Revitaliserend gezichtsserum

revitaliserend serum Bestel direct

Power Cell Complex Serum

Rimpels vervagen en uw huid ziet er fris en stralend uit: na een ‘kuur’ van zes weken Power Cell Complex Serum zult u zelf verrast zijn over uw mooie gezichtshuid. De intens werkzame stoffen in dit gezichtsserum hebben een actief revitaliserende werking op de verslappende en doffer wordende huid. Een must op het gebied van anti-aging.

Geconcentreerd gezichtsserum in een ampul

Voor de Power Cell kuur brengt u eenmaal per week het serum aan op de gezichtshuid. Per keer gebruikt u een ampul met geconcentreerde anti-aging werkstoffen. De huidverbetering komt van binnenuit: uw huidcellen worden gerevitaliseerd, vorming van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd en u krijgt een stralende huid! Combineer het revitaliserend gezichtsserum met een goede, verzorgende anti-ageing crème.

Gezonde voeding voor de huid

Power Cell Complex, het gezonde gezichtsserum van Beauty By Dorien stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen dankzij haar revitaliserende werking. Door toevoeging van fruitcelcultuurextracten en andere werkzame stoffen wordt de energiebalans in de huid hersteld en krijgt u een frisse en jonge uitstraling.

Gebruik van het Power Cell Complex gezichtsserum

Gebruik 1 ampul per week gedurende 6 weken. Voor een optimaal resultaat werkt u met gelijke tussenperiodes van 7 dagen.

  • Reinig de gezichtshuid grondig met lauwwarme kompressen
  • Breng een aantal druppels aan op schone vingertoppen
  • Verdeel het gezichtsserum rijkelijk over het gezicht
  • Masseer met een licht kloppende beweging
  • Laat het gezichtsserum goed intrekken
  • Breng een vochtinbrengende crème of een verzorgende crème van Beauty By Dorien aan

Vermijd het gebied rondom de ogen en zorg dat het gezichtsserum niet in de ogen komt. Indien nodig grondig uitspoelen met lauwwarm water.

Al uw Beauty By Dorien Anti-Ageing crèmes bestelt u in de Beauty By Dorien webshop.

U kunt onze producten natuurlijk ook altijd uitproberen bij Dorien.nl Anti-Ageing Center in Druten. Bel voor een afspraak naar (0487) 51 75 34 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief