Reinigende tonic

Swiss Apple Stem Cell Toner Bestel direct

Swiss Apple Stem Cell Toner

De appelstamcellen van een zeldzaam Zwitsers appelras in de Swiss Apple Stem Cell Toner regenereren de huid voor optimale huidverbetering. U gebruikt deze reinigende tonic na het schoonmaken van de huid om uw huid aan te vullen met hydratatie en revitalisatie. De intelligente appelstamcellen zorgen voor aanmaak van huideigen stamcellen, waardoor de huid verjongt.

Gezichtsreiniging met een verzorgende lotion

De Swiss Apple Stem Cell Toner is een lotion voor de normale tot gevoelige huid. U verwijdert hiermee na het reinigen met bijvoorbeeld een cleanser de laatste restjes verontreiniging. Tegelijk zorgen de milde werkstoffen voor een verbeterde conditie van de huid. De huid wordt gehydrateerd en ontvankelijk gemaakt voor een huidverbeterende crème. De toner ondersteunt de werking van de crème in de huid.

Een zachte, frisse tonic voor uw huid

Na het reinigen met een foam of cleanser kunnen er altijd microdeeltjes van verontreiniging op de huid achterblijven. De reinigende toner verwijdert deze deeltjes op een milde en verzorgende manier. De actieve ingrediënten leggen tegelijk de basis voor het regenereren van de huid. De vorming van rimpels in uw huid wordt afgeremd en fijne rimpels worden minder.

Hoe gebruikt u deze reinigende tonic?

Breng de reinigende toner ’s ochtends en ’s avonds met een wattenschijfje aan op de gereinigde huid. Rond de verzorging af met een huidverbeterend product, bijvoorbeeld de Multi-Anti-Ageing Controller.

Al uw Beauty By Dorien Anti-Ageing crèmes bestelt u in de Beauty By Dorien webshop.

U kunt onze producten natuurlijk ook altijd uitproberen bij Dorien.nl Anti-Ageing Center in Druten. Bel voor een afspraak naar (0487) 51 75 34 of stel uw vraag via ons contactformulier.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief