Voedend nachtmasker

Perfect Night Bestel direct

Perfect Night

Uw droge gezichtshuid laten hydrateren terwijl u slaapt? Dat kan. ’s Nachts doet Perfect Night van Beauty By Dorien haar voedende en hydraterende werk. U wordt ’s ochtends uitgerust en stralend wakker.

Hyaluronzuur

Natriumhyaluronaat of hyaluronzuur is een natuurlijke, lichaamseigen stof die verantwoordelijk is voor een langdurig gehydrateerde huid. De vochtarme huid krijgt weer veerkracht, wordt gladder en steviger en rimpels krijgen minder kans.

Beauty sleep voor een diepgaand resultaat

Perfect night is een voedend nachtmasker dat u niet af hoeft te spoelen. Gewone maskers dient u na korte tijd alweer te verwijderen, maar de werkstoffen in Perfect Night, zoals Arbutin, Ginseng extract en Vitamine E, kunnen langdurig en grondig doordringen in de huid. Het moisturizing effect is daardoor dieper en blijft duurzaam in de huid aanwezig.

Voordelen van Perfect Night

  • Langdurige inwerking tijdens de nacht
  • De ontspannen huid is tijdens het slapen extra ontvankelijk
  • Aangenaam fris en ontspannen ontwaken

Natuurlijke huidbarrière

Na een Perfect Night is uw huid zeer goed gehydrateerd en bovendien goed beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Speciale ingrediënten versterken de toplaag van uw gezichtshuid, waardoor verontreiniging en weersinvloeden de conditie van uw huid niet aantasten. Vervolledig de verzorging van uw huid met de huidverbeterende dag- en nachtcrème van Beauty By Dorien.

Al uw Beauty By Dorien Anti-Ageing crèmes bestelt u in de webshop van Beauty By Dorien: www.dorienshop.nl.

U kunt onze producten natuurlijk ook altijd uitproberen bij Dorien.nl Anti-Ageing Center in Druten. Bel voor een afspraak naar (0487) 51 75 34 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief