Beauty by Dorien

Huidverjonging en huidverbetering met Beauty By Dorien!

Beauty By Dorien is dé huidverbeteringslijn van dit moment. De exclusieve lijn bestaat uit een breed scala verzorgingsproducten die hun waarde inmiddels ruimschoots hebben bewezen. De anti-ageing producten zijn door Dorien Schonenberg ontwikkeld, in nauwe samenwerking met vooraanstaande laboratoriums. In de afgelopen 25 jaar verzorgde Dorien Schonenberg in haar praktijk de gezichtshuid van duizenden mensen. Als geen ander kan zij de conditie van de huid beoordelen en de meest geschikte anti-ageing behandeling vaststellen. Beauty By Dorien is gebaseerd op deze ervaring.

Binnen Dorien.nl Anti-Ageing Center werken wij tijdens de behandelingen met de huidverbeteringslijn. Maar deze is ook te koop in ons instituut en via www.dorienshop.nl. Zo geniet je ook thuis van topkwaliteit!

Beauty By Dorien www.dorienshop.nl

Je eigen professionele gezichtscrème

In haar praktijk gebruikt Dorien al jaren een zelf ontwikkelde anti-ageingcrème om de huid van haar klanten de allerbeste verzorging te geven. Dankzij haar apothekersachtergrond is Dorien in staat de professionele werkstoffen te combineren in de best werkzame verhoudingen. Dit resulteert in grote aantallen tevreden klanten die genieten van hun verjongde en zichtbaar gladdere huid. Bij veel klanten van Dorien leeft de behoefte om ook voor de dagelijkse verzorging producten te kunnen gebruiken met dezelfde instituutkwaliteit.

Dorien in het RTL4-programma Bubbels&GLOSS over Beauty By Dorien (25 november 2018)

Ervaar de kwaliteit van Dorien dagelijks thuis

Dorien ontwikkelde als eerste de Multi-Anti Aging Controller, de universele gezichtscrème voor huidverjonging. Deze crème biedt een sterke ondersteuning van het zelfherstellend vermogen van de huid. Wegens groot succes van de gezichtscrème ontwikkelde Dorien de huidverbeteringslijn verder tot een compleet gamma van elkaar versterkende huidverbeteringsproducten. Naast hyaluronzuur zijn onder meer extracten van Zwitserse appelstamcellen verwerkt van de zeldzame Uttwiler Spätlauber Appel. Beauty By Dorien is de nieuwste generatie huidverbetering en verlegt grenzen in vergelijking met traditionele anti-ageing formules. U bent verzekerd van High End Cosmetica. Trakteer uw huid op de verzorging die zij verdient!

giftset Beauty By Dorien www.dorienshop.nl

De hoogste kwaliteitsnormen

Beauty by Dorien is een driedimensionaal huidconcept, een vooruitstrevende methode die ontwikkeld is in nauwe samenwerking met vooraanstaande laboratoriums. De huidverbeteringslijn wordt geproduceerd onder Good Manufacturing Practice, met een kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001. Alle producten van Beauty By Dorien zijn dierproefvrij.

Driedimensionale werking

Het driedimensionale huidverbeteringsconcept van Dorien is superieur t.o.v. de conventionele verzorgingsmethode. Alle producten zorgen voor herstel en versterking van de huid van binnenuit, zoals aanmaak en herstel van collageen. De transdermale werking zorgt voor een snelle en volledige opname van de uiterst actieve werkstoffen.

Zichtbaar verjongde huid

Beauty By Dorien heeft producten voor ieder huidtype. Bij dagelijks gebruik van uw combinatie van huidverbeteringsproducten blijft uw gezicht zichtbaar jonger.

Dit maakt Beauty By Dorien uniek:

 • Actieve transdermale werking
 • Werkstoffen versterken elkaar in de huid
 • Ontwikkeld en getest in jarenlange praktijk
 • Productie onder Good Manufacturing Practice
 • Kwaliteitsmanagement volgens ISO 9001
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Beauty by Dorien denkt mee
 • Proefdiervrij, niet alleen uw belang maar ook dat van de natuur wordt gewaarborgd

Welke huidtypen zijn er?

 • Droge huid: Een droge huid bevat weinig vet en vocht en kan gevoelig zijn. Bij een droge huid zijn er vaak kleine droogtelijntjes, schilfertjes of rode vlekjes zichtbaar. Een droge huid is bijzonder fijn van structuur en de poriën zijn bij een droge huid bijna niet te zien.
 • Gemengde huid: Een gemengde huid bestaat grofweg uit twee zones. De T-zone (neus, kin en voorhoofd) en de droge zone (wangen). De T-zone is vet. De huid van de wangen is daarentegen droog en voelt gespannen aan.
 • Gevoelige huid: De gevoelige huid is dun, fijn van structuur en kwetsbaar. Normale weersomstandigheden zoals zon, kou of wind kunnen al een overgevoelige reactie uitlokken. Een gevoelige huid kan ook heftig reageren op verzorgingsproducten met parfum, alcohol en kleurstoffen.
 • Normale huid: Een normale huid voelt zacht en soepel aan. De huid heeft een gelijkmatige matte glans en de poriën zijn zichtbaar maar staan niet open. Naarmate de normale huid ouder wordt, of het weer verandert, kan de normale huid behoefte hebben aan extra verzorging.
 • Vette huid: Een vette huid vertoont vaak veel onzuiverheden die veroorzaakt worden door een te hoge talgproductie. De poriën zijn verwijd en raken snel verstopt waardoor er puistjes en meeëters ontstaan. Een vette huid is te herkennen aan de voortdurende glans.
 • Verouderde huid: Naarmate de huid ouder wordt, verliest het elasticiteit, wordt het dunner en ontstaan er rimpeltjes. Een ouder wordende huid heeft behoefte aan goede verzorging die de vochtbalans herstelt, de verslapte huid verstevigt en het verouderingsproces bestrijdt.
 • Huid met problemen: Een huid met problemen kan extra droog en snel geïrriteerd zijn. Of het heeft couperose, acne, pigmentvlekjes of littekens. Probleem-oplossende producten kunnen bij dit huidtype een uitkomst bieden.

Beauty By Dorien, een cadeautje om te geven en krijgen

Een anti-ageing huidverbeteringslijn van de hoogste kwaliteit verdient de mooiste en de beste verpakking. Dankzij de stijlvolle verpakkingen zijn de anti-ageing creams van Beauty By Dorien zeer geschikt om als cadeau te geven aan een geliefd persoon en is het een sierraad op uw kaptafel of in uw styling corner.

Beauty By Dorien is nu in Dorien.nl Anti-Ageing Center én in onze webshop te koop!

Beauty By Dorien bij Medicaltravel op RTL4

Het RTL4-programma Medicaltravel besteedde al diverse keren aandacht aan Beauty By Dorien:

Een hoogwaardige anti-ageing huidverbeteringslijn

De huidverbeteringslijn van Beauty By Dorien bestaat uit een zeer volledige aanbod van anti-ageing verzorginsproducten voor gezicht én lichaam. De diverse huidverjongingsproducten hebben een verstevigende werking op de huid, hydrateren de huid van binnenuit en gaan de strijd aan met verschillende ouderdomskenmerken, waaronder rimpels en pigmentvlekken.

Anti-ageing gezichtscrème

Anti-ageing serum en oogcrème

Anti-ageing reiniging

Anti-ageing scrub en masker

Anti-ageing voor het lichaam

De huidverbeteringsproducten van Beauty By Dorien zijn natuurlijk verkrijgbaar in Dorien.nl Anti-Ageing Center in Druten. Daarnaast vindt u ze in de Beauty By Dorien webshop!

Pand Schonenberg Beauty

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief