Sunblock Crème (SPF 50+)

Sunblock Creme Beauty By Dorien Bestel direct

High Protector SPF 50+ Sunblock Cream

Wilt u uw huid optimaal beschermen tegen schadelijke UV-A en UV-B stralingen? Wilt u de kans op zonnevlekken en pigmentvlekken verminderen of voorkomen? Dat kan met deze Sunblock Crème. De crème voelt zacht aan, trekt snel in en in tegenstelling tot andere sunblock crèmes voelt uw huid niet vet na het aanbrengen van de crème. De SPF 50+ factor biedt uw huid dagelijks optimale bescherming tegen schadelijke stralingen met als resultaat: een vlekkeloze en egale huid.

Sunblock met factor 50+

De naam zegt het al, Sunblock crème, beschermt uw huid optimaal tegen schadelijke UV-A en UV-B stralingen. Factor 50+ geeft aan dat de crème uw huid tegen 99% van de schadelijke stralingen beschermt. Schadelijke UV-A stralingen zorgen voor huidveroudering en UV-B voor verbranden. Wilt u zorgeloos genieten van de zon? Bestel dan de Sunblock crème met SPF 50+ voor slechts €29,95 in onze shop.

Waarom Sunblock crème van Beauty By Dorien?

Beauty By Dorien is ontwikkeld door Dorien Schonenberg in samenwerking met vooraanstaande laboratoriums. Anti-ageing staat centraal binnen Beauty By Dorien. De producten bevatten hoog werkzame ingrediënten waarmee u uw huid thuis kan verjongen, verstevigen én in dit geval kan beschermen tegen schadelijke stralingen. Onze producten zijn niet getest op proefdieren.

Voordelen Sunblock crème met SPF50+

Over het algemeen is bekend dat een goede bescherming van de huid tegen schadelijke stralingen noodzakelijk is. Toch wordt er vaak gedacht dat er in dagcrème en make-up een SPF-factor zit óf dat een gewone zonnebrandcrème ook voor het gezicht gebruikt kan worden. Waarom de Sunblock crème met SPF50+ gebruiken? Lees het hieronder:

  • In dagcrème zit vaak niet voldoende bescherming tegen schadelijke UV-A en UV-B stralingen.
  • Daarnaast smeert men over het algemeen dagcrème te dun op om de huid optimaal te beschermen tegen de stralingen.
  • Zonnebrandcrème voor het lichaam is niet bedoeld voor het gezicht, de crème maakt de gezichtshuid over het algemeen vet.
  • Daarnaast bevat de Sunblock crème van Beauty By Dorien anti-ageing-ingrediënten waardoor huidveroudering tegen wordt gegaan.

Het gebruik van Sunblock crème SPF 50+

Dagelijks aanbrengen, minimaal 10 tot 15 minuten voor dat u de huid blootstelt aan de zon. Voor het beste resultaat; om de 2 uur uw huid rijkelijk en frequent insmeren. De Sunblock crème trekt snel in waardoor uw huid niet vettig oogt na het aanbrengen en vormt een ideale basis voor uw dagelijkse make-up.

Inhoud

50 ml

Vragen over dit product of wilt u meer informatie?

Neem dan geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief