als de sinaasappelhuid. Cellulitis is een huidontsteking die gepaard gaat met roodheid, zwelling en pijn. Voor behandelingen van beide vormen, zowel cellulite als cellulitis, kunt u terecht bij Dorien.nl Anti-Ageing Center.

Lees meer

Hoe ontstaat een sinaasappelhuid?

Om een sinaasappelhuid (cellulite) te verminderen en er soms zelf van af te komen, is het van belang om te weten hoe u er in eerste instantie aan bent gekomen. Een sinaasappelhuid is het gevolg van verdikte vetcellen, vocht en vervuilde stoffen. De onderhuidse verkleving van vetcellen, vocht en vervuilde stoffen zorgen ervoor dat de huidstructuur verandert. Hierdoor is deze niet meer in balans is. De veranderde huidstructuur zorgt ervoor dat de spieren naar binnen worden getrokken. Het gevolg is dat het huidoppervlak niet meer egaal is en oogt als de schil van een sinaasappel. Dit huidprobleem komt vaak voor op de benen of buik.

Cellulite Dorien.nl

Oorzaken van cellulite en cellulitis

Het voedingspatroon heeft effect op cellulitis. Bepaalde voedingsmiddelen bevatten meer afvalstoffen dan andere. Hoe meer afvalstoffen het lichaam bevat, des te moeilijker het lichaam deze stoffen kan afvoeren. Directe oorzaken van cellulitis en cellulite zijn bijvoorbeeld:

  • alcohol
  • geraffineerde suikers
  • Cafeïne

Cellulitis wordt niet alleen veroorzaakt door het voedingspatroon. Andere factoren die kunnen bijdragen aan cellulite zijn onder meer:

  • onvoldoende lichaamsbeweging
  • een verminderde bloedcirculatie
  • vrouwelijke hormonen
  • erfelijkheid

Hoe kom ik van mijn sinaasappelhuid af*?

Dorien Anti-Ageing Center is cellulite en cellulitis specialist als het gaat om een effectieve en aangename behandeling. Bij Dorien Anti-Ageing Center kennen wij meerdere behandelmethoden om cellulite en cellulitis te verminderen of verwijderen.

1. Endermologie

Een manier waarmee we cellulite en cellulitis verminderen of verwijderen is een bindweefselmassage, genaamd Endermologie. Door het onderhuidse bindweefsel te masseren, maakt het lichaam elastinevezels en collageenvezels aan. Nieuwe elastinevezels zorgen voor een soepelere huid en collageenvezels zorgen voor de aanmaak van nieuwe huidcellen. Door de sinaasappelhuid te masseren, komen de verkleefde vetcellen los. Het resultaat? Een zichtbaar stevigere huid.

2. Ultra Body Shape

De Ultra Body Shape is een behandeling waarbij we zowel cellulite als vetcellen aanpakken. Een Ultra Body Shape kuur duurt 4 weken en tijdens deze kuur worden de probleemzones tegelijkertijd aangepakt.

3. Accent behandeling

Met behulp van medische radiogolven pakt Accent problemen als verslapte huid, vervagende gezichtscontouren, cellulitis en rimpels doeltreffend aan. Zonder pijnlijke ingreep, zonder herstelperiode en zonder hoge kosten kunnen wij uw sinaasappelhuid verwijderen of verminderen*.

cellulite benen

Cellulitis en cellulite verwijderen behandelplan

De cellulitis behandeling die wij bij Dorien Anti-Ageing Center uitvoeren is afhankelijk van u en uw huid. Wij nodigen u daarom graag uit op een consultgesprek, waarbij wij een grondige huidanalyse van uw probleemzone uitvoeren. Op die manier stellen we het beste persoonlijke behandelplan voor u samen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief